![]() |
Mohammed Zidan BU ZİDAN BAŞKA ZİDAN Başkan adaylarından Erol Kaynar’ın seçim kozu olan Mısırlı için Beşiktaş yeniden kolları sıvadı ADI başkanlık seçimlerinde ilk kez gündeme gelen ve Erol Kaynar’ın seçim kozu olan Zidan için Beşiktaş yeniden harekete geçti. Mısırlı futbolcu Muhammed Zidan, “Beni alırsanız sizlere hiç zorluk çıkarmam. Geçen dönem gelmediğim için çok pişmanım” diye siyah-beyazlı yöneticilere haber gönderdi. BEŞİKTAŞ yerine Almanya’nın Mainz takımını seçtiği için pişmanlığını her fırsatta dile getiren 25 yaşındaki yıldız futbolcu, “Mainz küme düştü. Buraya gelmeden evvel beni isteyen Beşiktaş formasını giyerek Şampiyonlar Ligi’nde kendimi göstermek istiyorum” dedi. KULÜBÜ ile 3 yıllık daha sözleşmesi olduğunu dile getiren Mısırlı oyuncu, “Buradan kurtulmaya çalışıyorum. Eğer Beşiktaş bonservisim için 3 milyon euro verirse ben hiç zorluk çıkarmam” dedi. Bunun üzerine Beşiktaş, 2. Muhammed Zidan harekatını başlattı. |
bunu daha öncede istemisdik olmadi, simdi bide 3yillik sözlesmesi var hiiic olmaz |
Ne bu ya her sezon oncesi bu damin adi gundemde ya alin sizde kurtulun oda kurtulsun :) |
BU ADAM HANGI MEVKIDE GOREW YAPIOO |
İYİ TOPÇUDUR.. |
bence kolpa haber |
ayenen mert sana katılıyorum her sezon öncesi aynı haberler :):):) |
Kaynak neresi? Zidan bizi secmeyip Werder Bremene gitmisti oraya alisamadigi icin ilk olarak Mainza kiralandi ve sonrada Mainza satildi! Mainzin stari o taraftar cok seviyor ve Zida da zaten demisti Küme düssek bile beni buradan kimse ayiramaz ve yönetiminda satmaya hic niyeti yok! |
abi böle adamlara hiç gerek yok bızm daha cok avrupa kupası tecrübesini bire bir yaşamış adamlara ihtiyacımız var bence |
Alıntı:
|
yalan haber yalannnnnnnnnnnnnn kuyruklu yalan |
yaa bölee kolpa haber görmedim adam oyun kurucu ve bizde saten 2 tane var gerek yok..ayrıca hiç iyi bir futbolcu deil..biara az kalsın alıoduk...bu adam delgadodan bilee kötüü..! |
Türkiye`de Saat: 06:09 . |