![]() |
Sergen için neler yazabilirim buraya ne goller ne unutulmaz anlar zaferler şampiyonluklar,Beşiktaş'ın sembolüdür Sergen Yalçın,onu tekrar yuvasından koparanlar mutlaka bunun hesabını tarih önünde verecekler.Bunca taraftar hakkını helal etmeyecek bu insanlara.Sergen Yalçın neredeyse yüreğimiz orada onunla,güle güle Babaa... |
Peki bu takımın abisi kim olcak şimdi? |
valla bu saatten sonra isteyen istediği yere gider.. |
Sergen'den teşekkür Beşiktaş'la yolları ayırılan sergen Yalçın, gidişiyle ilgili kartalhaber.com'a konuştu. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Sitemizi izleyenler çok iyi bilir. bundan 15 gün önce yayınladığımız haberde, Beşiktaş'ın sezon sonunda Sergen'le yollarını ayıracağını açıklamıştık. Kulübün resmi internet sitesi bile bu haberimizi yalanlamıştı. Ve o gün geldi. Beşiktaş'ta Sergen dönemi bitti. 10 numarayı artık yeni sahibi giyecek. Tigana'nın bu kararını Sergen, nasıl karşılıyor. Sergen, Beşiktaş'tan ayrılmasını değerlendirdi. İşte Sergen'in sözleri; "Doğrusunu söylemek gerekirse ben 2 yıl sonra Beşiktaş'ta jübile yaparek futbollu bırakmayı düşünüyordum. Ancak kısmet değilmiş. Bu karar karşısında yapacak fazla bir şeyim yok. Şimdi gelecek olan teklifleri değerlendireceğim. Umarım hayırlısı olur. Beşiktaş'a başarılar diliyorum. Beşiktaş taraftarı bana her zaman büyük destek verdi. Onlara her şey için teşekkür ediyorum." KARTALHABER.COM |
bu kadar oyuncu yollanilinirmi yaw. seneye gene sampiyon olamayiz bu gidisle, yeni futbolcular takima uyum sagliyana kadar yillar gecer... Hayirlisi bakalim daha neler görecegiz |
bencede bu alilerde ibrahim üzülmezde ısrar etmeye gerek yok.elinden geldiği kadar adamı göndersinler ama bu birazda alacaklara bağlı |
Daha cok adam gönderilmeli artık aynı yüzlerden bıktık... Ama sergen ne olursa olsun kalmalı.. |
Kalan saglar bizimdir... |
gidenin yolu açık olsun... |
sergenin gitcegine inanmak istemiyorum sergen besiktasın sembol oyuncusudur. digerlerine eywllah onlar istedikleri yere gidebilirler |
Türkiye`de Saat: 09:13 . |