![]() |
Şu anda inönü... ŞU ANDA İNÖNÜ CİM BOM DİYE İNLİYOR , ÇAVUŞOĞLU ANLAŞMALI MAÇ DİYE KONUŞUYOR , GS NİN ŞAMPİYON OLMASINI İSTEYEN SÖZDE BEŞİKTAŞLILAR BEŞİKTAŞ'IM YENİLDİ ŞİMDİ MUTLUMUSUNUZ... |
Alıntı:
helal olsun kardeşim diline yüreğine sağlık kolpa beşiktaşlılar sussun artık ne cimbom ne fener hepsi de i...:mad: 8-0 ı unutmadık |
cavusoglunun tobe tobeee adam gibi top oynadık son sn.ede sans goluyle yenıldık topunun tobe tobeeee lannnn şeref yoksnlarından ders mı alıcaz |
Şerefimizle oynayıp mağlup olduk. Bizim şerefimize söz söyleyecek olanın anasını belleriz eğri oturup doğru konuşsun herkes Allahsızlık yapmasın. Helal olsun Beşiktaşıma yenmekte var yenilmekte, böyle balık bir golle mağlup duruma düşmeyi tabiki istemezdik ama yavşak yavşak yorum yapmasın kimse adamı hasta etmesin! SİYAH ULAN BEYAZ ULAN ! |
|
ezikbahçeliler tabiki kim olacak.. |
Baba o ömer çavuşoğlu acayip bişey yaa.O adam konuşunca benim sinirlerim yerinden oynuo:mad: |
nasil cimbom diey inliyor ? daha cikartmadilermi onlari ? Demiroren seni hep destekledim, ama simdi biraz supheleniyorum , gordunmu sampiyon olsun dedigin takimi ? |
Hani? Nerde kaldi bunlarin kardesligi? Daha temin Tvde bi GSli diyrduki: Bizim Besiktasa ihtiyacimiz yok. Öyle de sampiyon oluruz. Yönetim Istifa! :mad: |
ya abı aslında kardes takım fılan dıye bakıyolar saıbesaraya ama bıgun bız her macı yensek cıncon larla sampıyonluk yarısı yapsak bunlar gıder ezıklere kardes ayagına yatarlar.unutmayalım arkadaslar besıktasın kendınden baska dostu yok,olamazda... |
Türkiye`de Saat: 05:22 . |