![]() |
Gravesen ile ilgili Haberler(Tek baslik) Makelele ve Helguera transferlerinden istediği sonucu bulmayan Beşiktaş gözünü Celtic'in Danimarkalı yıldızı Gravesen'e çevirdi. Lig Tv'nin haberine göre geçen sezon başında Galatasaray'ın da ilgilendiği yıldız futbolcu için Beşiktaş'ın girişimlere başladığını ancak en önemli sıkıntının Gravesen'in yüksek bonservisi olduğu belirtildi. İskoç ekibinin Grevesen için 8 milyon dolarlık bir talepte bulunduğu buna karşılık Beşiktaş'ın ise Gravesen'in bonservis bedelinde indirim istediği öne sürüldü. Beşiktaş'ın bu transferi gelecek hafta içinde netleştireceği bildirildi. |
çok zor bu iş |
çok para be |
Oooo bu transfer çok zor.Daha bonservisi elinde olan makelele de zorlanıyoruz.Bide gravesende en az 2,5-3 milyon euro da o ister.Toplam 10 milyon euro bulur bu transfer.Ama gelse süper olurdu. |
Bonservisi çok yüksek, olmaz bu iş. |
yuhhhh.bu kadar atılır ya.ben bu ligtv ve maraton web sayfalarına bişey demicem artık.herkesi boşu boşuna gaza getirmeye utanmıyorlar. bu adamı almak istiyorsanız 2 milyon dolara celtic güle oynaya verir.zaten geçen yılda satılacağını onun yerine sağlam adamları aldılar ve oynattılar.yani kısacası ne kadar gol atsada celtic bu oyuncuyu satmak istiyor.menajerler yada web sitelerine iş çıkıyor işte.ezikler oldumu nakamura biz oldukmu gravesen.komik bu adamlar ya. bu haber doğru çıkarsa bende bu işi bilmiyorum |
bugüne kadar gördügüm 10. bomba transfer haberi ama hicbiri daha bjkye gelmedi :D:D |
o parayı ona vercegımıze helguera ıle makaleleyı alırızz daha ıyıı... |
valla 8 milyon verirse bu oyuncuya cok kötü bir kazik yemis oluruz bunlar bunu real Madrid den 3 milyon a almislar |
M.yozgatlı haberi yapsalar doğru diyecemde bu adamı nereden uydurdular bilmiyorum.buarda haber ajanslarına bugün yarın bu haberde düşer.ama ilk defa doğru bi haber çıkacak |
Türkiye`de Saat: 00:46 . |