![]() |
Sergen Gitmesinn Taraftarlar Olarak Yaşanan Bu Saçmaliğa El Koymaliyiz Sergen Gidemez,yönetim Saçmalama Yeter Artik |
neden gitmesin ? abilik mı yapıyor bu ? nasıl abilik bu yonetim kaosu ortbas etmek icin sergenı vitrine koyuyor delıkanlı olsaydıda oynasaydı böle 20 kusur puan fark yiyene kadar nerede idi sergen ona verilen paraya yazık bıraksın artık o yonetimde bi jubile yapsın tsk etsin de biraz yoneticiligini gorelım |
Yok ya Sergen kesinlikle kalmali. |
Kardeş Demirören azizeyle laf düellosunu bırakıp Tigana yı razı etmesi lazım.Çok şükür Tümer halloldu gibi.Birtek bunu istioruz artık ondan.SErgen Bir daha gitmesinnnn |
Sergen Gİtmez Gİdemez YÖnetİmde Sergenİn Kalmasini İstİo Taraftar Olarak Sesİmİzİ Duyurursak Bu İŞ Olur Tİganaya Sergenİ Ne Kadar Sevdİİmİzİ GÖstermelİyİz |
Alıntı:
|
Ben sergen i inanılmaz seviyorum fakat istikrarsız grafik çiziyor daha faydalı transferler yapıcak BJK görün bak seneye bizi !... |
sergeni göndermek heleki bu şekilde saçmalık olur |
Abi Adam Mac Basi Para Alsin Ozaman Sorun Hallolur! |
zaten öle olmasını istio yönetimde kendileri biraz tırsak oldukları için taraftar baskısı beklio tiganayı ikna etmek için |
Türkiye`de Saat: 03:57 . |