![]() |
walla bütün gazeteler yazmış sanırım bugün geliyor!!hayırlı olsun beşiktaşımıza :) |
Mario Berk'ten 'Makelele' açıklaması Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Mario Berk, Beşiktaş'ın Makelele ile anlaştığı şeklindeki haberlerle ilgili kartalhaber.com'a konuştu Mario Berk, "Biz transferler çalışmalarımızı İspanya'da sürdürüyoruz. bazı yayın organları Beşiktaş'ın Makelele ile anlaştığını belirten haberler yayınlamışlar. biz makelele ile anlaşmadık. Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımız Yıldırım Demirören ve teknik direktörümüz Ertuğrul sağlam'ın görüşleri doğrultusunda Beşiktaşımıza büyük katkı sağlayacak dünyaca ünlü bir yıldızı kadromuza katacağız. Taraftarlarımız hiç merak etmesin. Öyle bir transfer yapacağız ki Dünya bu transferi konuşacak" dedi. Gelişmeler kartalhaber.com'da. |
Mario Berk'ten 'Makelele' açıklaması Mario Berk'ten 'Makelele' açıklaması Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Mario Berk, Beşiktaş'ın Makelele ile anlaştığı şeklindeki haberlerle ilgili kartalhaber.com'a konuştu Mario Berk, "Biz transferler çalışmalarımızı İspanya'da sürdürüyoruz. bazı yayın organları Beşiktaş'ın Makelele ile anlaştığını belirten haberler yayınlamışlar. biz makelele ile anlaşmadık. Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımız Yıldırım Demirören ve teknik direktörümüz Ertuğrul sağlam'ın görüşleri doğrultusunda Beşiktaşımıza büyük katkı sağlayacak dünyaca ünlü bir yıldızı kadromuza katacağız. Taraftarlarımız hiç merak etmesin. Öyle bir transfer yapacağız ki Dünya bu transferi konuşacak" dedi. |
marıo berk eğerki türkiyede ise bu yalanlama açıklaması doğrudur. |
makalele gelmiyormu şimdi |
anlamistim zaten bu gine eziklerin.....pis yalan haberidir.... |
haber yalanmis mario berk aciklama yapti anlasmamislar diye bu yönetimden hicbirsey olmaz serefsiz hepsi |
ya uff abiler haberi duyunca kalbim attı valla ya... |
ja arkadaslar yönetim vallan yildiz valan almicak ja anlayin hep atiyolar yok yildiz alacak mislar vallan yok ben nerden bilin vallah bu saat den sonra besiktasa yildiz oyuncu gelmicek !!!!!! |
bu serefsiz haberi yuzde yuz eziklerindir serefsizler......ama ne demisler gulme komsuna gelir basina.... |
Türkiye`de Saat: 11:40 . |