![]() |
şekerspor başkanı Sergen'e bonservisini karşılıksız vermiş. Çünkü paraya değil futbol oynamaya önem veriyo demiş. Keşke alsak şu Sergen'i. Benim anlamadığım Sergen'i sevmeyen BJKli yokken, yönetimin Sergen'i almaması :( |
kesinlikle geri donmeli ricoya 10 basar rico gitsn yoksa bedavaya gidicek zaten simdi gitmezse hem de kontenjan acılmıs olur sergenin ruhu yeter!!! |
ya ne sergeni anadolu klübleri bile tereddüt ediyo sergen yararlı olurmu olmazmı diye bize yaramaz sergen |
2005-2006 da işe yaradığana göre 2006-2007 de de şekerspor a bir çok maç kazandırdığına göre bu senede çok rahat oynar...isterse yürüyerek olsun onun pasları yetio ztn...unutmayalım ki büyük maçların adamları sadece büyük oyunculardır... |
Geç nu işleri |
Alıntı:
|
Alıntı:
ricardinho-sergen-delgado..olmaz kardeşim..bi yerleriyle gülerler adama.. |
hatta istiyosanız yan yana oynatalim da her maç 5 yiyelim olur mu? |
Yaa bırakın 3 ü birarada oynamasını ben ikisinin bile birarada oynamasını istemem.(Rico ile delgadonun)Ama ikisi gidip yerine sergen gelirse hiçbirşey demem valla.Sonuçta sergende 15-20 maç oynuyo onlarda.Geçen sene gördük delgadoyu kaç maç oynadı.Ama ben riconun gidip yerine çok iyi bir forvet alınmasından yanayım hala.Zaten ertuğlul hocada demiş rico gidebilir diye.Bu takımda ikisi birarada oynayacaksa arkalarında essien gibi oyuncu bulunmalı.O rüyada olmayacağına göre.:proud: |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 21:16 . |