![]() |
Alıntı:
istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yıldırım dermirören |
walter samuel veya ayala yı al. |
Alıntı:
|
bence iyi oldu, helguera biraz sakar bi adam başımıza dert açabilirdi ayrıca illa realden milandan adam alıcaz diye bişey yok piyasa ne müthiş futbolcularla kaynıyo etrafa bakınmak lazım |
bence scalke'den bordon'u alsak daha iyi olur |
Bence helguera veya makeleleden biri mutlaka alınacak.Belkide ikisi.Haberler durmadan değişiyo.Onun için beklemek lazım.Fb roberto carlosu bir günde almadılar herhalde.2 sene uğraştılar.Gs da 3 senedir 10 numara arıyo .Bişey alamadılar.Belki lincoln.Beklemek lazım bence.Geç olsun ama süper olsun derim ben. |
Besiktastan is cikmaz.O kadar adam solediler hepsi baska takimlara gidiyor.En son Colin-Kazim dediler.Adam Fenere gitti.Artik bir yildiz istiyoruz.Artik alsinlar bi yildiz taraftarin yuzu gulsun yaaa. |
Alıntı:
ikincisi iş çıkmaz dediğin takım bizim takımımız. üçüncüsü ne zaman yönetim Kazım hakkında transfer edecez yada imza attik dedi. arkadaşlar herkes söylediklerine dikkat etsin.başkanı ben dahil kimse sevmesede görüyorum ki bize yakışmaz biçok şey yazılmış.sevsekte sevmesekte başkanın ve takımımızın arkasında olmalıyız. son olarakta kaynak yok ama bekleyin görün derim.iyi 2 transferle gelecekler.Colinin youtube da 2 golünü görüp süper futbol diyebiliyorsanız size söyleyecek tek sözüm var bakalım ilk 18 e girebilecekmi. |
Ayala villereal ile anlaştı devre arası bonserivise yoktu üstelik |
Alıntı:
SERGEN gelse bariii |
Türkiye`de Saat: 17:24 . |