![]() |
Yasayı Değiştirsinler "TÜMER" Arkadaşlar Tümer bence Beşiktaş ta Sergen den sonra ki en büyük topçu.Böyle hızlı ve hücuma dönük bi oyuncuyu nerden bulacaz.Bir aralar Alex ile Sergen i kıyaslıyorduk.Yaa Alex ile Tümer kıyaslanabilir mii?Soruyorum.Bence Tümer aleks(alex)den çok daha iyi topçu.Bence Başkanımızın bu işe el atıp bişeyler yapması lazım.Zaten O(Tümer)de dio ilk önce Beşiktaş die..Lütfennnn.:confused: |
Evet katiliyorum. Bu konuda yönetim birseyler yapmali. |
zaten ulusoyla bir görüşme yaptığı sanılıyor baikanın bence 10 milli takım formasını giyen futbolcular kısa dönem askerlik yapma hakkına sahip olacaktır ! |
Yaa böyle bişe varsa şahane olur.çok sağol kardeş |
İnşallah böyle bir yasa çıkarda seneye tümer yine beşiktaşta kalır,böyle bir adam türkiyede yok,tümer ayarında bir yabancı varsa oda riquelme yada D'Alesssandro dur,elimizdekilerin kıymetini bilelim,tümerden önce gitmesi gereken en az 10 kişi var bu takımda........ |
bencede kalmalı s-gun doğru söylemiş sergenin yerine gelebilecek tek bir yabancı var oda ronaldinho dur |
evet son noktaada aynen şu keimeyi kullandıydı TÜRKİYEDE BEŞİKTAŞTAN BAŞKA TAKIMDA OYNAMAM... |
Türkiye`de Saat: 03:19 . |