![]() |
Alıntı:
|
valla bana kalırsa martinez iyi bir kaleci değil sadece büyük maçlarda oynadı eğer dieğr takımlarada bizdeki gibi oynasaydı sakarya ligde kalırdı büyük maçlarda kendini yırttı o kadar |
Alıntı:
|
bencede yapmaz yapsaydı sakarya düşmezdi :):) |
runje yi martinez e değişeceklerse çok şaşarım..garip olur..runje rüştünü ıspatlamış bi kaleci.. yediği gollerin çoğunda da ben bireysel hatası olduğunu düşünmüorum..defansımız sorunlu bizim.. ayrıca runje çoğu maçta kaptan gibi davrandı..gençler le yaptığımız kupa maçında seslerini hepimiz duyduk.. ilk dönemler ısınamadık ama kalıcı olması gerekir artık.. |
Runje Besiktasin kalecisi degil hele sampiyonlar liginde oynayacaksan ya defansin cok saglam olacak yada bu is runjeyle olmaz ligde cogu maclarda onun hatalarindan puan kaybetti ama alinacaksada ondan iyisi alinmasi lazim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Runje'yi kötüleyenler eminim onu BEŞİKTAŞ'a gelene kadar hiç tanımıyorlardı bu futbol cahillerine tavsiyem bilmiyorlarsa bari sussunlar...Runje Türkiye'nin en iyi kalecisidir Martinez ilk 5'e bile giremez!... |
kimine göre martinez kiine göre runje tartışılır tabiki fikirler değişebilir ben runjeden yanayım |
Türkiye`de Saat: 20:59 . |