![]() |
Kartal'da Yeni Rota Yepes TRANSFER çalışmaları için Paris'e giden futbol şube sorumlusu Celal Kolot ve menajer Ali Gültiken, Paris Saint Germain'de forma giyen önlibero Cisse ve stoper Mario Yepes ile temas kurdu. Cisse'nin siyah beyazlı ekibe gelmeye sıcak baktığı, kendisinin 1.4 milyon takımının ise 1.3 milyon euro istediği öğrenildi. Kolot'un, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın önceliği stopere vermesi üzerine Mario Yepes'in transferine yoğunlaştığı belirtildi. Öte yandan bir başka Fransız ekibi Lorient'de oynayan Marchal'ın bonservis bedelinin olması nedeniyle transferinden |
cacapa - yepes ..... ikisinden biri gelsin yaaa... ikisi de cuk diye oturur ve dil konusunda da zorluk cekmezler... ikisinin de yasi hemen hemen ayni 31... marchal felan olmaz insallah:rolleyes: |
YEPES Tam Bizlik Başından Beri Sölüyorum İnş Yepes Olur.. Çacapa'ya YEPES'i Tercih Ederim.. |
yepes bence de çok iyi transfer olur... |
ya cacapa ya yepes gelsın artık ıkısinden bırı ıkide bır ısım cıkarmasınlar |
ya çaçapa gelir yada yepes |
mario yepes gelsin |
herkes beğendiğine göre iyi bir futbolcu demekki.canlı seyretme fırsatım olmadı hiç. |
bi laf vardır hem 3 kurus olsun hemde sofor mahali olsun ya sampiyonlar liginde bunlarla mı basarılı olcaz git kardesim 4-5 milyon bastır colloccini yi al ver 8-10 milyon yaya toure yi al toplam 15 milyon falan eder ama zaten sampiyonlar ligine girince +forma satısı+ reklamlar+tv gelirleri parasını cıkarırsın bunları hic dusunemip mu bu yonetim ben annamıorum |
Alıntı:
|
nantesta oynadığı dönemlerde iyiydi ...psg de fazla takip edemedim ama alınabilir... |
Alıntı:
|
umarım alınacak futbolcularda isabetli kararlar verebiliriz. |
yepes cok iyi de sözleşmesi 2008 son ve transfermarkt'a göre 6 milyon euro değeri var..tabi bu biraz daha düşürülebilir yaşı 31 olduğu için ama ne kadar iner orasını bilemem adamlar sonuçta 2004 yılında 10 milyon verip almışlar nantes dan..boylu poslu çok sağlam bi adam cidden çok yakışırdı Beşiktaş'ıma..yalnız seneye son sözleşmesi onu da düşünmüyo değilim sonuçta bedavaya gidecek sağlam bi pazarlığa girişilirse cüzi bi fiyata alınabilir |
bir de geçen sene bir sakatlığı olmuş sanırım internetten araştırdım ciddi bir sakatlıkmış sanırım..durumunun iyice bi araştırılması gerek ilk önce..ne demiş atalarımız..önce sağlık ;) |
YouTube - Super Mario bu da yepes'in merakla beklenen videosu ;) |
Alıntı:
Elbetteki Colloccini, Yaya Toure, Gravesen Gibi Oyuncular Gönlümüzü Daha Hoş Tutuyor Ama Yepes'in Onlardan Altta Kalır Bi Yanı Yok Tanımıyorsanız Lütfen Negatif Yorum Yapmayın.. |
Arkadaşlar Yepes i tartışan arkadaşlarımız var idda ediyorum şu anda türkiyede oynayan tüüüüm defans oyuncularından kat kat iyidir...Gelsin die ısrar ve dua edeceimize :) Yepes'i tartışıyoruz. |
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2007/06/03...A8D81D5C3b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifFavori Yepes Fransız Marchal'ı listeden çıkartan Beşiktaş, PSG'nin tecrübeli stoperi Mario Yepes'le ön anlaşma yaptı. Marchal Kapandı Yeni sezon öncesi Ankarasporlu kaleci Hakan Arıkan'ın ardından Sporting Lizbon'da forma giyen Şilili Tello'yu renklerine bağlayan Beşiktaş, dış transferde hızlandı. Siyah-beyazlı kulübün futbol şube sorumlusu Celal Kolot, Paris'teki son temaslarını da tamamladı. Kolot, yaptığı ikili görüşmeler sonucunda Lorient ile ön protokol http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dimzalayan Marchal dosyasını tamamen kapattı. Karar Toplantıda PSG'de oynayan defans oyuncusu Yepes'e yönelen Kolot, bu futbolcunun menajerleriyle Paris'te masaya oturdu ve toplam 3.5 milyon euro'luk bir maliyetle karşılaştı. PSG'nin 2 milyon euro, Yepes'in de 1.5 milyon euro açılış fiyatı verdiği öğrenildi. İlk açılış fiyatlarını uygun bulan Kolot, elindeki verileri hafta içi yapılacak yönetim kurulu toplantısında sunacak. l Fatih DOĞAN |
İnş. Bu Haber Doğrudur YEPES Bize Yakışır.. |
yepes i bilmiyorum ama marchal ın alınmaması kotu oldu :S yonetimi 1 konuda begendim oda defans oyuncusunu ve onlibero oyuncusunu futbolun sert ve fizige dayalı oynandıgı fransada araması |
yepes kim yaw?? |
YEPES UYUM PROBLEMİ YAŞAR |
hiç gerek yok..biz cacapayı alalım |
Alıntı:
|
yepes bildiğim kadarıyla iyi bi adam alınabilir ama sağlığı bi araştırılmalı |
Çaçapa geçen sezon çok az maç oynamış usun süren sakatlık geçirmiş yaşıda fazla bence o olmamalı, fransa liği öyle üst düzey bir liğ dedğil mücadeleci oyuncu için aslında italya liğine bakılmalı |
aslında Beşiktaş bu konuda riskli bir transfer politikası uyguluyor. yepes şubat ayında ayağı kırıldı şuanda durumu iyi ancak eski formunu yakalayabilir mi ? Yepes çok iyi bir oyuncu. caçapa geçen sezon 6-7 maç oynamış ve o de yepes gibi sakatlık geçirmiş bir oyuncu. bakalım ne olacak |
keske yepes gelse |
yepes ve cacapa cuk diye oturur... yepes daha agir basiyor ama cacapa da olabilir fark etmez :D |
Ya bırakın bunları arkadaşlar yepes kim yaa Çaçapa kim biz kimler için atrtışıyoruz burda bu adamlar öyle üst düzey bir liğdede oynamıyorlar fransa liğinde PSG durumu çok mu iyi sezon boyu sakatlıktan kurtulamayan adamları kurtarıcı diyemi alacağız şimdi yazık bize ya |
Alıntı:
|
Ben fransa ligi maçlarını izliyorum ama yepes ve çaçapa hiçde dediğin gibi oyuncular değil baktımda yorumlara en çok sen beğeniyorsun yepes i çoğu tanımıyor bile ya sen anlamıyorsun futbolcudan yada biz |
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0603225022.jpg Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, Fransa'da transfer temaslarını tamamlayıp Türkiye'ye döndü. Siyah-beyazlılar Paris Saint Germain'li defansif orta saha oyuncusu Eduardo Cisse ve stoper Mario Yepes ile görüştü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Mario Yepes'in transferine sıcak baktığı öğrenildi. Yeni sezon transferleri için Fransa'da transfer görüşmeleri yapan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, yönetime rapor verecek. Kolot, önce teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la bir araya gelecek. Celalettin Kolot ve menajer Ali Gültiken, Paris Saint Germain'in orta saha oyuncusu Edouard Cisse ve stoperi Mario Yepes ile görüşmeler yaptılar. Görüşülen isimlerden Mario Yepes 1976 doğumlu. Hava toplarına hakim, güçlü bir stoper. Futbola forvet olarak başladığı için rakip kale önünde de etkili. Ocak ayında Marsilya maçında bileğinden sakatlandığı için 3 ay futboldan uzak kalan Kolombiyalı futbolcu bu sezon 24 lig maçında oynadı, 1 gol attı. PSG'de geride kalan 3 sezonda ligde 32 maç ortalaması ile oynayan Yepes'in maliyeti ise 3,5 milyon EURO. PSG taraftarının ‘Super Mario’ lakabı taktığı Yepes, istikrarıyla göze çarpıyor. ORTA SAHA İÇİN CİSSE Beşiktaş'ın ilgilendiği PSG'li orta saha oyuncusu Edouard Cisse ise 1978 doğumlu. 2004 yılından bu yana PSG’de forma giyen Fransız futbolcu bu sezon 34 maçta 2 gol attı. Cisse'nin maliyeti ise 2,7 milyon EURO. Öncelikle stoper almak isteyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Mario Yepes'e daha sıcak bakıyor. Siyah beyazlılar iki oyuncuyla da temaslarını sürdürüyor. Yönetimin onayına göre bu futbolcular için PSG kulübüyle pazarlık başlayacak. Ntvspor.net |
ntvspor kolpa haber yapmaz inş gelir yepes olmazsa cacapa marchal gelmesin!!! |
Türkiye`de Saat: 03:46 . |