![]() |
neyse arklar bu konuda tartışmanın manasız olduğunu düşünüyorum, herkesin kendi fikri, ama şunu da bilelim ki yönetimi bugüne kadar yaptıklarından dolayı defalarca eleştirsek de sergen'İ geri getirecek kadar yanlış bir iş yapmazlar, yapmayacaklar da, tartışması bile yersiz... |
sergen kendini harcadı bitti artık rico ve delgado varken gerek yok ona bence geçiniz keşke kendine baksaydı harcamasaydı |
ya iyide bn şahsen ricoyla yada delgadoyla kıyaslamadım ki sergeni...tmm haklısınız çok emegi geçti eyvallah ...hakkını inkaretmedik hiçbi zmn.. ama bn hala ısrarla söylüyorum sergeni son zmnlarda hiçte istikrarlı görmüyorum.. ama ltfn kalkıpta bana onunla kıyasla bunula kıyasla demeyin o bi 10 numaradır kimseyle kıyaslanamaz ;) |
Alıntı:
|
ya ne sergen yaşçını ya yazacak haber bulamıyorlar bunları yazıyorlar. |
Dönecekse futbolcu/antrenör olarak dönsün daha iyi. Nasılsa Ertuğrul ona söz geçiremez. Bari takımı birlikte oluştururlar. |
Alıntı:
Futbol Olarakta Artık Sergen Fazla Birşey Katamaz Bize Yaşanacak Olaylar vs vs.. Düşünürsek Yararından Çok Zararı Olur Nokta.! |
ya sergen sevilen bir oyuncu ama takima katkisi ne olacak o onemli birde sergen basina buyruk bir adam yapsinlar jubilesini ileride takimda degisik gorevlerde yapabilir |
Bunlar medyanın sergen aracılığıyla bjk yi gazlama taktikleri inş. yönetim bu oltaya gelmez tartışmaya gerek yok sergen i istemiyoruz |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:28 . |