![]() |
Makelele'nin İstanbula Gelmesi Tesadüf Değil Buna 7 Yaşındaki Cocuklara Söylesen Onlar İnanmaz.. Eduardo Alınmış Olsa İdi Fransız Basınına Yansırdı ve Şimdiye İmkb'ye Bildirilmişti Makelele İMKB'ye Bildirilse Şaşmayın.. Ama Makelele İle Olmassa Sanırım Eduardo Kesinleşir.. |
Alıntı:
"Makalele gündemde değil" Makalele'nin transferinin gündemde olmadığını söyleyen Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner ise yaptığı açıklamada "Cisse transferi yüzde 90 bitti. Son görüşmeleri yapıyoruz. Kulübüyle de bonservis konusunda anlaştığımız an, transfer bitmiş olacak. Makalele şu an için bizim transfer gündemimizde yok. çok enteresan valla allah sonumuz hayıra yorsun!!! |
Alıntı:
|
bence cisse isabetli bir transfer maliyetiyle ve istikrariyla bizim Dm ler ligde,uefada ve kupada toplam 43 mac oynadigini gördünüz mü? Bize yürükle oynayan adam lazim para icin degil!! |
Adı geçen cisse'yi daha önce izlemedim, ne yapıp yapamayacağı konusunda bir fikrim yok. Diğer yanda makelele gezinti olsun diye gelmemiştir. Muhtemelen bir takımla anlaşmak için gelmiştir. Levent Erdoğan'ın bu konuda bir haberi olmadığı doğru olabilir, çünkü transferlerde tek yetkili başkanın kendisi. Yöneticiler de bizim gibi gelişmeleri tvden takip ediyordur. |
bende djibrl cisse sandım cok sevındım ama bu cissede hayırlı olsun ... |
Bende meşhur cisse sandım aklım gitti bir anda :D neyse hayılısı olsun. Büyük yıldızlardan hayır gelmiyor. Ne varsa istikararlı futbolcuda vr. |
Aranızda gidipte Cisse forması alacak olan varmı? Veya Cisse'yi seyretmek için kombine alacak olan? |
ya arkadaşlar ne bu yıldız takıntısı. önümüde bi ton başarısız yıldız örneği var. hiç mi ders almadınız. daha adam alınalı 2 gün olmadı. nerede destek? hemen eleştirmeye başlamışsınız. bakın kleberson'u aldığımız sene yaya toure de gündemimizdeydi. hatta menajerler önermişti alın diye. bizimkiler ismi var diye kleberson'u aldılar. sonuç; kleberson'u elimizden çıkaramıyoruz, yaya toure barca'da. kleberson-yaya toure, anelka-ribery, nobre-kezman, k.anderson-nouma, ailton_bobo... düşünün bakalım hangileri yıldız ve hangileri daha başarılı oldu? başarı olarak doyuma ulaşan futbolcular türkiye'ye tatile gelirler. bize başarıya aç futbolcular lazım. örnk 100.yıl!!! cisse'yi bikaç maç izleyin ne kadar yanıldığınızı göreceksiniz. ama böyle önyargıyla bakarsanız, en ufak bi hatasında homurdanmaya başlarsınız. daha yüzünü görmeden, ismi bilinmiyo diye eleştirmeye başladınız. türkiye'ye gelen yıldızlardan kim ne hayır görmüş ki biz görelim. at gözlüklerini çıkarın bence. ertuğrul hoca bile beğenmiş siz adamı izlemeden dalga geçiyorsunuz. cisse kartalımıza hayırlı olsun... |
15 Paris S.G. 38 12 12 14 42 42 48 0 |
Türkiye`de Saat: 05:28 . |