![]() |
belkı batıstayıı almısızdırr nede olsa gs eskısıı... |
Uçaktan Makalele yerine sürpriz çıktıhttp://www.internetspor.com/v3/resim...85makalele.jpg26 Haziran 2007 15:30 Medya mensupları yıldız futbolcuyu görüntülemek için Atatürk Havalimanı'na akın etti, ancak uçaktan hiç hesapta olmayan bir isim çıktı...http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif Yabancı transferinde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gölgesinde kalan Beşiktaş'ın bir süredir görüşme halinde olduğu Chelsea'nin Fransız yıldızı Makalele'yi öğle saatlerinde özel bir uçakla İstanbul'a getireceği iddiası ortalığı karıştırdı. Medya mensupları yıldız futbolcuyu görüntülemek için İstanbul Atatürk Havalimanı'na akın etti, ancak uçaktan hiç hesapta olmayan bir isim çıktı. Makalele'yi beklerken karşılarında ellerinde bavullarla tatilden dönen Konyasporlu Batista'yı gören basın mensupları büyük bir şok yaşadı. Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot daha önce yaptığı açıklamada, Makalele'nin, Anelka ve Tigana'nın, Beşiktaş hakkında olumsuz bilgiler vermesi nedeniyle Beşiktaş'a gelmekten vazgeçtiğini açıklamıştı |
heh bi batista eksikti... |
haha :D bunu alsınlar fizik olarak benziyo. |
puahhaha :D manak bunlar yaa... zaten 34 yaşında olduğunu duyunca hevesim kaçmıştı.... |
yaa ne bekliodunuz ki bu adamdan.......makaleleyi geirebilcek başkan yok ki bizde.......millet lincoln ü carlos u alıyo biz bakıyoz...adamlar sırf formas atışından parasını çıkarıyolar yaaa......batistaymış...bu ne yaa dünya yıldızı bu mu....yıldız alcaz diyosanız gidin alın öyle gelin karşımıza.......BİZ BEŞİKTAŞ RUHU TAŞIYAN OYUNCULARI İSTİYORUZ..............şu yapılan 4-5 transferin yerine sergen alınsa bin kat daha iidir.......yada psacal nouma........ya dailhan manısz ahmet dursun....bunlar ruhlu oyunculardı bırakın transferi yapamısoanız hiç yapmayın.......altyapıda transsferlerden çok daha ii oyuncular var bırakın onlar oynasın ülkenini geleceğidir hem...... |
yaa ne bekliodunuz bu yönetimden makaleleyi getirebileceklerini düünmek bile hayal ötesi..hatta ben batistayı getirmöelerine şaşırdım hasan şaş hakan şükkür fln alırla diye düşnüyodum..... |
ya varya artık bu haberlerden iğrenıyorum bırazcık heyecanımız vardı, onu da aldılar hep bu yönetımın basıretsizliği bu yalan haberden sonra kımı alsalar hıç farketmez ve kendı adıma konuşiyim kımsenın kolay kolay heyecan duyucağını sanmyrm.Tabı plansız prıogramsız iş yapmaya kalkarsan olucağı bu dur. |
eger bu adam bugun gelecek olsa Bjk tv de klipleri doner yada borsaya felan bildirirlerdi |
Tatile geliyodur Beşiktaş'a değil.. |
Türkiye`de Saat: 12:17 . |