![]() |
Cesar Chelito Delgado Türkiye'nin Arjantin Milli Takımı'nın genç yıldızı Cesar Chelito Delgado'nun 4 büyüklere tavsiye edileceği açıklandı. 13 Haziran 2007 17:35 Arjantin Milli Takımı'nın genç yıldızı Cesar Chelito Delgado'nun Türkiye temsilcilik haklarını alan Özgün Koyutürk, bu oyuncuda önceliğin Türkiye olduğunu söylerken, Delgado'yu 4 büyük takıma tavsiye edeceklerini belirtti.Arjantin Milli Takımı ve Cruz Azul takımının genç yıldızı Cesar Chelito Delgado'nun Türkiye için temsilcilik haklarını alan Özgün Koyutürk, genç yıldız için Avrupa'nın en büyük kulüplerinin devrede olduğunu söyledi. Ancak önceliği Türkiye'ye ayırması için yoğun çalışmalar yaptıklarını belirten Koyutürk, ''4 büyük takımımıza önereceğimiz bu oyuncunun ligimize apayrı bir heyecan ve kendi özel taraftar kitlesini yaratacağına inandığımızı belirtmek isterim'' dedi. |
Bu adam acaba nasıl olur takımımıza?? youtubeden gollerini izledim.iyi adama benzio |
tamam işte transfer budur 1 tanesi geldi ezikleri DELgado DELgado die çırpındık birlikten kuvvet doğar ikisi deler geçer artık |
????? |
kim bu yaaa! adamı isyankar edecekler, bir delgado zaten sinir katsayımızı yükseltiyo diğerini hiç çekemem |
Hehe ne güzel çifte Delgado olur=) |
beşiktaşa geliyor demiyor arkadaşlar, 4 büyüklere teklif edeceğiz diyorlar. |
youtubeden izleyipye transfer yapan ilk takım biz olca heralde :D telloda öle 2 golüne kandık sonu hayır olur inşallah |
hangi bölgede oynuyor ki ? |
tanımıyorum |
evet arkadaşlar cesar delgado süper bir oyuncu |
YouTube - cesar chelito delgado linkinde adamın attığı goller var. 174 boyunda, uzun sayılmaz ama hava hakimiyeti var. İyi top sürüyo, adam geçiyo ve son vuruşları da iyi. Bunlar gerçi seçilmiş pozisyonlardan derlenmiş, bi de atamadıklarını da görmek lazım. Diğer taraftan bizim bi kere 1 tane yabancı hakkımız var. hangi mevkide bu hakkımızı kullanacaz?? Gönül ister ki 1 stoper 1 ön libero 1 de santrafor alalım. ama şartlar bu adamı almak için elverişli değil. |
iyi adam |
Kolpaya bak Avrupa nin önde gelen klüpleri devredeymis de O Türkiye ye gelcekmis. Oldu...Baska??? |
İzledim videoyu güzel asistleri var benim o dikkatimi çekti. |
alsınlar işte böle genç adamları |
yabancı hakkını forvette kullanmazlar herhalde. |
kim bu adam video ile tranfermi yapılır arkadaslar mantıklı olalım 5 dk lık 10 dk lık video ile adam iyi sayılmaz bizim Bakinin ben 10 dk lık süper video sunu yaparım böyle düşünelim birde he : ) |
yabanbcı hakkı sınırsız olursa alınabilir. |
yalan haber |
süper oynuyoda bu adam bize gelmez |
artık tanıyorum ve isitiyorum inşaallah yönetim beni şaşırtır ama zor |
valla Manager oyununun TEVEZ ile birlikte en iyi oyuncusu , gercekte ise yine super :) bize gelmez..ama ins. haber dogrudur ins. ilk once 4 büyüklere onerilir ve biz aliriz cok zor ama ins. aliriz ...ne yalan soyliyeyim tek hayalimdir bu oyuncu :) |
Türkiye`de Saat: 02:36 . |