![]() |
Yaa son 10 yılda bir şampiyonluğumuz var o da sergen sayesinde.O şampiyonlukta hepsine bedeldi adeta.Çünkü takımda öyle bir inanç,öyle bir yardımlaşma vardıki beşiktaşın önünde kimse duramıyordu.Ve bizde gururla sokaklarda dolaşıyoduk.Ve diyosunuz ki o takımın kahramanı sergen yalçın bölücü.Gruplaşmalar oluyo.Merak ediyorum 100.yılda ne oldu peki.Sergen takımdaydı ve öyle şeyler varmıydı.Olsa bile kimse hissettimi???Diyeceksiniz ki aradan 3-4 yıl geçti artık faydalı olmaz.Orda haklı olabilirsiniz belki.Ama sonuçta ricodan daha az fayda sağlayacağını düşünmüyorum.Aksine çok daha fazla fayda sağlar.Rico gönderilsin yerine yabancı bir forvet gelsin.Stoper,ön libero vede maç başına anlaşılmak üzere sergen gelsin.Seneye şampiyonuz yaa okadar...:proud: |
Gelsin de Sergen e güvenerek yola çıkılmaz bnun bilinmesi lazım klübümüzün simge isimlerinden biri sonuçta oynamasa bile takımda olması güzel bir şey... |
Oynayacaksa, Ertuğrul Hoca da istiyorsa gelsin. Sergen oynarsa bu ligin en kaliteli oyuncusudur. Ricardinho gider, yabancı forvet için kontenjan açılır. |
metin tekinde gelecekmiş.forvete feyyazı alıyormuşuz.boş mukaveleye gelceklermiş.bunu yazmayı nasıl unuttunuz :D:D:D |
Sergen Gelecegine Ertuğrul Cıksın Oynasın ondan daha Cok yararlı olur onun füzeleri unutulmaz:D |
2004 teki şampiyonluğun kaçmasının baş aktörlerinden, bu sene bile Beşiktaş'ın iç işlerine Müdahele etmeye kalktı, İbrahim Akın ı bitirme noktasına getirdi, gelsin diyorsunuz. Sergen e veda ederek zaten kurtulduk, geri getirerek belamı almaya çalışıyoruz. Son 10 yılda bir kere Sergen sayesinde şampiyon olduk diyorsunuz, Cordoba, Zago, Ronaldo, İbrahim Ü, İlhan M, tümer, Tayfur H, Lucescu, Pancu nun hiç mi payı yoktu. Sergen ilişkileri ile Beşiktaş a inanılmaz zararlar vermeye başlamıştı. Ç.Rize maçına Sergen çıkmak bile istemedi. Tutupda geri dönsün diyorsunuz. Gene canı isteyince oynasın istemeyince oynamasın diye mi. Bende şunu öneriyorum, Gordon'u teknik direktör yapalım, kaleci Cordoba, defans Kadir, Zago, Ronaldo, Recep, Ortasaha Rıza, Sergen Şifo Mehmet, Forvet te de Metin, Ali, Feyyaz da oynarsa tam bir veteran takımı oluruz zaten. Önemimi mi var ki veteran takımı olmanın nede olsa bu adamlar son 25 seneye damgalarını vurdular. Nouma, Ferdinand, Madida, Sverisson, Munch, Karhan gibi yedekleride alırsak tamamen mazi ile yaşayan bir takım oluruz. Türkiye de futbolun son 25 yılına damgasını vuranlar adıylada belgesel bile çekeriz..... Futbolda dün yoktur, bugün vardır, yarın vardır. Sergen e vefa gösterilmiş, kırık bacağı ile Sergen transfer edilmiştir (O İstanbulspor a, fb,ye ve gs gitmiş olmasına rağmen), o haline rağmen iyi bir transfer ücreti almıştır. , Tigana Sergen'e bana ligte 7-8 maç iyi oynayacağının garantisini ver ve takımda kal demesine rağmen bu garantiyi veremeyeceğini söylemesi üzerine gönderilmiştir. Sergen futbolu kafasında bitirmiş bir oyuncudur(2-B ye transfer olmasının nedenide budur). Beşiktaş'ın Sergen e jübile borcu kalmıştır, onun dışında Sergenden alacaklı durumdadır. |
Yapma Allahaşkına yaa.2004 de kaçan şampiyonlukla sergenin ne alakası var.İlhanı,pascalı sergenmi gönderdi?14 puandan şampiyonluğu omu verdi?Daha sonra şekerde oynarken beşiktaşın iç işlerinemi karıştı yani.İbrahim akınlamı uğraştı taa ankaradan.Yaw adam kendi kendini bitirdi.Sergenmi dedi ona git at yarışı oyna falan diye.Hadi dedi illa onumu yapacak ibo.Pes valla.100.yıldaki şampiyonlukta tabiiki hepsinin çok büyük katkıları var.Ama sergeni ayrı tutmak lazım.O sezon en iyi sezonunu oynadı bence.Tekrar diyorum sergen gelse ricodan daha fazla fayda sağlar takıma.Eksiğini değil fazlasını yapar.Sergeni beğenmeyebilirsiniz ama böle şeyler söylemeyelim.Neredeyse geçen sezon kaçan şampiyonluğu sergene bağlayacaksınız.Hani iç işlerine karıştı yaa beşiktaşın... |
Hee bide rize maçında evet oynamadı sergen.Ama oynayanlarıda gördük sonuçta.Küme düşmüş adana karşısındada gördük. |
Alıntı:
Sergen e gelince Sinan Enginin takım içindeki adamı olması dışında, Takım içinde huzursukluk çıkarttı, para konusunda kargaşa çıkarttı, belli maçlarda oynamak istemedi, Belli oyuncuları ayarttı, Özellikle sinan engin ayrılınca. Sergen yüzünden İbrahim Akın ı kaybetme noktasına geldik. Antrenöre diklenerek takım içinde huzuru bozacak kadar kendisini kulübün sahibi gören, telefonla bile Tiganaya direktif vermeyi kendine hak gören bir adamı takıma tekrar getirirsek, o takımda ahenk kalır mı? Medya desteğini alarak bir çok oyuncuyu, yapabilirse antrenörü bile sindiren birisi. 2003 ten sonra gittiği sezona kadar Beşiktaşta ne yaptı ki? Sergen in kafasında futbol bitmiş (Etimesgut Şekerspordaki takım arkadaşlarına göre), sadece uzatmaları oynuyor ve ne yazık ki ayaklarından çok çenesi çalışıyor.... |
Alıntı:
İbrahim Akın a at yarışında yol gösterici Sergen Yalçın... (Bunuda Beşiktaş muhabirleri teyit edeceklerdir) Birde Sergen i beğenmiyorum diye bir şey söylemedim, Sergen'in futbolunu inanılmaz derecede beğenen birisiyim.... |
Türkiye`de Saat: 19:56 . |