![]() |
Yaa kayseriden hiçbir futbolu almayalım.Bakalım hem kadrosunu koruyup hemde üstüne güzel trasferler yapıp seneye üst sıralarda yer alacaklarmı?Ben hiç sanmıyorum çünkü gökhan ünal ile mehmet topuz busene aklı başka başka takımlarda oldukları için dökülecekler.Kadro dışı bile kalabilirler.Bide tabi ertuğlul sağlam faktörü vardı orda.Şimdi o da yok bakalım ne yapacaklar.Alın futbolcularınızı seneye turşusunu kurarsınız.Sonrada beleşe gelirler büyüklere... |
ben mehmet topuz la gökhanın beleş gideceklerini sanmıyordum eğer gidecekseler kulube para brakmadan gitmezler eğer öle olsaydı o kdar büyük takımların istemesine rağmen sözleşme uzatmazlardı yani bizim tumor gibi hayırsız değiller |
Artık ben sözleşmelere inanmıyorum.Sadece göstermelik olduğunu düşünüyorum.Ve bunuda kanıtlıyolar zaten. |
İlhan Parlak'ın geleceği parlak alınmalı |
ilhan parlak iyi olur aslinda bjk icin |
ünaldan baskasini istemem.. o ilhan fallan istemem.. napcaz onlari ya.. BEN HALA DIYORUM..BIR STOPER BIR FORVET :) |
Stoper Aydın gelmeli..Baki hemen gitmeli ardından.Aydın milli takıma kadar yükselmiş iyi bir stoper.. |
Yönetimin Kayseriden ille de bir oyuncu almak gibi bir saplantı içine düşmüş olabileceğini sanıyorum. Maksat Kayseri'den oyuncu almak mıdır yoksa yoksa nokta atışı yapmak mıdır? (İlhan Parlak belki düşünülebilir) İstediğin oyuncuyu/oyuncuları Kayseri'den alamıyorsan, Kayserinin gözden çıkardığı/çıkarabileceği oyuncuları almak BJK büyüklüğüne yakışır mı? |
Türkiye`de Saat: 22:42 . |