![]() |
DELGADO AJAX'A MI? Beşiktaş'ın Ülker'in sponsorluğunda İsviçre'nin Basel takımından transfer ettiği Arjantinli oyuncu Matias Delgado'ya Hollanda'nın ünlü kulübü Ajax talip oldu... Beşiktaş'ın Ülker'in sponsorluğunda İsviçre'nin Basel takımından transfer ettiği Arjantinli oyuncu Matias Delgado'ya Hollanda'nın ünlü kulübü Ajax talip oldu... - Siyah-Beyazlılar'ın geçen sezon beklenen verimi alamadığı Delgado için Hollanda kulübünün ısrarlı olduğu ve Siyah-Beyazlı takımın yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın da bu transfere olur verdiği öğrenildi. Beşiktaş'ın Ülker aracılığıyla 5 milyon euroya transfer ettiği Delgado için 6 milyon euro istediği ve Hollanda kulübünün bu rakamda indirim yaptırmak için temaslarını sürdürdüğü belirtildi. Ülker ile Beşiktaş arasında yapılan sözleşmedeki özel maddelere göre, Beşiktaş Delgado'yu satarsa 5 milyon euro'yu Ülker alacak. Daha yüksek bir rakama satılırsa kârı iki taraf paylaşacak. Dakka90.com Özel haber Siyah-Beyazlılar'ın geçen sezon beklenen verimi alamadığı Delgado için Hollanda kulübünün ısrarlı olduğu ve Siyah-Beyazlı takımın yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın da bu transfere olur verdiği öğrenildi. Beşiktaş'ın Ülker aracılığıyla 5 milyon euroya transfer ettiği Delgado için 6 milyon euro istediği ve Hollanda kulübünün bu rakamda indirim yaptırmak için temaslarını sürdürdüğü belirtildi. Ülker ile Beşiktaş arasında yapılan sözleşmedeki özel maddelere göre, Beşiktaş Delgado'yu satarsa 5 milyon euro'yu Ülker alacak. Daha yüksek bir rakama satılırsa kârı iki taraf paylaşacak. Dakka90.com Özel haber http://www.internetspor.com/v3/resim...11delgado1.jpg |
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hh................. bu transfer gerçekleşsin barış kardeşime yemek ısmarlıcam:):):) |
Alıntı:
|
gitmesin delgado o bu sene patlama yapicak delgado gibi adam turkiyeye kolay kolay gelmez ark elinizdeki futbolcu degerini bilin |
delgadoya ihtiyacımız var |
Delgado'yu satan yönetim hiç durmasın kendisine de bit pazarından bir yer hazırlasınlar. Delgado bu takımda en son satılacak adamdır. Delgado kötü oyuncu olsa ajax'ın ne işi olur. Enayimi bu adamlar. yukarda inşallah diye dua eden arkadaşlara sormak lazım hangi akla mantık bu futblocunun satılmasını istiyorsunuz. Birde bütün parasını ülkerin alacağını yazdığı halde. satıp parasını başkası alacağına delgado gibi bir oyuncuyu her zaman takımımda görmek isterim. sizdemi rico tarafından ben büyük futbolcuyum diye kandırılan gruptansınız yoksa. |
yaa balon haberin kralı...ajax naapsın delgadoyuu hahaha:D:D:D...ama eer delgadoyu ajaxa zarar etmeden kakalarsak ben bu yönetimin alnından öperim:D |
yonetim delgado yu yollarsa hayatinin hatasini yapar |
Delgado kalması gereken oyuncuların başında geliyor. Delgado kalsın yönetim gitsin... |
Yalan haber dakka90 yine bombalamış delgado hiç bir yere gitmeyecek |
geçen sene delgado gelsin diye bagıran taraftarlar şimdi gitsin diye bagırıyorlar hiç anlamıyorum biraz sabırlı olun delgado iyi futbolcu |
1 sene daha kalmalı bence,bu şans verilmeli |
Delgado Bu Sezon Kendini Gösterecek Unutmayın Geçen Yılda Birsürü Avrupa Kulubü Peşindeydi Ajax'ında Talip Olması Cok Doğal Gelecegi Parlak Delgado'nun Uyum Sorununu Aştı Bu Yıl Damgasını Vurur Lige.. |
görüyorum ki delgado yu bazı arkadaşlar çok kötü sanıyor ve gitmesini istiyorlar ancak şu unutulmamalı ki delgado uefa'nın gol kralı olmuş ve çok etkili oyunu olan birisi sdce arjantinlilerin gittikleri ilk senelerinde nedense çok etkili olamıyorlar peki diyelim ajax a gitti adam orda diego gibi harikalar yarattı o zaman ne diyeceksiniz? |
Alıntı:
|
ajax napsın ayakta duramayan 90 dakika vede 2 maç üstüste oynayamayan adamı. |
gitsin ya |
Forza DELGADO... Adamı sağ kanatta oynattılar ona rağmen sesini çıkarmadı ve oynadı. |
delgado gitmesin bu sene daha ii olcak bu adam.inşallah gitmez |
Delgado gidince Messi yi alacağımızdan bi problem olmaz=))) |
delgadodan bu sezon patlama bekliyorum zaten tiganın elinde kim kendini gösterebilirki adamları alakasız yerlerde oynatıyo |
yalan haber |
yalan haberdir 1 sezonda deplasman görmeyen iki pası bir arada yapamayan gol atmayan asist yapmayan ayakta duramayan adamı ajax ne yapsın.... burada baş tacı edenler varken bu kadar gevşek olmasına ses çıkarmayanlar varken delgado kendini niye sıkıntıya sokup oraya gitsin burada ekmek elden su gölden geçiniyor ne işi var zorun olduğu yerde |
ya zten kötü olsa ajax ta işi ne.. |
Yalan haber ya inanmayın böyle şeylere |
ajax delgadoyu alsın yıldız olur o zaman delgado görün bak inşallah yalan haberdir |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
delgado gits ii olur ricardinho yeter o bölgeye,hem yabancı hakkımız olur o bölgeyede giunti tarzında bi adama ihtiyaç var orta saha yol gecen hanı çünkü... |
Alıntı:
|
Alıntı:
gidecek biri aranıyorsa rico gitsin :motz: |
Delgado yollanırsa kimi alacaklar çok merak ediom.Sakın gitmesin yönetm başına iş alır. |
Alıntı:
|
diyelimki gitti,ricardinhoda sakatlandı,çok merak ediyorum oyun kurucu olarak bakiyimi oynatacağız,korayımı,yoksa celal kolotun mehmet topuzdan daha iyi dediği:)ali güneşimi.ya arkadaşlar yapmayın deldadoyu satıp riquelmeyimi alacağız sanki,gitsin diyen arkadaşlar istihbaratmı aldı??bu çocuk daha genç ve 2 sene içinde dünyanın en büyük kluplerine daha fazla paraya satılır çünkü inanılmaz yetenekli,sadece biraz sabır ya.görün bak bu sene eziklerin aleximi konuşulacak yoksa gitsin dediğimiz delgadomu.tabi ertuğrul hoca tiganavari bi taktikle adamı sağ açık oynatmazsa:) |
inşallah gider, 17 deplasmandan sadece 3 tanesine giden bir futbolcu hemen kovulmalı |
Delgado kesinlikle kalmalı.Beşiktaş para kazanacak olsa tamam gidebilir gelecek parayla başka adam alınır ama delgadoyu 5 milyon dolardan daha fazla paraya satamazsın,5 e satıncada o parayı ülker alacak,yani Beşiktaşın kasasına para girmeyecek, o zaman neden satılacak ki bedava oyuncu işte daha ne istiyoruz.Ayrıca delgado geçen sezon sakatlık,uyum ve mevkisinde oynamama gibi sorunlar yaşadı.Bu sezon çok faydalı olacak inş. |
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 08:42 . |