![]() |
Sinan Engin tekrar menejerliğe geleceği sölenio bence kesinlikle gelmeli ama tigana ister mi bilmem |
Bende gelmesini istiyorum ama gecenlerde bizim Baskan eger devam eden Davasi iyi sonuclanirsa geri gelme sansi varmis! Ne dim, bekleyelim görelim...:) |
bence tigana istemeyectir ama s.engin direk yönetime transferden sorumlu yönetici olarak gelecek heralde öyle görünüyo çünkü şimdiden bile calışmalara başladi demesi benden... |
Ne İŞİ Var Sİnan Engİn İn Bjk Mİzde..... |
sinan engin gelirse süper olur takım açısından ama,yönetim ikiye bölünür.. |
sakın gelmesin. |
yakışmaz, gelmesin. |
tigana istiyorsa gelmeli.istemiyorsa gelmemeli.Bu kadar basit aslında teknik kadroda da bölünme olursa seneye 10. hafta olmadan ligden kopma serimiz deam eder. |
Alıntı:
Öncelikle 3 sene önce görevdeyken İnönü'de son iki maçta Rize ve Sebat'a karşı hangi devlet büyükleri araya girdi onun hesabını versin. sinan engin utanmadan Vatan gazetesindeki yazısında Cordoba ile Fenerliler arasında telefon görüşmesi yapıldı diye ihbar geldi demiş. Sinan; cordobadan daha fazla süpheli telefon görüsmesi yapmıstır .Zaten mafya babaları ile yaptığüı telefon görüşme kayıtlarının bir bölümü gazetelerde yayınlandı.Bir başka mafya babasını yurt dışına kaçırmaya çalışırken suç üstü yapıldı. Mahkemeleri hala devam ediyor. Onları acıklasın yada acıklamasın gitsin yakın dostu ve sevdiği aziz beyle bi durum değerlendirmesi yapsın .. Tekrar Beşiktaşta görev alırsa Fenerin 100.yılında fener için ne gibi hizmetler yapabilirim diye fikir alış verişinde bulunsun. |
Son söyledikleri yüzünden kesinlikle istemiyorum.Belki dedikleri dogrudur ama ne olursa olsun bunu medya önünde acıklamaması gerekirdi...Ben kesinlikle karsıyım.. |
bence gelsin yaptığı katkılar unutulmaz |
Alıntı:
şuanki azizin peşinde olan yalaka basın onu nasıl şişiriyorsa ,o zamanda sinanı şişirdiler. Sianan Engin Kocaman bir hiçtir. |
Bence Sinan engin zaten görevde.Resmi olmasada Başkana yardımcı oluyor zaten.Menejer olarak tekrar görmek çok güzel olurdu! |
DAVASI BİTİNCEYE KADAR MENAJER , ÖNÜMÜZDEKİ KONGREDE YÖNETİME GİRECEKMİŞ... |
Alıntı:
Bu Beşiktaşlılık ahlakını yaratan rahmetli büyüklerimizin kemikleri sızlayacaktır. |
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:35 . |