![]() |
keşke alabilsek...düşünsenize boboyla nihatı ... |
yönetim uyuma nihat kartala |
zaten zamanında nihat ı satmaları çok büyük bir hataydı o kadar genç bir futbolcuyu para için satmamaları gerekiyordu İNŞALLAH NİHAT GERİ GELİR |
zannetmem nihat gelmez geçenlerde röportajında söylemişti dönmem için daha erken diye. bizimkiler belki aklından geçirmiştir kiralamak ama nihat olumsuz yanıt verir. |
nihat ilaç olur ilaç.... hem yabancı kontenjanı verimli kullanılır hemde gerçek bir forvet oyuncumuz olur |
saka falan mı bu |
Haberi okuyunca çok sevindim. İnşallah gelir.. Nihat hem kişilik hem de futbol olarak süper bir adam. Hem de kendi evladımız. İlaç olur ilaç.. |
kaynak NTV ark ben ntv nin yalancısıyım besiktas kiralamak için girişimlere başaldıgını villarealın teklife sıcak baktıgı son kararın Nihat tarafından verilecegi görüşmelerin devam ettigini söylediler aksam haberlerinde haber aynen böyle lanse edildi |
bencede iyi olur mehmet topuz la volkan yaman ıda al bide yabancı bi ön libero aldınmıydı işi bitirirsin |
ama nihatı kiraladımıydı yönetim yıldız transferi yaptık havasına girip mehmet topuz u eziklere kaptırmasın o zmn bütün forsu söner bu işin |
Türkiye`de Saat: 00:57 . |