![]() |
Bashir El Tabei iddiası! Beşiktaş yönetimi, İngiltere ve İspanya'da yabancı futbolcu transferi için çalışmalarını sürdürürken, Türkiye içinde de girişimlerini sürdürüyor. Siyah Beyazlı kulübün son 3 yıldır Çaykur Rizespor forması giyen Bashir El Tabei Abdelhamid'e transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi. Bonservisi elinde olan Mısırlı futbolcuya Beşiktaş'ın yıllık 550.000 dolar ücret teklif ettiği belirtildi. Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay döneminde de adı siyah beyazlı takımla anılan Bashir hakkında son karar ise İngiltere'de yapılan temasların ardından verilecek. Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot Londra'da yürüttüğü transfer görüşmelerinden olumlu sonuç alamaz ve Makelele, Geremi, Helguera gibi futbolcularla anlaşma sağlayamazsa Mısırlı oyuncunun önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giyeceği kaydedildi. Kaynak: DHA |
en sonunda bu adama kalırsak,yazıklar olsun |
peynir ekmek gibi gol yiyen rizenin ön liberosuna mı kaldık? bu adama mı kaldık? yıldız transfer bu mudur? eğer demirören avrupadan eli boş dönerse kendisi-ertuğrul-bashir el ele tutuşur devre arasında başka ülkeye kaçarlar :banghead: Bashir :banghead: :banghead: Bashir :banghead: :banghead: Bashir :banghead: :banghead: Bashir :banghead: :banghead: Bashir :banghead: :banghead: Bashir :banghead: :banghead: Bashir :banghead: |
aranan kan bumu yoksa |
olamaz yıldız bumu |
Yıldız olması gerekmio.Alsınlar arkasındayımm... |
bu kim ya taliban ismine benziyo terrorist falan olmasin |
oyle birşey olması imkansız kolpa haber |
Alıntı:
|
Alıntı:
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: |
Yılın transferi olsa gerek dünya çapında hemde... |
ya saçma sapan işler yapmasınlar lütfen |
Alıntı:
|
bakiden iyidir :D |
demek patlayacak bomba buymuş elde patlar böyle bombalar.. gerçi adamı hiç izlemedim bilmiyorum ama yaklaşım hedefler cok enteresan.. helguera dediler makalele dediler ve peşinden rizesporun liberosu.. |
inşallah doğru değildir. |
yanına da kürşatı geri getirsinler tam olur |
budur işte... yüzyılın transferi... |
defolun gidin artık başamızdan. rezil ettiniz be rezil. yok açıklama yapmamışlarda felan da filan da. gidin biraz ders alın 2 satte tarnsfer nasıl bitirilirmiş. 50 bin euronun hesabıyla transfer yapmaya kalkıyorlar. yönetim değil şovmen ordusu. |
sonunda buna kalacağız galiba beşiri alcağımıza şimdiki defansla devam edelim.... |
Alıntı:
|
1903 delisi diğer yazını okumadım kusura bakma ( aynı mantıkla bende destekliyorum ) |
belli olmaz yönetimin işi nede olsa hepsi rezilll |
en sonunda alacakları adam bu işte..demirörenin yıldız dediği bu..beceriksiz herif.! |
Kim O Yaa? Beşir midir Tebeşir midir nedir? Ne iş yapar? http://www.resimyuklet.com/uploads6/load20471.jpg ADAM KOCA BİR SIFIR!!!!! :eviltongue: :eviltongue: :eviltongue: :eviltongue: :eviltongue: Attığı Gol Sayısı :0 1-15 Dakikalar Arası Attığı Gol Sayısı :0 16-30 Dakikalar Arası Attığı Gol Sayısı :0 31-45 Dakikalar Arası Attığı Gol Sayısı :0 45+ Dakikalarda Attığı Gol Sayısı :0 46-60 Dakikalar Arası Attığı Gol Sayısı :0 61-75 Dakikalar Arası Attığı Gol Sayısı :0 76-90 Dakikalar Arası Attığı Gol Sayısı :0 90+ Dakikalarda Attığı Gol Sayısı :0 Yaptığı Asist Sayısı :0 Gördüğü Kırmızı Kart Sayısı:2 Gördüğü Sarı Kart Sayısı:5 :aetsch: :aetsch: :aetsch: :aetsch: :aetsch: :aetsch: :aetsch: :aetsch: :aetsch: İŞTE YENİ ADAMIMIZ BÖYLE ESERİNLE ÖVÜN DEMİRÖREN!!!!! BU ADAMA MI KALDIK? HELGUERA DEDİNİZ MAKALELE DEDİNİZ HYPPIA DEDİNİZ TEBEŞİR ÇIKTI YETER ARTIK YAA! İSTİFA EDİN DE KURTULALIM SİZDEN |
Yönetim espri yapıyorsa hiç komik değil:mad: |
yalan haber |
Alıntı:
:congrats: :D koptum valla. güzel istatistik tutmuşun |
aslında istatilere bakılmaz |
yoktur böyle bir haber ... ciddiye almamak lazım. |
bnce bu konu kapanmalı |
ne bashiri yaw tam bir kasap.. |
yok daha neler. |
Alıntı:
amcama söz verdim ronaldo fenere gelirse fenerli olacam haha:shot: |
| Türkiye`de Saat: 13:27 . |