![]() |
walla bu adam bizim işimize yarar.Ama bu adam fenerle anlaşma imzalamamış mıydı yaa |
Alıntı:
|
ben inanmisyorum ama öyle bisey varsa ben sevinirim... karakteri 0 diyen arkadaslar var evet onlarin fikrine karsi saygiliyim ama benim umrumda degil... yozgatli'yi almisiz biz karakterini soran oldu mu allah askina.. bence gelsin sag kanatta iyi rekabet olur yozgatli ile birlikte... |
Aslında iyi bir oyuncu ama kadroda nasıl yer bulacak.Ali tandoğan,Burak,Yozgatlı,Ali bilgin.Valla hzursuzluk olur bence.O zaman ali yi satalım.Tabi bunlar varsayımlar üzerine.Ya gelirse. |
bence alınırsa yanlıs olur o kanada zaten mehmet yozgatlıyı aldık bence gereksiz |
resmi sitemiz ali bilgin haberlerini yalanladı |
Alıntı:
|
sanmıyorum ama gelirse fena olmaz :) |
http://bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=logologo Kulübümüz’den Açıklama 18.06.2007 22:03 Bir süredir bazı basın yayın organlarında yer alan, Kulübümüz’ün Antalyaspor'lu futbolcu Ali Bilgin’e transfer teklifinde bulunduğu şeklindeki haberler tamamen asılsızdır. Kulübümüz, Ali Bilgin’e transfer teklifinde bulunmadığı gibi, bu futbolcuyla kesinlikle hiçbir zaman ilgilenmemiştir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız, BEŞİKTAŞ JK |
Resmi siteden bu transfer yalanlanmistir loced |
Türkiye`de Saat: 07:54 . |