![]() |
13 YaŞinda SmaÇ Basan KaÇ KİŞİyİ Taniyosunuz? EWET Yanlış duymadınız Vince Carter tam 13 yaşındayken boyu 1.52 iken smaç basmış(tabii ki de topsuz), bu rekorun diğeri amare stoudemare'a ait o da 6. sınıfta rahatlıka NBA standartlarındaki potalara ters smaç koyabiliomuş (yalnız AMARE toplu basıyomush) |
ben ilk smacımı 16 yaşında vurdum ancak adamların zenci oluşu ve o yaşa gelene kadar kaslanmaları o smaçları yapmalarındaki en büyük etken sende o yaşa kadar o antremanları yaparsan sende basabilirdin :) |
Abi benim daha kırk fırın ekmek yemem lazım o potalara smac vurmak için:D:D |
ben 16 yaşındayım, 1.91 boyundayım ama smaç basamıyorum |
ben 16 yaşında 1,84 boyundaydım normal vuruyordum şimdi boyum 1,91 ense ve t-mac vuruyorum düşünün artık :D |
walla öyle birisini tanımıorum ama tanımak isterdim benim boyum kısa olunca tabii ki kendimden bahsedemiorum :) |
yaw allah allah 16 yasında.biz 19 yasımızdayız potaya girdiremiyoz:D:D:D |
ben 21 yaşındayım 15 yaşından beri t-mac vuruyorum |
yuhhhh 15 yaşından beri mi? |
ben 13 yaşındayım ve 1.81 boyundayım sürekli basket oynamama rağmen daha smaç basamadım. |
Alıntı:
|
Vay vay bu forumda basketbolu bu kadar oynayan kişi varsa bi gün hep beraber mac yapalım gelin bi gün silivriye bizim ewlerin burda basket sahası var NBA standartlarında:D oynayalım.... |
ilk ucluk sayimi 8 yasimda ilk smacimi 15 yasimda ve ilk blokumu 14 yasimda yaptim :D:D:D |
Bende basketçiyimdir ona göre kısada sürse efes tecrübem var ama boyum 1.85 doğal olarak öyle smaç felan zar zor potaya değerimde smaç olayı biraz sakat |
abi valla bu sitede amma basketçi varmış |
Herseye ragmen ilk smacımı 7 yasında 1.35 boyumla basmıstım o günden beri şaftım kayık durumdayım :( |
smac basan bir kactane tanıdıgım var ben smac başanları seyrediyorum olur demi |
Alıntı:
|
hadi buyur bi konu açıldı paso smaç hikayeleriniz anlatıyosunuz ben pascal olarak en son smacımı taffarele bastım sonuç : ELİ ÇATLADI |
abi gelin bizim kulübü herkes smaç vuruyor 88-89 doğumlu herkes kulübün boy ortalaması 2.00 ancak beni soruyorsanız ense-t-mac- nasıl istiyorsanız an birgün 360 ve bacak arasıda vuracam |
bende hertürlü smaç vururum. bu konuda sınır tanımam ama pota boyu 1.90 olucak. yok yok 1.80 olsun... |
walla smaç basamam ama çok pis 90 a takarım:D :D |
25 yaşındayım boy 1.88 elim çembere anca değiyor |
Alıntı:
|
ben 37 yaşındayım 1.80 boyum var daha çembere değemedim yuh bana be |
bu rakamlara inanmak biraz zor ama yazılan oyuncular da bu işin ehli yapmışlardır doğrudur yani |
helal olsun valla |
valla herkes burda basketci helal size .. bende öleyım ama sizin kadar uzamadım nedense:Pp |
vince carter gibi gnllikle znci olanlar ki..olanlarda ayrı bi yetenek var sanki..adamlar doğuştan zıplama yetenegine sahipler..nate robinson ...iverson..vince....ıguodala...josh smıth gibi yıldızlar ztn ayrı bi yetenekler...nate robinson all-star slam dunk şmpiyonu olmustu 1.75 boyla hmde...bunların bnce basmalarının en önmli nedeni streetball (sokakbasketbolu) :) |
Valla topsuz ilk smacımı yeşilyurt spor kulübünün açık sahadaki potasına basmıştım taopsuz tabi herhalde 14- 15 yaşındaydım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İşin Sırrı Arkadaşlar ben ortaokuldayken bizim takımda bi çocukta smaç dergisi vardı (eskiden vardı bu dergi) dergide nba yıldızlarının smaç sırları diye bir yazı vardı. özellikle ip atlamaya dayalı bir antraman programı veriyordu. Bu antremanı uyguladıktan sonra arkadaş smaç basmaya başlamıştı. (arkadaşın yaşı 16 ve boyu 1.76 idi bizim potalarımıza, yalnızca antremanlarda değil maçlarda dahil) Diyeceğim odurki bu çalışma işidir. azmeden başarır. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:33 . |