![]() |
emre toraman imza gununu bekliyor Emre Toraman imza gününü bekliyor http://fanatik.ekolay.net/fanatik/im...mrooo28000.jpg Bu sezon gösterdiği üstün performansa karşın takımı Kayseri Erciyesspor’un küme düşmesini engelleyemeyen ve Beşiktaş’la el sıkışan Emre Toraman gelecekten umutlu. 01.06.2007 Yıldız oyuncu, “Beşiktaş’ın orta sahasında birçok önemli futbolcu var. Ertuğrul Sağlam ile de anlaştıklarını duydum. Çok mutlu oldum. Yerli bir hocayla çok başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Emre Toraman bu sezon ligde 30 maç oynamış, rakip fileleri bir kez havalandırmayı başarmıştı. |
Hayırlısı olsun ne diyelim.... |
bu yönetim baştayken başarı hayal yaa..emre toramanla mı gelcek başarı...allahm yarabbim sen sabır ver bu büyük bjk taraftarına...!!! |
Alakasız olacak ama İbrahim Toromanla bi alakası varmı bu arkadaşın??=)) |
emre yararı olan zararı olmayacak bir futbolcu. yedek kulübesinde bile olmasında yarar var. kadronun geniş olması lazım. |
ya başka alacaka topçu bulamadı mı bu yönetim nerde balta var getiriyor |
çok gereksiz bir adam olur |
maksat toramanları toplamak heralde.... |
Buna benzer bir suru adam var Besiktasta birde yildiz oyuncu yazmislar Medyaya gore herkes yildiz oyuncu |
yarın amator kumede yedek kalan 1 futbolcu da alırlar |
ertugrul saglamla bu is olmaz anadolu futbulculari gelmeye basladi bile |
kötü topçu kesinlikle değil.ama bizide kaldıramaz fahri tatan gibi oturur işte. |
ona kadar fahri var klübede bekleyen |
Ya Emre'ye Amator Diyenler Defalarca Ben Canlı Cıplak Gözle İzledim Adamı kötü Topcu Değil İyi Bi Yedek Olur.. Ayrıyaten Cok Savaşcı Formayıda Kapabilir Yani Hic Belli Olmaz. |
Alıntı:
ama bi halta yaramaz ki bu adam...bişe değişmez..klubede oturan adamlarımız var taaa emreyi nerden buldunuz beee :mad: |
bu adam trabzonda bile oynayamadı bizde nasıl oynuyacak ki |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaw bu bakiden buraktan ders alınmadımı ne yapmaya çalışıyo bu yönetim |
alacaksaniz en fazla 4 adam alin fahriyi-buragi--bakyi- yollayin ya yazik o verdiginiz paralara |
daha cok bekler:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
dursun lazım olur gökhan zan çok sakatlanıyor yerine oynar |
ya ne alaka emre toraman çok lazımdı sanki nerde salaka adam war onu alıyoz ya olacak iş deil yani... |
iice anadolu kulubüne döndük ya!! |
Türkiye`de Saat: 19:18 . |