![]() |
Yozgatlı: ''Büyük bir kulübe geldim'' Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'den transfer ettiği Mehmet Yozgatlı, büyük bir kulübe geldiğini belirterek, siyah-beyazlı kulüpte şampiyonluklar yaşamak istediğini söyledi. 17 Haziran 2007, 20:14 Mehmet, yaptığı yazılı açıklamada, Beşiktaş formasını giyeceği için heyecanlı olduğunu belirterek, ''104 yıllık tarihe sahip büyük bir kulübe şampiyonluklar yaşamak için geldim. Beşiktaş Kulübü'nün formasını büyük bir şerefle giyeceğim. Bunun heyecanını şimdiden hissediyorum'' dedi. Eski takımı Fenerbahçe'ye de teşekkür eden Mehmet, ''3,5 yıl formasını giydiğim ve 3 şampiyonluk yaşadığım Fenerbahçe Kulübü ile camiasından her zaman gördüğüm yakın ve sıcak ilgiden dolayı teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum'' diyerek görüşlerini belirtti. |
hoşgeldin Mehmet |
büyük camiada olmanın ayrıcalığını sende yaşayacaksın mehmet.belki fener ve gs kadar şampiyonluğumuz yok ama dünyalara bedel bir taraftar topluluğunun sevgilisi olursan ve bu sevginin kıymetini bilirsen başarıların daimi kalır.hoşgeldin. |
simdi bu oyuculari kim istedi yonetimmi ertugrulmu istedide alindi |
bu ne yaa eziklerin çapulculuğunu yapıyoruz illa her sene alacaz bi kaçtane yeter artık beee |
umarım beklentilerimizi karşılarsın hoşgeldin... |
hoş geldin mehmet |
hoşgeldin açıkcası ben bu oyuncuyu çok beğeniyorum ortaları vuruşları çok iyi tam bizim aradıgımız sağ kanat bizde banko oynar |
mehmetin adı mehmetinho olsa 5 milyon euro hatta daha fazla olur.bi kanta oyuncusundan istedigin herşey var-adam geçer-iyi sut atar-orta yapma dersen mükemmel tek dezavantajı istikrarsız yani tümer gibi bana sorsalar fenerden 3 adam al deseler 1.mehmet yozgatlı-2.appiahı isterim 3.de hiçbirini istemem.bana kalırsa mükemmel oldu |
ezikbahceli diilmi,oynayamaz bizde... |
süper bir adam m.topuzdan eksiği yok fazlası var hemde bedava hoşgeldin aramıza |
futbolu seven koşan oynayan bi çocuk..güzel vuruo hem topa,bizde de vurur inşallah:) işini hafife alacağını sanmıorum,umarım doğru sanıorumdur.. hayırlı olsun..hoşgeldin Mehmet. |
İyi Bir transfer oldu Yine RÜştüden İYi Hayırlı olsun ne diyelim artık .... |
Gayet iyi bir futbolcu.Hayırlı olsun. |
lütfen seviyeli yazın.bjk taraftarına yakışmıyor. |
ne diyelim inşallah aşı tutarda faydalı olur bize |
mehmet iyi bir oyuncu. Hoşgeldin |
hayırlı olsun ıyı oyuncu ama ınsallah aşısı tutar |
arkadaslar Yeni Transferimize Destek olalim konusuunu lutfen 1 okuyun ezikler mehmet icin bjk taraftarinin ona kufur edecegini faln soyluyor |
armasına dünyalara bedel bir yıldız taşıyan tek takıma geldin mehmet,doğru yolu bulduğuna sevindim. hoşgeldin ve göster kendini |
Kimler geldi bugüne kadar hepsine destek olduk..Artık alınmış ve camiamızın futbolcusu bize destek olmak düşer..Oynayamazsa gider oynarsada başımızın üstünde yeri var.. |
bence iii bi transfer oldu...en iii sag kntlardan birir turkıyede bjk de iii is cıakrcagına ınanıorum.... |
iyi bir oyuncu Bundan sonra Besiktasin oyuncusudur ve besiktas formasi altinda terini akitacaktir sonucta oyuncularda birer isci onemli olan takima katkisi ve ahlakli olmasi |
aman herkes ıyı ıyı deyıp duruyu yahu ıyı olsa fener bunu nıye bıraksın bıze nıye versın salakmı bu ezıkın başkanı yahu anlamadım gıttı |
Alıntı:
|
Yozgatlı bomba gibi 'Beşiktaş'ta kalıcı olacağım. Büyük kupalar kazanmaya geldim' 21 Haziran 2007 Perşembe 10:44 Beşiktaş'ın yeni transferi, teknik patron Ertuğrul Sağlam'dan aldığı özel program ile sezona bomba gibi girmeyi planlıyor. Büyük özveri Siyah-beyazlıların Fenerbahçe'den transfer ettiği Mehmet Yozgatlı, yeni sezon öncesi hazırlıklarına erken başladı. Tatilini yarıda keserek dün sabah Ümraniye Tesisleri'ne gelen deneyimli futbolcu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan aldığı özel çalışma programıyla sezon startını verdi. Arkadaşlarından 10 gün önce idmanlara başlayan Yozgatlı, kamp dönemine hazır ve güçlü girmeyi planlıyor. Kalıcı olacağım 10 gün sonra başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesinde Ümraniye'de çalışmalarını sürdürecek olan başarılı futbolcu, siyah-beyazlı takımda kalıcı olacağını ifade etti. Yozgatlı "Bundan sonra Beşiktaş'ın başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım. Buraya kupalar kazanmaya geldim. Taraftarlar bambaşka bir Mehmet Yozgatlı izleyecek. Bana güvensinler. Mahcup olmayacaklar" açıklamasını yaptı. Fotomaç |
Türkiye`de Saat: 03:02 . |