![]() |
kartal'dan maniche atağı Kartal'a Portekizli aday Yabancı arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta adaylar gitgide çoğalıyor. LİG TV'nin haberine göre Beşiktaş'ın Chelseali Makelele, Celticli Gravesen ve Real Betisli Assunçao'dan sonra Atletico Madrid'in Portekizli oyuncusu Maniche için de girişimde bulunduğu belirtildi. Kolot "Taraftarlarımız hiç merak etmesin. Alacağımız futbolcu yıldız bir isim olacak. Eğer yıldız bir futbolcuyla anlaşamazsak transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Ya yıldız alacağız ya da hiç bir transfer yapmayacağız. Çünkü bizim sokağa atılacak paramız yok" diye konuştu. Celal Kolot'un önümüzdeki günlerde yönetici Mario Berk'le birlikte yeniden yurt dışına giderek futbolcuların menajerleriyle bir araya geleceği kaydedildi |
ii topçu ama transferi zor hadi artık getirsinler boş durmasınlar ya 2 tane oyuncu alacaklar hadiii |
yildiz oyuncu yuzunden 1 sey olmuyor takimdan alacaksaniz bobo gibi gelecek waadeden oyuncular alin |
yok kardeş ortsahaya yane ön lıberoya tecrübelı brı lasm ben mkalele derim ama manıce de ıyı topçu ama a.madrıtın bırakıcağnı sanmyrm adam ustelk yaşlıda değl.Falla bu gdışle antalya sporlu souzaya kalcas baksanza kombınelerde elde kaldı umudum yok ama ınş.ıyı brını alırlar. Açıkçası yönetm ön libero için geç kaldı bnce. |
ben maniche yerine 1000 kere serdar hatta 1000000000 kere serdar derim |
ha bir bu eksikti Bakalim daha kimler gelecek:) |
Gelebılırse cok ii olur valla ... ama ben gelecegine inanmıyorum ayrıca yonetimden öle buyuk transferler beklemeyin...! |
bu adamı alamayız yaa ama alırsak manyak sükse yaparız |
biraz geç kalınmaya başlandı, bu hafta sonuna kadar tüm transferlerimizin bitmesi gerekiyordu, öyle aceleci davranarak da olmaz bu işler ama şampiyonlar ligi ön eleme maçları için avrupadaki kampa tam kadro gidilmesi şart, yıllardır derdimiz bu değil mi zaten, bu transfer konusu bir an önce halledilmeli artık, öyle yıldız olması da şart değil bana göre, ertuğrul sağlam ve ekibinin izleyip beğendiği iyi oyuncular mutlaka vardır, yıldız alıp gündem oluşturacağız diye zaman kaybına gerek yok... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:05 . |