![]() |
Müthiş iddia... Son bomba Tuncay mı? Müthiş iddia... Son bomba Tuncay mı? Rüştü ve Mehmet Yozgatlı'nın transferinin ardından İngiltere'ye transferi gündemde olan Tuncay'ın da beşiktaş'a transfer olabileceği iddia edildi Tuncay Şanlı'nın menajeri Erdinç Şehit'in birkaç günden bu yana Beşiktaş'ın Ümraniye tesislerinde Beşiktaşlı yöneticilerle görüşmeler yapması "Tuncay Şanlı Beşiktaş'a geliyor mu?" sorusunu gündeme getirdi. Ümraniye Tesisleri'nde gazetecilere yakalanan Erdinç Şehit'in Tuncay'ın transferiyle ilgili yöneticilere, "Biz Tuncay için İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Middlesbrough'la söz kestik. Ancak resmi sözleşmeye imza atmadık. Tuncay Fenerbahçe'de çok mutsuz. Middlesbrough'a transferinde bir aksilik olursa Beşiktaş'a gelebilir" dediği öğrenildi. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Adapazarı'nın önde gelen isimlerinden Süleyman Seba'nın yakın akrabası olan İlhan Girişken'le sürekli görüştüğü ve Girişken'in Tuncay'ı Beşiktaş'a gelmek için ikna etmeye çalıştığı sızan bilgiler arasında.... Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
alakası yok gelecek olsa daha önce gelirdi tuncay bize gelmez ama gelirse süper olur! |
fazla atmasyon gibi :D |
adam anlasmadimi ingilizlerle |
yok daha neler ya. bu kartalhaber.com da iyi sallamış galiba. mutlaka erdinç şehit in menegerliğini yaptığı beşiktaşlı bir futbolcu vardır. o konuda görüşmeler vardır. onun için gidip geliyordur. |
bu kadar kolpa haber duymadım hayatımda ama tuncay henüz imza atmadı herşey olabilir |
İmza Atmadı Mı :) Adamların Resmi Sitelerinde Yayınlandı Prüzler Olsa Resmi Siteden Neden Yayınlasın Adam.. Geçiniz.. ;) |
Alıntı:
|
ADAM M'BORO YA GİTTİ BİZ HALA NELERİ KONUŞUYOZ |
Beyler kendimizi kücük düsürmeyelim adam gitti. Umarim gittigi yerde basarili olur.. |
Yalan haberciliğin kralı oldu kartalhaber.com . geçiniz efendim .kolpa bunlar. |
tuncay gelmez bize gelirse süper olur ama :D |
adam gitti be :D |
çoğu zaman yalan haberlere kızmışımdır hatta buraya bağlandığımdada yazmışımdır.ama bu haber yalan değil.takip edenlere helal olsun. böyle bir konu doğrudur tabi gerçekleşirmi önümüzdeki günlerde göreceğiz.fakat basında adı geçen birsürü yalan haberlerden birisi değil açıkcası. bi hafta önce yönetime kızanlara bekleyin görücez diyordum hala diyorum. |
Umarım gelir ama sadece hazmedemediim İNÖNÜdeki golden sonra SUS işareti bana doğru koşmasıydı. |
tamam kaliteli bi oyuncu ama bize gelmez gelmemeli ... umarım avrupada başarılı olur |
M´brough imzaladi bile |
amma sallamışlar |
imkansız ya ingiltereye gitti bile |
:D imkansız |
şuan resmi imzalar atılmadı.imkansız olabilir fakat sözleşme imzalanmadı.ayın 19 unda sanırım. |
nerelerinden uyduruyolar bunları... geçiniz... |
bence tuncay sağlam bi ezik. eziğinde sağlamı olurmu diyeceksiniz ama atmaz bize imza mimza. yalan haber. |
Türkiye`de Saat: 19:08 . |