![]() |
tüm galatasaraylıların dediği bir laf var."BEŞİKTAŞtan tek RİCO gelse kesin şampiyonduk." biz bu adamı nasıl harcarız.onca laf yazdılar çizdiler.hırçın dediler sorunlu dediler.fener maçındaki olaylarda gıkını çıkarmadı.efendiliğini korudu.nasıl harcarız bu adamı ya.oynamadıı maçları gördük.nasıl oymadıımızı... |
sergen ismi geçerkende sergen gelir Rico gidersede şaşırmam |
geçiniz |
Avrupada rico ile delgado ilk 11 de oynayamaz.Oynarsa da arkasında essien gibi adam olmalı.Öyle bir adamda olmadığına göre ikisinden biri gitmeli.Yerine çok iyi forvet alınmalı.Benim tercihim riconun gitmesinden yana.Çok iyi bir oyuncu olduğunu herkes biliyor.Ama sistem gereği sonuçta,kötü bir oyuncu olduğundan değil.Delgado ise gelecekte paralar kazanacağımız bir oyuncu olacaktır.Diyorlarki biri yedekte otursun ikinci yarı girer.Madem yabancı oyuncuya okadar para verip alıyosun ozaman yedekte oturtmanın anlamı ne???Onun için iyi bir forvet alınacaksa rico gidebilir.Ama alınmayacaksa rico kalsın.Ozaman ona göre bir sistem oturtmak lazım. |
kolpa basına gerek yok.zaten bizler burada abuksabuk uydurma haberler yazarak camiamıza yeterince zarar veriyoruz. |
KoLpa Basının Dolduruşuna Gelmeyin.. Yok Yawaşmış Felan Gecin Bunları Türkiyede Onun Gibi Sol Ayak Göremiyorum Şu An.. Brezilyada Adamlar Şampiyonlugu Sadece Rico'ya Baglıyor Rico Gelirse Şampiyonuz Diyor Secim Kozu Yapıyor Siz Ne diyorsunuz Ki brezilya Topcu Yatağı Neden Rico Diyor Adamlar Birde Bunu Düşünün.. NE YAPARSA YAPSIN HARCAYAMACAK RİCO'yu KOLPA BASIN... |
Buaradan forumun adminleri ve moderatörlerine bir ricada bulunmak istiyorum. Bundan sonra Gazete olarak Fotospor, Fotomaç, muhabir olarakta İsmail er ve fatih doğan kaynaklı haberlerin yayınlanmasına müsade etmesinler lütfen. Bunlara bir kısım tv lerde eklenebilir. Adamlar oturuyor düşünüyor ve nasıl olurda ortalığı karıştırırım hesabı yapıyor. Sonrada çıkıp bizim gibi "saf"forum kullancılarını aldatıyorlar. Saf diyorum çünkü bu haberlere inanmak gerçekten saflıktır benim gözümde. Herşeye rağmen bu haberleri yapanlar kadar bizde suçluyuz. Bırakın arkadaşlar artık şunlarda okuduğunuz haberleri buraya taşımayı. Küllü yalan tamamen yalan hemde katıksız yalan. Sadece kötü niyettir bunun adı. Yazıktır artık prim vermeyin şunlara. |
Üstüste ikinci mesaj olacak ama dayanamadım. İyice sinir yapmışım. Forum sayfasını açtım ve şöyle baştan aşağıya topic isimlerini okudum. Alın size ortaya çıkan manzara; Geremi ve Makalele transferleriyle ilgili ilginç bir mesaj!!! Gecen sene bu zamanlar.... (cisse hususunda) Lig TV de Marcos Assuncao Haberi Yeni Rota 'EdmilsoN' Kabze kartal`da Aimar Beşiktaş'a mı? Yaya Toure Monaco'dan Ayrılıyor! Hadi Yönetim!.. Coloccini BEŞİKTAŞ TA ... MEHMET TOPUZ'A DELGADO MODELİ!.. Hedef Diamoutene VİERİ SÜRPRİZİ...!!! kartal'dan maniche atağı Costinha Kartal'a Alın size kaynak özeti. İnsanın forumun bu kısmına giresi gelmiyor artık inanın. |
kolpa haber nereye gidiyo |
bi de delgado dan para kazanacaz dien arkadas galiba delgado yu ulkerin aldıgını bilmio 5milyona kadar satarsak paranın tamamı ulkere he dielimki 8 milyon verdi bi takım o zaman besiktas 1,5 ulker 6,5 alıo bu transferden sence lincolnu 4,5 milyona sattılar delgadoya 5 ve ya ustunu veren bi takım cıkarmı mesela van der vaartı 5,5 hamburg almıstı bizimkiler kazık yemekte cok ustalar ama kazık atmaya gelince kazıgın katmerlisini yiyolar |
Türkiye`de Saat: 02:06 . |