![]() |
Kabze kartal`da(Tek baslik) Kabze Kartal’da BEŞİKTAŞ yurt içinden bir bomba daha patlattı: Hasan Kabze. Fenerbahçe’den Rüştü ve Mehmet Yozgatlı’yı renklerine bağlayan siyah-beyazlılar dün de Galatasaray’ın golcü futbolcusu Hasan Kabze ile her konuda el sıkıştı. 2008 yılına kadar Galatasaray’lamukavelesi olan Hasan Kabze için Kartal’ın, Cim Bom’a 1 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Gizli tutulan transferin resmi açıklaması birkaç gün içinde yapılacak. kaynak pasfotomac |
kaynağa bak :D? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
geçiniz ama gelecekse ii olur forvete yerli takviye gerekir altanatif oyuncular yabancı hakkımızıda stoper ve ön libero olarak kullanırız tam olur rico paşa gidersede yerine aimarı almalıyız artık |
Gazeteler yurtdisi transferini bitirdiler sira yutici transferemi geldi sira simdi |
nerden çıktı bu haber yaa.. geçiniz, yoktur böyle bişey... |
yurt içinden transfer yapmayacaklar biliyorum ben ama bizim yönetime belliolmaz |
ne kabzesi ya! |
yok olmaz ole seyy zaten pasfotomacın yazdıgı her 10 seyden 8 ı yalan 2 sı supheli... |
Dogru olma ihtimali var başka gazetelerdede bu haberi gördüm hepsi aynı şeyi sallamış olamaz herhalde Kabze'yi eskiden beri begeniyorum inş gelir. |
İyi bir transfer olur |
Bence cok iyi bir oyuncu keske Ibrahim Akin da gercek gücüne dönse forvetimiz 10 sene emin ellerde olurdu.... |
Kabze Kartal’da BEŞİKTAŞ yurt içinden bir bomba daha patlattı: Hasan Kabze. Fenerbahçe’den Rüştü ve Mehmet Yozgatlı’yı renklerine bağlayan siyah-beyazlılar dün de Galatasaray’ın golcü futbolcusu Hasan Kabze ile her konuda el sıkıştı. 2008 yılına kadar Galatasaray’lamukavelesi olan Hasan Kabze için Kartal’ın, Cim Bom’a 1 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Gizli tutulan transferin resmi açıklaması birkaç gün içinde yapılacak. bu haber fotosporda geçiyor ve kolpasporun verdiği ezik haberine bakın ciddiyetini anlayın: Ronaldinho: Ben de Fenerliyim Dünyanın en iyi futbolcusu olarak lanse edilen Ronaldinho: “Roberto Carlos ve Zico yüzünden ben de artık Fenerbahçe taraftarıyım...” BARCELONA’NIN Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, Roberto Carlos’tan sonra Fenerbahçe’yi yakından takip edeceğini söyledi... Ülkesinde Globo’ya konuşan Brezilyalı yıldız, “Carlos’un Milan’ı değil de Fenerbahçe’yi tercih etmesi beni heyecanlandırdı... Zico’nun da Fenerbahçe’nin başında oluşu benim Türk kulübüne olan ilgimi daha da arttırıyor... Bundan sonra elimden geldiğince Fenerbahçe’nin maçlarını izlemeye gayret edeceğim... Ben de artık Fenerbahçe taraftarıyım. Umarım Avrupa’da da başarılı olurlar” diye konuştu. ben bu habere biyerimle gülerim... http://efsanefotospor.com/images_con.../ma/c10120.jpg |
vereceğimiz 1 milyon euroyla..lincoln'un transferinin de % 25 bonservis bedelini karşılamış olurlar böylece lincoln'u de biz getirtmiş oluruz adamlara ne güzel..allahım ya kafayı sıyırcam birazdan..gerçi kaynak traş ama..yine de sinirleri bozuluyo insanın.. |
beşiktas 1 milyon euro verecek buna :D şaka mı bu |
kabze iyi oyuncu ama bonservis olarak 1 milyon vermez klup bu yil alisti bonservissiz oyuncu alamaya :D |
Ya Kabze kim ya? Gelmesin o kazma bize! gayse'nin artığını mı alıcaz biz??? |
bir kabze eksikti.adamlar yıldız transferi yapıyor.biz ne transferi yapıyoruz? |
pasfotomaç |
Kabze dogrulugu var mı? Kabze’nin imzası gelecek hafta BEŞİKTAŞ’IN, Galatasaray’dan transfer ettiği Hasan Kabze ile gelecek hafta başı sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulübün Gökhan Ünal’la büyük ölçüde anlaşması ve Kalli’nin ‘gidebilir’ dediği Hasan Kabze’yi renklerine bağlayan, ancak bunu sır gibi saklayan Beşiktaş yönetiminin bu transferi en geç salı günü kamuoyuna duyuracağı ve golcü futbolcu ile gelecek hafta sözleşme imzalayacağı belirtildi. kaynak:fotospor YA bu iş nooldu aldık galiba baksana sözleşme imzalıcak diyo yani bu kadar yalan olmaz herhalde. |
Alıntı:
Ha Ha Haaaa! Kaynağa bak yaa! :aetsch: :laugh: :aetsch: :laugh: :aetsch: :laugh: :aetsch: :laugh: :aetsch: :laugh: |
yalan haber gökhan güleç satılmadan nereye alınıo...ayriettende çok da saçma transfer olur hiç sewmiorum o herifi... |
gese gökhan ünal ı alacak elinden çıkardığı kabze yi bjk ye kakalicak yönetim alacak bizde ne güzel oldu diyecez o dakka yönetim olağanüstü kongre kararı çıkarsın bi takım bu kadar aşşağılanamaz kardeşim sende uğraşsana gökhan ünal için elin armut mu topluo |
git isine kabze ya.. cöp torbasi gibi olduk allahim.. Gese ve Fenerin cörümüs futbolculari bize veriyo..bide para aliyorlar ya.. HAY BU YÖNETIMDE BEE !!!:bebored: |
Yalan demek az kalır yalan ötesi.. |
ya arkadaslar yalan olabilir ama rustu besiktasa geliyor dendiginde yalan denmisti kimse inanmamisti ama transfer oldu rustu bu yonetimin sagi solu belli olmaz :D |
iide yani.. bizde kafa varsa onlarda hic mi yok ya ? :stupid: Sonunda onlarda insan ve futboldan biraz anlamalari lazim abi. Gereksis transferler..yapmasinlar. Yozgatli yinede iyi bence.. Rüstüyü bilmessin bazen iyi bazen **** ;) |
bu kadar mı düştük yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
eğer doğruysa yazıklar olsun. yönetimin aklının başına getirilmesi için yürüyüş yapmak lazım |
Alıntı:
|
kaynak çoook sağLam arkadaşLar:D:D:D:D:D:D |
Tabi yaz geliyor.. ne yazicaklarini bilmiyorlar.. onlarda para kazancak :D |
okumayin su sayfalari yaa. okuyupta sunlara para kazandiriyorsunuz birde. o dedigin sayfa kimleri transfer etti simdiye kadar bize.:thumpdown: |
Arkadaşlar kanyağa bışe demıyorum aMA şuan nobre sakat bobo ile tek olmaz bnce çok ıyı bır yerlı forvet alınmalı kım die sorucak olursanz g.ünaldan iyi forvet yok ama 1 tane almaları şart. |
Türkiye`de Saat: 19:28 . |