![]() |
Beşiktaş'tan Tuncay'a uçuk teklif Tuncay, Beşiktaş’ın kendisine yaptığı 12 milyon Euro’luk inanılmaz teklifi geri çevirdi. Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot ile yardımcısı Mario Berk, Tuncay’ın menajeri Erdinç Şehit’le son 3 günde 2 telefon görüşmesi yaptı. İlk görüşmede siyah-beyazlılar, F.Bahçe ile anlaşamayan milli yıldız için yıllık 4 milyon Euro önerdi, sözleşmeyi de aynı şartlarla 3 yıllık yapmayı teklif etti. Tuncay’a yapılacak transfer teklifi ile ilgili karar, Beşiktaş yönetiminin geçen çarşamba günü yaptığı son yönetim kurulu toplantısında alındı. Yöneticiler, servet önerdikleri Tuncay için aralarında yaptıkları görüşmede “Şu anda en verimli çağında. Alırız, 1 yıl oynatır, sonra da isteyen Avrupa kulübüne satarız. Hem biz kazanırız, hem de Roberto Carlos transferi ile gündem belirleyen F.Bahçe’ye de çok önemli bir darbe vurmuş oluruz” diye konuştu. TÜRKİYE’DE FENERBAHÇE Ancak Beşiktaşlı yöneticilerin bu parlak planı Tuncay’dan döndü. Milli futbolcu, ilk görüşmede siyah-beyazlılara “Ben Türkiye’de F.Bahçe’den başka bir kulüpte oynamayı kesinlikle düşünmüyorum. Transfer olursam bu kesinlikle Avrupa kulübüne olacak” dedi. İlk etapta bu yanıtı alan Beşiktaşlı yöneticiler Tuncay’ın menajeri ile cuma günü son bir deneme daha yaptı. Bu süre içinde menajer Erdinç Şehit, transfere sıcak bakmasına karşın Tuncay’ı ikna edemedi. Tuncay “Beşiktaş’ın teklifinize çok teşekkür ederim. Rakam da oldukça yüksek. Ancak benim işim parayla değil... Türkiye’de kalacak olursam, bu rakamın daha düşüğüne bile F.Bahçe ile anlaşırım” yanıtını verdi. Bu kesin tavır üzerine Beşiktaş yönetimi Tuncay defterini bir daha açmamak üzere kapattı. Vatan |
tuncayı tumermi sandın baskan tuncay kişilik olarak guzel özü sözü yerinde konusuyo oynadıgı futbolla zaten herkesin beyenisini kazanmış |
alınsa iyi olurdu fener kalırdı ama tümör gibi deil ki bu:D |
git avrupaya be sende artık bıktık artık nereye gidecek kalacakmı kalmayacakmı gideceksen git kalacaksan kal be arkadaş ya |
Hikaya Bu Haber Fener 500 Bin Euro Vermiyor Diye Pazarlık Yapıyorlar Fiyat Yükseltmek İçin 3 Milyon Euro İçin Biz 4 Milyon Euro Vericez Tuncay Yok Dicek Kuyruklu Yalan Bu Haber.. |
Gerçekten diyebilir.Çünkü bende bjk de oynasam 1 milyon € içn fb ye gerçekten gitmezdim.Ama adam gibi beşiktaşlıyız... |
Yalan haber, sadece fiyatı kızıştırıp daha fazla para koparmak için yaptıkları menejer oyunundann başka bir şey değil. |
herkes tümör gibi karaktersiz değil ama inanmıyorum bu habere menejerlerin fiyat artırmak için böyle haberler cıkardıklarını tahmin ediyorum |
Acaba Tümer bu haberi okumusmudur? Okuduysa yaptigi adilkten utanmis midir? Profesyonel futbolcuyum diyerekten yaptigi kaypakligin her zaman yüzüne vurulacagini bir kez daha anlamis midir? Gelmesin Tuncay bize gelmesin de bundan sonra Profesyonlellik savsatasi altinda yapilacak serefsizliklere de belki engel olur bu hareketi.... |
haber ne kadar dogru bilinmez ama menejerlerinde bir oyunu olabilir |
4 miyon dolara uçarak gelir o bize haber kolpa |
herkes tümer değil hiç sanmıyorum kabul edeceğini |
adam aylar önce yurtdışı deyip duruyodu eziklerlede anlaşamadı gelmez bize yalan haber |
yalan haber |
Bu haberi yazan arkadaş, dört tabak kuru fasulye yemiş. ortayada böyle azotlu bi haber çıkmış. kargalar gözüyle güler bu habere :D |
bunlar para için herseyi yaparlar.en gslisi tanju en fblisi hasan vezir en bjklisi tümör en tslisi ali kemal degilmiydi? |
Alıntı:
En Sağlam Beşiktaşlı Diye Ortada Gezen Sergen Eziklere Gidince Demedi Mi Ben Zaten Çocuklugumdan Beri Fenerliydim Die.. Alpay Özalan ws ws.. Böyle Çok Örnek Var Parayı Veren Düdüğü Çalar.. |
haber ne kadar doğrudur bilemem ama bizim tuncaya yıllık 4 milyon euro verecek halimiz yok gibi duruyo.Çok para yaw 4 milyon euro gidin adam gibi ön libero alın o paraya |
taktik basit: tuncay demiski Turkiyede fenerden baska takimda oynamam diye boyle diyerek fb den daha cok para koparmaya calisiyorlar sayet bu para miktari dogru ise avrupada kim ona o kadar vercekmis bakalim |
tuncayın gokhan zana yaptığı hareketleri ve hakeretleri ne tez unuttunuz yok böyle bi adamın bize lazımı |
gelmez sanmam.eziklerle anlaşır en sonunda... |
ya tunGAY şerrosu gelmesin zaten önce kulup bizi rezil etmemek için oyuncu almalı onu alırsak fenerliler ötücek bırakın adam gibi yerli alın... |
aslında yaptıkları plan bayaa güzelmiş de Tuncay bence de artık Türkiye de kalmaz ezikler de onu tutamayacak... |
ne işi var bu adamın bizde yaaa...hemde onda ezik ruhu var ...bnce takımını bırakıp türkiyede ezikbahçe dışındaki büyüklerden birinde oynayacak kadar ******** değil |
sadece ortalığı kızıştırmak için yapılan şeyler bunlar avrupaya falan da gidemez eziklerde kalır |
Alıntı:
|
Tuncay büyük ihtimalle seneye Birmingham'da futbol oynayacak.fazla uzatmaya gerek yok sanırım |
ay bi de ona bu kadar para yuh artık bnce yalan bu haber o kadarda demedik yani |
zaten onuda isteyen yok fenerden ve gsden kimse gelmesin mümkünse |
transfer dönemi baslatimi bizim medya sagolsun kimleri alip kimleri satiyolar ayip ya bu kadarda yalan haber olmazki hic bir habere inanamaz olduk |
bence en sonunda kalacak yine Kadiköyde... |
ne o gelir neden bizim yönetim onu getirebilir... |
Gelmesini istemem ii oyuncu ama fenerli adam bize daha iyileri layık... |
inanmam |
yurt dışına gitsin bizden uzak olsun onun yerine nihatı alalım bayram yaparım... ayrıca fbden ayrılmasını isterim çünkü fbye çok şey katıyor... |
yok böle bi haber...ne 12 milyon eurosu...sallama haber... |
yuhhh adama servet teklif edilmiş ama gelsede iyi olur |
Türkiye`de Saat: 16:11 . |