![]() |
baki, demirören, kolot ve berkin bu takimda isi yok;) |
bak bu doğru. yönetim elinden geleni yapıyor belki bilemiyoruz ama çok amatör ve yetersiz. profesyonel kadrolar kurmadan olmaz. aile şirketi gibi yönetiyorlar. ben bigün ihsan kalkavanın başkan olmasını çok isterdim. umarım olur. |
bakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
gelde serdar bilgili baskani arama... özel hayati bence kimseyi ilgilendirmez. adam tam professyonel bir yönetim anlayisi yerlestirmisti, borclar sifirlaniyordu...simdiki duruma bi bakin, birde 2003'de sampiyon oldugumuz yila... |
_____________rüştü_____________ i.toraman___g.zan___navarro___deli ________koray(serdar)__cisse_____ yozgatlı(serhat)__richo(del)___tello ____________BOBO___________ |
Baki,Mustafa Doğan gitsin M.sedef G.Güleç İ.Kaş kiralansın |
keşke bizim dememizle gönderseler forvet gelsinde gideni hoca belirlesin |
fersahin arkadasım takıma faydalı olmayan bir adamın besiktasda isi olamaz.. destek nereye kadar.. kendini gosteeren adama destek verirsin... asıl ben seni kınıyorum... bence nobre, mustafa dogan, ibrahim uzulmez, kleberson, burak gitmelii |
dostlar birbirimizi kınamayalım burda. hepimiz saygı ve beşiktaş sevgisi ve birliği ile görüşlerimizi paylaşalım. hepimiz sonuçta beşiktaş için en iyisini istiyoruz. farklı sesler olmazsa zaten işin tadı olmaz.farklı düşünecelerde olabiliriz ama aynı aşkın peşindeyiz:::BEŞİKTAŞ |
şu takımdan baki gitse bile üzülürüm |
Türkiye`de Saat: 12:25 . |