![]() |
runjenin gitmesi iyi oldun dedenmi hiç deil kontenjan açıldı forvete iyi bir adamn alırız ama runje 2.yarı süperbir performasns sergiledi türkiye kupasında herkesten cok hakkı vardı rüştü yerine volkan gibi genc bir kaleciyti tercih etsek daha iyiydi sama ikiside hatalı goller yiyiyor hayırlı olsunn ama sunu söelrmm rüştü daima rakibine saydıda sevgide terbiyesizlik etmemiştir diger ezikfbliler gibi .. |
ona lafımız olamaz zaten.Birde Volkan Ballı'yı takdir ediom bu konuda fb maçlarından sora her fbli KARTALımıza saldırırken o tebrik ederdi... Görelim.İşallah başarılı olur... |
süprizinde böylesi....şok yaaa :s |
ne sacma bir transfer adam iki kere topa atliyo bacagini kiriyo bunlar bunla anlasiyo yaw böyle yönetimin... tövbe tövbe olamaz ya böl bise hersene form aliyorum biraz destek olun diye ama artik unuta bilirsiniz. |
rustunun alinmasini kim istedei yoentimmi,ertugrulmu? |
Alıntı:
|
arkadaşlar daha ilk günden yönetime sallamaya başlayıp kafanızda senaryolar üretirseniz en ufak aksilikte saldırma psikolojisinde olursunuz ki bizim 3 yılımıza malolan sabrı tamamen ortadan kaldıran ruh hali de bundan kaynaklanıyor, başımızdaki yönetim bu, onlara en azından sezon başında her konuda destek verip eksiklerini "yıkıcı" olmadan dile getirmek bizim hayrımıza olur, yoksa atıp sallamak kolay, bizi başarıya götürecek en önemli faktör 3 yıldır yakalayamadığımız taraftar-yönetim-takım işbirliğinin sağlanabilmesi, bu bağlamda daha sağduyulu olmak zorundayız... ve son olarak da kendimizi ne yönetimden ne de teknik kadrodan önde görmemeliyiz... |
yozgatlıya eyvallah ama ahı gitmiş vahı kalmış rüştüye 1.2 milyon veren,100.000 dolar için kazım colin i bırakan yönetimin yanlışlarına hayır |
2 yabancı hakkımıza ön libero ve defans alırsak muhteşem olur valla |
gereksizdi |
Türkiye`de Saat: 01:32 . |