![]() |
!!!maci Satti Diyen Haindir!!! YOK BEŞİKTAŞ IMIZ MAC SATMIS YOK BİLEREK YENİLMİŞ BÖYLE SOYLEM YAPAN ARAMIZDA DA VARSA DEFOLSUN GİTSİN DURMASIN !!! OMER URUNDUL CAVUSOGLU VS VS GİBİ ŞEREFSİZLERİN SÖYLEMLERİ BİZİM BASKANIMIZIN :mad: BUNLARIN AGZINA SAKIZ OLUCAK LAFLARI YÜZÜNDEN BU MAC BİZİM İCİN KUPADAN DAHA ONEMLİYDİ ALMAMIZ GEREKEN Bİ MACDI 120 DAKKALIK YORGUNLUK O REHAVET VE İNONUDE KAYBEDİLEN 29 PUAN GİBİ OLAYLARI GOZ ARDI EDEREK BEYAZIMIZA SİYAH DUSURMEYE CALISANIN ALLAH BELASINI VERSİN TAKIMIMIZ ELİNDEN GELENI FAZLASIYLA YAPMISDIR VE SANS GOLUYLE YENİLMİŞDİR TÜMER METİN IN TOPUDA GOL OLSA EGER 2-0 DAN MACI KAZANICAKDIK BÖYLE Mİ MAC SATILIYOR ŞEREFSİZ KÖPEKLERLE BİZİ KİMSE KARISDIRMASIN !!!!! NOKTA not : bu konuyu acarken baya düşündum ama 1 hafta 10 gundur bizim ŞEREFİMİZE laf söylemeye calısan hatta bu forumuda gezen mısafir cobarde gallinalar icin actım özellikle !! Biz Şerefli ikinciliklerle ovunen bir klubuz bize bunu kondurmaya calısanlar kitapları karısdırsın babalarına sorsunlar tarihlerini sonra konussunlar...macın özeti de tamamıda lig tv dedir isteyen bi daha alır bi daha izler bi daha g... olur |
hay ağzını öpeyim canım kardeşim. |
+1903 o lafi digenin BJKLigindan suphe duyarim ben |
esere katılıyorum bizim duruşumuza şike yakışmaz ve son saniyede şike asla yapılmaz... |
arkadaşlar başımızda böyle bir başkan warken daha çok konuşuluruz saçma sapan açıklamar yapıyor şimdi maçı satmadım desen kim inanır ama ben diyorum ki arkadaşlar sadece hasan kabzenin mucizesi başka bişey değil ..................... |
BU TARZ KONULAR AÇARAKTAN, EZİKLERE ALET OLMAYALIM.. FAZLA YORUM YOK.. Sonra adamların konuştukları konulara bakın diye etiket olmayalım.. İsteyen istediğini der; benim tek sözüm İSMİMİZİ KÖTÜYE ÇIKARMAYA ÇALIŞAN taraflı insanlar (bunlarda bi takım gerçekleri kabullenemeyen çoğu ezikbahçe'li olacak) maçı tekrar seyretsinler görsünler.. Ezikbahçe ile oynadığımız futboldan çok kat daha iyi futbol oynadık ve bu forumu gezen fenerlilere sesleniyorum, yıllardır basbasbağırarak febe lehine taraflı eleştiriler yapan Rıdvan Dilmen'lerinin yorumunuda dinlesinler NTV'de.... Ve Forum Başkanına rica ediyorum burdan itibaren, şikeyle parayla bahsedilen konular varsa direkt kitlesin, silsin.... |
yazıklar olsunn.beşiktaşımın adı böyle kirli düşüncelerle anılmamalıydı.ama suç konuşanlarda değil suç, kendine yönetici kılığı verip de olur olmaz yerde gs şampiyon olsun diyenlerdedir.yapmayın allah aşkına yaa beşiktaşlılık bu değildir.beşiktaş maçı sattı diyenlere soruyorum;tarihte beşiktaşın şike yaptığına dair bana bir tane örnek gösterin.??? |
benim gs'li arkadaslarim bilene besiktas bizden cok daha iyi oynadi dediler , yenmeleri tesaduf takmayin |
maci satti diyenler hain+serefsiz+namussuz+ahlaksız... vb. |
özellikle Cordoba için sattı diyenler ayıp ederler,penaltı değilmiş ve ikinci yarı çıkmayacak iki top çıkardı,ona maç sattı demek ayıptır ve bazı Beşiktaşlı siteler ayıp ediyor,fenerin oyununa geliyor.Ama şu i....leri yenemedik ya kafam bozuk tek tesellim erdal kesmeyenin kafasına tükürdüm 15 yıllık kinim gitti. |
"Besiktas" ve "Sike" kelimesinin ayni cümlede kullanilmasindan hic hosnut deyilim:mad: |
yaw usta takma kafana,biz mac satacak kadar adi degiliz zaten,gs cok aciz kaldi yanimizda ama mucize iste olmayinca olmuyor,sunlsri öyle bi yenmek istiyodumki,4 günde hem ezik hem sefil galibiyeti güzel olacakti ama kismet degilmis |
maçı satmadığımız doğrudur ama yenmek için de hiç bir çaba göstermeyip adamların ağzına sakız verdiler.. BJK dünkü GSyi her türlü yenmesi gerkeirdi. |
Doğru söylüyosun çamdibili sana katılıyorum geriye pas vermeyen SERGEN YALÇIN dün son dakkikalarda ortasahada boboya arapası verse kaleciyle karşı karşıya kalcak sergen geriye dönmeyi tercih etti neyse takmayın kafanıza sağlık olsun |
abi cordoba o 2 golün haricinde en az 2 tanede çok iyi şut çıkarttı yani onunda hakkını yemeyelim ancak cordoba son haftalarda çokça uzaktan gol yiyor kesinlikle gitmeli ! DÜn eğer ki forvetlerimiz yabancı tecrübeli forvetler olsaydı gs hayatının farkını yerdi kesinlikle en az 5-0 olurdu ! hep böyle oynasınlar canımızı verelim bea ! |
Cordoba maçı satmıştır bunu maçı çıplak gözle izleyen herkes gördü kimse bana burda o şerefsizi desteklemesin bynu daha öncede yaptı.Dün maçtan sonra soyunma odasında tüm futbolcular neden cordobaya saldırdı sizce,Beşiktaşlı her oyuncu elinden geleni yaptı cordoba hariç.onu bu maçta oynatanlarıda kınamak lazım ayrıca tabi |
inşallah şerefsiz dediğiniz adam takımda kalırda herkese bu tükürdüklerini teker teker yalatır. yaş olarak bizden büyük abilerimiz böyle davranırsa biz kanı deliler naparız Allah bilir, çok üzüldüm böyle düşünmenize. |
bu maçı satanın tezahüratı neydi öyle,yakıştı mı bize,adam maçı satsa necatinin topunu alırdı içeri,bir kaleci için en zor toptu o hem yakın mesafe hem de ayak koyma mesafesinde idi ve çoğu kaleci o topa sadece bakardı adam uçarak çıkardı o topu ama yaptığı konuşmalarla kulübümüzü bu olayların içine çeken yıldırım yedi bu golü,hiç bir Beşiktaşlı başka takımın şampiyonluğunu istemez,isteyen de BEŞİKTAŞIMI TERKETSİN HEM DE İLELEBET. |
Evet Arkadaslar Artik Bu Konuya Son Verelim.serefimizle Oynadik Ve Kaybettik.baska Dusunen Varsa Serefsizin Serefsizidir.gerci Onlarin Hepsi Serefsizde Ben Icimizdekilerden Bahsediyorum Sekil-a Kazim |
Neyse siz cordiyi desteklemeye devam edin uzatıp birbirimizi kırmayalım zaman herşeyi göstericektir. |
cordoba formdan dusmus, birde yaslandi artik. Sanirim kafasinda baska takima gitmek var, gönderilmesi isabet olur, birde kritik maclarda yaptigi kritik hatalari can sıkıyor. |
NUMBER 1 CORDOBA bnce bukdar !!1 |
Alıntı:
''SATILIK CORDOBA'' TRABZON MAÇINDA DA ONU KALEDE GÖRMEK İSTEMİYORUM !!! |
Maçı satacak adam anasınıda karısınıda kızınıda satsın! Başka laf yok Kim hangi futbolcuysa! |
Maçı yakından izleyenler gördüler neyin ne olduğunu...Birbirimizi suçlamanın mantığı yok.Birbirimizi kırmayalım... |
beşiktaş hiç bi zmn maç satmadı,cordoba böle olmasına sebep oldu,çok ağır ithamlar war görüşlerini bildirenler için,herkez buraya fikrini yazar,kimse kimseyle de aynı fikri paylaşma zorunda da değildir,biraz daha sağduyulu olalım lütfen..oldu bitti işte uzatmanında alemi yok.bizim böle şeylerle işimiz olmadı,olmamalı da, beşiktaşa yakışmıor,elalemin 3 kuruşluk insanlarının ağzıa laf wermekden başka bişey yapmıoruz. |
Alıntı:
|
! sinem abla sana aynen katılıyorum.uzatmanın manası yok.ayrıca taraftar olarak enkötü yanımızda ortaya birkez daha çıktı.biz çok kolay oyuncu harcıyoruz.fener maçından sonra göklere çıkarılan kartal cordoba nın şu anki sıfatına bakın.sizce doğrumu yaptığınız.bu kadar kolay harcayamazsınız beşiktaşlı futbolcuları.harcatmayız.ben ve benim gibi düşünenler her zaman beşiktaşın ve beşiktaşlı futbolcuların arkasında olacak.siz olmasanız bile.bu böyle geldi ve böyle gider...:mad: |
Alıntı:
ARKADAŞIM HARCAMAK DEĞİL TAMAMMI,BU MAHALLE TAKIMI DEĞİL,BEŞİKTAŞ!!!,ADAMLAR KÖTÜ OYNASIN BİZ ARKASINDA DURALIM,BÖLE Bİ MANTIK YOK,HEPSİ PROFOSYONELLER,GELMESİNİ BİLİOLARSA GİTMESİNİDE BİLECEKLER,ZARAR WERİOLARSA DAHA NE İŞLERİ WAR BİZLE,CORDOBA BİZE ZARAR WERDİ,Kİ ÖZELLİKLE BÜYÜK MAÇALARDA ÇOK BARİZ HATALAR YAPAN Bİ ADAM,BEŞİKTAŞIN BUNLARI NE KALDIRABİLECEK NEDE ONAYLICAK Bİ DURUMU SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL,YERİMİZE Bİ DİKKAT EDİN CETVELDE YA LÜTFEN GERÇEKÇİ OLUN BİRAZ,TAMAM İYİ ADAM AMA ÇOKDA İYİ DEĞİL,BİZE DAHA FAZLASI LAZIM... |
Sinem doğru söylüyor dahada uzatmayalım bu işi bence arkadaşlar cordi bocayla anlaştı gidiyor zaten. |
Alıntı:
|
Alıntı:
cok haklisin her futbolcu gelip gecicidir ki bu takim zamaninda Feyyaz,Sergen,Oktay ve Pascal ín gözünün yasina bakmamistir,herkes bir gün gider ama kalici olan daima BESIKTAS TIR BESIKTASLILIKTIR,siyah beyaz formayi giymekle hemen BESIKTASLI olunmaz!!!! |
Türkiye`de Saat: 01:00 . |