![]() |
bnm şahsi fikrim eger rico gidicekse sergen veya yusuf alınsın delgadonun onderligindeki kadro seneye 10 numara olacak ama 75. dakikada girebilecek sergen veya yusuf bize yeter.yabancı hakkımızı da forvete carewi kiralıyarak degerlendirelim.carewle bobo inanılmaz olur.sergenin yerine yusufu tercih ederim ama bi fenerli daha tahammul edemez millet.ama surası da bi gercek rico sergenden cok fazla kosan veya cok daha kaliteli bi isim kesinlikle deil enlemesine güzel paslar atmak gol attırmıo maalkesef.bu sene delgadodan patlama bekliormm bnce turkiyenin en ii amc si |
Sergen mi!! Dönsün tabi ya ,maclardan önce takimla isinmaya ciksin yeter baska bisey istemiyorum... |
Olaya biraz esprili bir senaryo ile yaklaşmak istiyorum. Bu yazdıklarıma kızanlar olacaktır elbette. Ama bu nükteden biraz ders çıkartmayı denemelerini rica ederim. Olayda geçen herşey bir hayal ürünü olup gerçekleşmesi muhtemeldir. Yıl 2007 Temmuz ayı, Herşey güzel başlamıştır. Sergen Beşiktaşla anlaşmış ve boş mukaveleye imza atmıştır. Taraftar sevinç içindedir. İlk demecinde Ertuğrul Hocayla başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum demiştir. Ne yazıkki özel sebeplerden dolayı kampa katılamayan Sergenin Süper kupa finaline marmariste kondisyon ve moral depolayarak hazırlandığı söylenilmektedir. Yıl 2007 Eylül ayı, Basının Sergen Delgado Rico beraber oynarmı polemiklerine sert yanıt gelir. Bunu size sahada göstereceğiz. İlk maçta eli belinde dolaşan futbolcular görmeye alışık olmayan seyirciler bu yeni futbol mentalitesine alışmaya çalışacaklardır. Dünya futbolunda devrim yaratacak bir olay kapıdadır. Yıl 2007 Aralık ayı, Sergen ve çevresinde toplanan bir kaç oyuncunun takım içinde huzursuzluk yarattığına dair söylentiler dolaşmaya başlamıştır. Antrenmanlara çıkmayan Sergen bir önceki Fener ve Gs maçlarında attığı gollerle taraftarın gönlünde taht kurmuştur yeniden. Bu arada bazı oyuncuların at yarışına olan ilgilerinde ani artışlar gözden kaçmamaktadır ve tesislerde fanatik at yarışı eki için özel bir çöp alanı oluşturulduğu söylenmektedir. Yıl 2008 ocak ayı, Sergen takım içinde bağımsızlığını ilan eder. Yanına ibrahim akın ve bir grup sempatizanını alıp veli efendi yarışlarını izlemeye gitmektedirler. Geleceğimiz, büyük umudumuz Batuhanında Veliefendide görüldüğüne dair bir söylenti dolaşmaktadır. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, antrenmana çık dediğinde senin oyunculuğunuda bilirim ben bu takımı senden daha iyi oynatırım deyip kapıyı çarpıp çıktığına dair birde haber dolaşmaktadır. Haberin kaynağıda İsmail air adlı M.(air)Jordan'ın kuzeni ünlü muhabirdir. Yıl 2008 mayıs ayı, Sonuna kadar arkandayız diyen yönetim tarafından yapılan bir açıklamayla takım içerisinde hakimiyeti sağlayamadığı belirtilen ve kaçan şampiyonluktan sorumlu tutulan Ertuğrul Sağlamla karşılıklı olarak sözleşmenin iptal edildiğini bildirilir. Yıl 2008 haziran ayı, Takım içinde huzursuzluk yarattığı düşünülen 5 oyuncunun gönderilmesine karar verilir. Gönderilen oyuncuları tahmin edersiniz herhalde. Buarada yönetim iddialıdır. Tiganayı getirip takımı yeniden gençleştireceğiz demektedirler. Yıl 2009 Haziran ayı, Takıma yeniden Bakiyi getiren ve bir türlü topa vurmasını öğretemeyen Tigana ile karşılıklı olarak sözleşme fesh edilir. Aynı gece Sergen Yalçın Beşiktaşın Teknik direktörü olarak göreve başlar. Bu sırada Tümer yönetime mesaj gönderir. Zamanında çok yanlışlar yaptım. Aklım başıma geldi. Kendime iyi baktım ve hala 3 yıl daha oynayabilirim. Kalan sürede Beşiktaşa hizmet etmek ve futbolu orada bırakmak istiyorum. Aynı esnada taraftarlar; Ya adam hatasını kabullenmiş bize faydası olur. Ölüsü bile yeter. Kulübede otursada razıyız, Takıma abi lazım, 4 yıl önce fenere attığı gol harikaydı vs. tarzı söylemler içinde bulunmaktadır... İlginç.... Öncelikle şunu söyleyeyim. Ben Sergeni çok severim. Elbette Tümerle kıyas bile yapmam. Ama birşeyin yararı olmasını istiyorsanız zamanında ve doğru yerde yapmalısınız. Takımın başında Ertuğrul Hoca varken Sergen geri dönerse kaos olur (Hoş gerçi geldiğinde her halükarda bir karışıklık olacaktır). Sergen şuan bile bir çok oyuncudan iyidir ok ama onun aklında sadece futbol yok bunu unutmayın. Takıma abi arıyorsanız başka biri olmalı. Bize düşende Sergen futbolu bırakmaya karar verdiğinde ona layık bir jubile yapmaktır ama fazlası değil. |
Alıntı:
Ama Tümer ve Sergen'i Ayrı Kefeye Koyuyosunuz Unutmayın Sergende Gs'de Fb'de Oynadı.. Ne Zaman Pili Biter Sergen'den Beşiktaşa mesaj Var Olur.. Bu Zamana KAdar Yaptıkları İçin Tşk Ederiz Yolu Açık Olsun.. Bu Takıma Faydası Olmaz Artık. |
sergeni çok sevmeme ve giydiğim formada adının yazmasına rağmen ertuğrul hocanın zor durumda kalacağını düşündüğümden geri dönmesini istemem. |
dogru dedin aynen katiliyorum bence cok haklisin. Alıntı:
|
Yav Eskiden beşiktas cok güçlüydü i.mansız gitii pascal gitti pancu giiti besiktas biras cöktü gitmeselerdi her yılın şampiyonu bizdik başkan demirören adam akıllı deilki olsa biz simdi şampiyonduk baksana besiktastan gidenlerin hepsi gelmek istiyor tek ahlaksız tümer gelmek istemiyor!... |
Sergen e bu takımda yer yok artık |
Sergen in değerini gidince anladık Rico Delgado onun 10 da biri etmezmiş. |
Sürpriz Yerli transferde Hakan Arıkan, Mehmet Yozgatlı ve Rüştü Reçber’i renklerine bağlayıp dikkatleri üzerinde toplayan Beşiktaş, bir bomba daha patlatmak üzere Geçtiğimiz sezon Siyah-Beyazlı takımın başında bulunan Jean Tigana'nın isteğiyle Şekerspor'a gönderilen Sergen Yalçın, kulübün kapısını çaldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yapan 33 yaşındaki süper solak, genç çalıştırıcıya "Beşiktaş'a geri dönmek istiyorum" dedi. Taraftar sıcak bakıyor Sergen'in bu teklifine olumlu yaklaşan Sağlam, "Bonservisini hallet. Ben yönetim ile görüşürüm" yanıtını verdi. Tecrübeli oyuncu, "En az 3-4 yıl daha oynamak istiyorum. Tüm amacım futbola Siyah-Beyazlı formayla veda etmek" dedi. Yönetimin bu transfere soğuk bakmasına karşın, Sağlam ikna çabalarını sürdürüyor. Öte yandan taraftarların da Sergen Yalçın'ı tekrar Beşiktaş'ta görmek istedikleri biliniyor. |
Türkiye`de Saat: 04:30 . |