![]() |
gelmez |
GRAVESEN BÜYÜK İHTİMALLE BİZDE http://www.karakartal.com/images/hab...5/Gravesen.jpgBeşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın Gravesen sürprizi Kartalımızın transfer listesindeki isimlerden Thomas Gravesen'den yeşil ışık. Siyah-beyazlıların daha önce görüştüğü Danimarkalı yıldızın menajeri John Sivebaek, "Türkiye'ye giderse buna kimse şaşırmasın" dedi. Ekstra Bladed'e konuşan Sivebaek, "Gravesen Beşiktaş'a sıcak bakıyor" yorumunu yaptı. AYRILMASI KESİN GİBİ Premier Lig'e yükselen Sunderland ile Championship'e düşen Sheffield United'ın da tecrübeli oyuncunun peşinde olduğunu vurgulayan Sivebaek, "Gravesen Celtic'te mutlu değil. Ayrılması artık kesin gibi. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması nedeniyle Beşiktaş'ı tercih edebilir" diye konuştu. Kaynak: Pasfotomaç:birthday: |
ARKADAŞLAR ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ Kİ KAYNAĞA BAK AMA BU HABERİ DİĞER İNTERNET SPOR SİTELERİNDE DE OKUDUM VE TRANSFERİ YAKIN |
gelsin artik beeeeeeee........... |
Alıntı:
Sen da hala Fotomacin ve baska kolpa sitelerim yazdigina inaniyorsan hayal gücün baya büyük olmali!! Kardesim imza atmadan yada formayi giymeden inanmayin!! |
Quelle: Skysports.com (Status: vage) Celtic midfielder Thomas Gravesen has attracted interest from Turkish club Beşiktaş.The Danish midfielder was used sparingly by Bhoys boss Gordon Strachan towards the end of last season and has been linked with an exit from the SPL club.Both Sheffield United and Sunderland had been entioned in conjunction with the former Real Madrid man, but now Beşiktaş have emerged as an alternative option. "I can confirm that Beşiktaş have enquired regarding Thomas Gravesen," Gravesen's agent John Sivebaek told Ekstra Bladet. However, it is believed that Gravesen may choose to shun the overtures of the Turkish side Takımdan ayrılacak olan Gravesen'lee Sheffield unt ve Sunderland'de ilgileniyormuş ama Beşiktaş'da daha iyi bir alternatif olrak ortaya çıkmış başkanın gözüyle.John Sivebaek'da Beşiktaş Gravesenle ilgileniyor diyebilirim demiş. Ama en altta cümlede; Gravesen'in Türkiyeyi tercih etmeyeceğine inanılıyor diye belirtmiş |
EEEE ona inanma buna inanma yeter artik yahu....... asli ben yonetime inanmiyorum.....gasteler besiktasa yakisacak futbolculari yaziyorlar ama bizim yonetimde nerde o akil..... |
bence asunsao gravesenden daha teknık daha verımlı olur ama ofansıv açıdan tabı, ertuğrul hoca hangısını tercıh edıcek bılmıyorum ama yönetım gravesen asunsao dan daha karıyerlı yane dha reklamı olduğu için almaya çalışıyo,açıkçası yönetım diğer takımlarn transferlerınden altta kalmamak için böyle devranıyo ee tabı kombıneler elde kaldı.Beklıyıp görücez. |
gelsin gravesen bizde iş yapar bence |
gravesen iş yapmaz çalışkan futbolcu değil. |
Türkiye`de Saat: 09:18 . |