![]() |
Daha gelmeden, tam olarak tanımadan hakkında karar verilmiş bile. Süper transferli takımımızıda gördük. Ruh olmadıktan sonra yıldız olmak işe yaramıyor maalesef. Hayırlı olsun, umarım Beşiktaşımıza faydalı olur. |
Alıntı:
ya sizmi çok biliyosununz bizmi anlamıyoruz bu futboldan ne yani gidip gattusoyumu alsınlar BEŞİKTAŞIN bütçesine göre çok iyi bir oyuncu sen daha önce bu adamın maçını tam olarak izlememişsin heralde ayrıca baki konusunu hiç açmayalım o adam değil BEŞİKTAŞta süper ligdeki hiç bi takımda oynayamaz:(:(:( |
Alıntı:
al işte senin futboldan anlayış tarzında bu heralde bide bana laf ediyosun |
Arkadaşlar ortamı germeyelim biraz sakinn, herkesin kendine göre bir futbol anlayışı var sonuçta.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Nobre var ya Geçen sene adam tek başına gol atıcam diye kıçını yırtıyordu...:banghead: şaka bir yana güzel bir forvette aldıkmı tamamdır.Ünlü olmasına gerek yok iş yapsın yeter |
yalniz benim merak ettigim olay, bu oyuncu koraydan iyimi? yani iyimi dediysem, korayin aldigi paradan 3-4 misli para verip üstelik yabanci kontenjanini harcayacak kadar bir fark var mi? |
Alıntı:
|
Hayırlı Olsun Dostlarım cisse psg de süper bi sezon geçirdi.videolarda lyon a attığı golü gösteriyolar.ceza sahası dışından 90 a astığı bir gol var.bulursam paylaşıcam sizlerle.febe li avarello tarzı olan bu arkadaş avarellodan fiziki yapı olarak çok üstün.ben Beşiktaş'a çok faydalı olacağı kanısındayım... |
hayırlı olsun ne diyelim. |
cisse'de son durum CISSE TAMAM, SIRA NAVARRO'DA!.. http://maraton.com.tr/img/print.gifHaberi yazdırın27f_write_month(6) Haziran 2007 13:40http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/...0627135229.jpg Beşiktaş transferde hareketli günler yaşıyor!.. Siyah beyazlıların Fransa'nın Paris Saint Germain takımından renklerine bağladığı orta saha oyuncusu Edouard Cisse’nin cuma günü 17.30 uçağı ile İstanbul’a geleceği öğrenildi. Fransız oyuncunun transferini gerçekleştiren yöneticiler Mario Berk ve Celal Kolot’un ise yarın İstanbul’da olacağı belirtildi. Bu arada İspanya'nın Sevilla takımında oynayan defans oyuncusu Navarro’nun transfer görüşmelerinde de önemli yol kat edildi. İspanyol oyuncunun kulübünden bu transferle ilgili 2 gün içinde haber gelmesi bekleniyor. MARATON.COM.TR ÖZEL HABER: TUNÇ ELİBOL |
hayırlı olsun...hepimize iyi bir transfer |
Kolot, Cisse transferini doğruladı... Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ve yönetici Mario Berk, Paris'te yapılan görüşmelerin ardından Cisse'nin transferini tamamladıklarını doğruladı. Beşiktaş, Paris Saint Germain'nin orta saha oyuncusu Edouard Cisse ile her konuda anlaştı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, sağlık kontrollerinin ardından bir yılı opsiyonlu üç senelik sözleşme imzalayacak. Siyah-beyazlı kulübün Cisse'ye yıllık 1,5 milyon euro, Paris Saint Germain'e ise bonservis olarak iki milyon euro ödeyeceği belirtiliyor. Orta sahadan ileri çıkışlarıyla tanınan 1.86 cm. boyundaki Fransız oyuncu, geçen sezon Paris Saint Germain formasını ligde 34 kez giydi ve iki gol kaydetti. Bonservisi 1997 yılından itibaren Paris Saint Germain'de olan Cisse, Fransa Ligi'nde Rennes ve Monaco ile İngiltere Premier League ekibi West Ham United'da kiralık oynadı. Son üç sezonu PSG'de geçiren Cisse 2004 yılında Monaco ile Şampiyonlar Ligi finali oynadı, PSG ile Fransa Kupası ve Lig Kupası şampiyonluğu yaşadı. Cisse'nin hafta sonu İstanbul'a gelip resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. |
tam bir futbolcu tipi var inş. yanıltır hepimizi... |
Herkes Ön Yargılı Davranıyor İsyan Edenler var Ama Yönetimde Carlos Ayarındaki Yıldız Sözünün Bununla tutulacagını Biliyor.. Ayrıca Demiören Hicbirşey Yapamadıysa Her Yıl 1 Yıldız Getirdi Bu Yılda Getirecek Rahat Olun.. Eduardo Cisse'de Umarım Hayırlı Olur Aurelio Tarzı Bi Futbolcu.. Ayrıca İllede Yıldız Demeyin Biz Bu Takımı Karşılıksız Sevdik.. ;) |
Cissé, la tentation Besiktas - PSG - Mercato 365 - Tous sur le mercato burda daha anlasmadigi yazyor cisse nin yakinlarindan ogrenmisler |
Hayırlı olsun BEŞİKTAŞIMIZA |
Resmi sitede bu konuda bir haber yok su an icin bakalim gercekten alinmismi bu oyuncu |
Fransız basını ve Cisse Kartallar ben biraz araştırdım ve tüm fransız gazetelerine göz attım. Cisse ile ilgili hiçbir haber yok. Transfer doğruysa bile fransada bile ilgi uyandırmayan bir haber anlayacağınız,durum karışık.bekleyip görecez. |
3 ünlü cisse'den birini aldık illa ismi hep duyulanı almak yerine görevini tam anlamıyla yapan ismi az duyulmuş cisseyi almak dahah mantıklı en azından posa değil (carlosE) pascal noumayı düşünün onuda geldiginde tanımıyodunuz ama gönüllerde taht kurdu biraz sabır yıldıza gerek yok görev adamı olsun isterse çamurdan olsun ;) |
Arkadaslar l'equipe gazetesini okudum bugun psg sezonu acti yani topbasi yapti ve edouard cisse antrenmana katildi... gazete adi besiktas'la aniliyor yaziyor ama kendisi ben psg'deyim diyor.... bekleyip gorecez ne durumda... |
ben le figaro ve le tribüne baktım hiçbir haber yoktu valla. ortalığı hiçte ayağa kaldırmadı anlaşılan.bizimkiler eline yüzüne bulaştıracak korkarım gene |
Borsaya bildirilmeden kimseye inanmayın arkadaşlar. Dün Makalele İstanbul'a geldiğinde bir çok kişi Makalele Beşiktaşta dedi. Düşünsenize adamla uzun süre ilgilenmişiz, anlaştık ha anlaşacağız demişiz, dünde İstanbul'a inmiş. Ama ortada transfer yok :) Bize düşen biraz sabır etmek. O mevkiye Makalele düşünülüyor burası açık. Adam 1000'lerce km den tatile gelmedi herhalde buraya yada geldiyse zamanlamaya bakınca ilginç geliyor. Şahsi yorumum, Makaleleye "bak önereceğimiz fiyat bu, ister gelirsin ister gelmezsin. Yok gelmeyeceğim diyorsan bizimde alternatifimiz var" demek istemiş olabilirler. |
|
Alıntı:
burada anlasildi demiyor, anlasma önerlidi ve besiktas cabuk yoldan anlasma yolu ariyor diye gecmisler... |
Alıntı:
bi onceki sayfada soylemistim zaten |
Video Cissé vs sochaux - Cissé, edouard, psg, goal, pont - Dailymotion Share Your Videos Tamam bende okudum bende biliyorum anlasma daha yok diye!!! Ama Fransiz gazetelerinde haber yok diyen arkadaslar icin verdim linki. |
Beşiktaş eski kimliğine dönmeye başladı artık.İhtiyaca göre görev adamları alınmaya başladı.Şİmdi yıldız diyeceksiniz.Bazı sıkıntılar nedeniyle kendini kanıtlayamamış rico ve delgadomuz war.Ama geçen sene hiç orta yapılmazdı kanatlar çözüldü.Kalede problem wardı kale sorunu çözüldü.Rİcardinho ve delghadoyu rahatlatacak orta saha sorunu çözüldü bir tek forvet ve savunma kaldı onlarıda alırsak iyi işler yaparız... |
Alıntı:
|
Makelele'nin İstanbula Gelmesi Tesadüf Değil Buna 7 Yaşındaki Cocuklara Söylesen Onlar İnanmaz.. Eduardo Alınmış Olsa İdi Fransız Basınına Yansırdı ve Şimdiye İmkb'ye Bildirilmişti Makelele İMKB'ye Bildirilse Şaşmayın.. Ama Makelele İle Olmassa Sanırım Eduardo Kesinleşir.. |
Alıntı:
"Makalele gündemde değil" Makalele'nin transferinin gündemde olmadığını söyleyen Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner ise yaptığı açıklamada "Cisse transferi yüzde 90 bitti. Son görüşmeleri yapıyoruz. Kulübüyle de bonservis konusunda anlaştığımız an, transfer bitmiş olacak. Makalele şu an için bizim transfer gündemimizde yok. çok enteresan valla allah sonumuz hayıra yorsun!!! |
Alıntı:
|
bence cisse isabetli bir transfer maliyetiyle ve istikrariyla bizim Dm ler ligde,uefada ve kupada toplam 43 mac oynadigini gördünüz mü? Bize yürükle oynayan adam lazim para icin degil!! |
Adı geçen cisse'yi daha önce izlemedim, ne yapıp yapamayacağı konusunda bir fikrim yok. Diğer yanda makelele gezinti olsun diye gelmemiştir. Muhtemelen bir takımla anlaşmak için gelmiştir. Levent Erdoğan'ın bu konuda bir haberi olmadığı doğru olabilir, çünkü transferlerde tek yetkili başkanın kendisi. Yöneticiler de bizim gibi gelişmeleri tvden takip ediyordur. |
bende djibrl cisse sandım cok sevındım ama bu cissede hayırlı olsun ... |
Bende meşhur cisse sandım aklım gitti bir anda :D neyse hayılısı olsun. Büyük yıldızlardan hayır gelmiyor. Ne varsa istikararlı futbolcuda vr. |
Aranızda gidipte Cisse forması alacak olan varmı? Veya Cisse'yi seyretmek için kombine alacak olan? |
ya arkadaşlar ne bu yıldız takıntısı. önümüde bi ton başarısız yıldız örneği var. hiç mi ders almadınız. daha adam alınalı 2 gün olmadı. nerede destek? hemen eleştirmeye başlamışsınız. bakın kleberson'u aldığımız sene yaya toure de gündemimizdeydi. hatta menajerler önermişti alın diye. bizimkiler ismi var diye kleberson'u aldılar. sonuç; kleberson'u elimizden çıkaramıyoruz, yaya toure barca'da. kleberson-yaya toure, anelka-ribery, nobre-kezman, k.anderson-nouma, ailton_bobo... düşünün bakalım hangileri yıldız ve hangileri daha başarılı oldu? başarı olarak doyuma ulaşan futbolcular türkiye'ye tatile gelirler. bize başarıya aç futbolcular lazım. örnk 100.yıl!!! cisse'yi bikaç maç izleyin ne kadar yanıldığınızı göreceksiniz. ama böyle önyargıyla bakarsanız, en ufak bi hatasında homurdanmaya başlarsınız. daha yüzünü görmeden, ismi bilinmiyo diye eleştirmeye başladınız. türkiye'ye gelen yıldızlardan kim ne hayır görmüş ki biz görelim. at gözlüklerini çıkarın bence. ertuğrul hoca bile beğenmiş siz adamı izlemeden dalga geçiyorsunuz. cisse kartalımıza hayırlı olsun... |
15 Paris S.G. 38 12 12 14 42 42 48 0 |
Türkiye`de Saat: 20:12 . |