![]() |
Yedek olarak alınacaksa iyi olur bence.Ama as oyuncu olarak alınmıyodur inşallah.Seneye avrupadada oynayacağımız için kadromuzun geniş olması lazım.Yozgatlıda iyi bir yedek olur. |
o adamı sevmiorum ama yararlı olucaksa gelsin saten bizm yönetim eski yada yeni fenerlilre bayılıo :P |
Beşiktaş'a uçtu Siyah-beyazlılar, Ertuğrul Sağlam’ın istediği yıldız futbolcuyu 2 yıllığına renklerine bağladı. Mehmet, "Kartal’a geldiğim için çok mutluyum" dedi. İsmail Er / Hürriyet Dış transferde bugüne dek Sporting Lizbon’dan Şilili sol kanat oyuncusu Rodrigo Tello ve Ankaraspor’dan kaleci Hakan Arıkan’ı renklerine bağlayan Beşiktaş, Fenerbahçe’nin sağ kanat oyuncusu Mehmet Yozgatlı’yı da 2 yıllığına kadrosuna kattı... Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, "İyi bir sağ kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Mehmet Yozgatlı bu mevkii için ideal isim. Eğer alabilirsek bize çok faydalı olur" şeklindeki sözleri üzerine harekete geçen Beşiktaş yöneticileri Celal Kolot ve Mario Berk, sarı lacivertli futbolcuyla görüşüp, transfer teklifinde bulundular. Menajeriyle de görüşüldü Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Mehmet Yozgatlı, "Şartlarda anlaşırsak gelirim. Menajerimle görüşün" cevabını verince, Kolot ve Berk dün öğleden sonra menajer Haluk Canatar ile bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren görüşme sonucunda taraflar anlaşmaya varırken, son söz için iş futbolcuya kaldı. Deneyimli oyuncuyla da yapılan görüşmelerden istediği yanıtı alan siyah beyazlılar, son yıllarda ezeli rakibinden kopardığı 6. oyuncuyu da bünyesine katmış oldu. Sıkıntı çekmem Schalke 04’ün de peşinde koştuğu Mehmet Yozgatlı’nın konuyla ilgili olarak yakınlarına, "Hiçkimse alıştığı düzeni bozmak istemez. Ancak, Fenerbahçe yönetimi bugüne dek sözleşmemi yenilemeyince ben de diğer kulüplerden gelen teklifleri değerlendirmeye aldım. Beşiktaş, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri. Bana son derece güzel bir teklifle geldiler. Yapılan görüşmelerde anlaşmaya vardık. Kartal’a geldiğim için çok mutluyum. Beşiktaş’ta herhangi bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum, çünkü orada çok sayıda arkadaşım var. Mustafa Doğan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Ali Güneş ve Murat Şahin’le sürekli görüşüyorum. Yöneticileri de beni çok iyi karşıladı" dediği belirtildi. Büyüklerin gözdesi 1979 yılında Almanya’da doğan Mehmet Yozgatlı, daha önce İstanbulspor, Galatasaray ve Adanaspor’da forma giydi. Beşiktaş’a transfer olan Yozgatlı, 3 büyük kulüpte forma giyen yedinci Türk futbolcu oldu. Daha önce de Refik Osman Top, Ali Soydan, Saffet Sancaklı, Ahmet Yıldırım, Emre Aşık, Sergen Yalçın, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımlarında oynamıştı. 3 defa B, 6 defa Ümit, 1 defa da A Genç Milli Takım’da oynayan 1.81 metre boyundaki Mehmet Yozgatlı, bu sezon Fenerbahçe’de 17 lig maçında görev aldı, 2 gol attı. Kartal’daki 6’ncı Fenerbahçeli Son yıllarda Fenerbahçe ile bağlarını koparan futbolcuların ikinci durağı genelde Beşiktaş oluyor. Siyah beyazlıların anlaşmaya vardığı Mehmet Yozgatlı, önümüzdeki sezon Beşiktaş’ın kadrosunda yer alan 6’ncı Fenerbahçeli futbolcu olacak. Murat Şahin, Fahri Tatan, Mert Nobre, Ali Güneş ve Mustafa Doğan daha önce sarı lacivertli takımda görev yapan isimler. Beşiktaş, son 3-4 yıl içerisinde daha önce sarı lacivertli takımda forma giyen Tayfur Havutçu, Tayfun Korkut, Ahmet Yıldırım ve Emre Aşık’a da kapılarını açmıştı. |
bu transfere bitti gözüyle bakıyorum ama bi olumsuzluk çıkarmı bilmiyorum.bence takımımıza hayırlı olsun iyi futbolcu,inşallah çok yararı olacak. |
ehhhh basın bir haftadır atıp tutuyordu sonunda doğru bir haber yakaladılar.hayırlı olsun |
m.yozgatlı sag kanattaki problemi cozmek için ideal su anda 1)M.Topuz Kayseride kaldı 2)A.Bilgin eziklere gitti ustelik adam cok iyi orta yapıyor ertugrulun kafasındaki hucum oynayan beşiktaşta sag kanattan yapacagı iyi ortalar ile Nobre ye baya gol attırır adamın gecmişini sorgulamayı bırakalım artık onemli olan adamın bize katkısı kaldıkı su an için yabancı alınamadıgında sag kanat için alınabilecek en iyi oyunculardan biri |
mehmet yozgatlı fb lideğil sadece orda kulübede oturdu bir kaçmaç oynadı onlardada iyi işler yaptı fb ile özdeşleşmiş futbolcuların alınmasını bende istemiyorum ama m.yozgatlı öyle değil onu fb çok önemsemedi ki bence hata yaptılar buda bize yarayacak umarım fb de bir yabancı hayranlığı var yerlileri adam yerine koymuyolar zaten takımda yerlide kalmadı zaten yozgatlı iyi adam r.carlosu bi çarşı pazar yapar bi çimleri yoldurur inşallah bizde bi güleriz... |
Ben kişisel olarak şu anda avrupai tarzda Türk sağ kanat oyuncusu Yozgatlı'yı tek geçerim eğer yönetim bu futbolcuyu aldıysa çook büyük iş başarmış. Yakında göreceksiniz bence Yozgatlı ezikleri fena üzecek. |
Mehmet Yozgatlı'yı kesinlikle istemem. İnş yalandır! |
Beşiktaş rövanşı Yozgatlı ile aldı http://img.sabah.com.tr/i2/sp.gif DENİZ DERİNSU http://img.sabah.com.tr/i2/sp.gif http://img.sabah.com.tr/i2/sp.gif Colin Kazım'ı ezeli rakibine kaptıran Beşiktaş, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Mehmet'le 750 bin eurodan 3 yıllığına anlaştı.. http://img.sabah.com.tr/i2/sp.gif Beşiktaş, Colin Kazım Richards'ı kaptırdığı Fenerbahçe'den rövanşı 3.5 yıldır sarı-lacivertli formayı giyen futbolcusu Mehmet Yozgatlı'yı transfer ederek aldı. Siyah-beyazlılar geçen sezon da Fenerbahçe'de kiralık oynayan Marcio Nobre'yi transfer etmiş, ezeli rakibini kızdırmıştı. Fenerbahçe ile sözleşmesi biten ve geçen sezon Zico tarafından pek forma şansı verilmediği için ayrılmak isteyen Mehmet Yozgatlı bir süredir Almanya'da Schalke kulübü ile görüşüyordu. Beşiktaşlı yöneticilerin teklif götürdüğü Mehmet düşünmek için süre istedi. Dün Beşiktaşlı yöneticilerle bir kez daha görüşen Mehmet yıllık 750 bin eurodan 3 senelik imza atmayı kabul etti. KARİYERİNDE UEFA KUPASI VAR 1979 Almanya doğumlu Mehmet, 1999- 2000'de Galatasaray'a gelip UEFA Kupası'nı kazanan kadroda yer aldı. Daha sonra yeniden İstanbulspor'un yolunu tutan oyuncu, Ocak 2004'te Fenerbahçe'ye transfer olarak 3 şampiyonluk yaşadı. Daum döneminde yıldızı parlayan ancak sonrasında Zico'nun fazla forma şansı vermediği Yozgatlı eski takım arkadaşı Nobre ile Beşiktaş için mücadele edecek. kaynak:sabah |
Türkiye`de Saat: 06:19 . |