![]() |
sergen kesinlikle kalmalı! ismi beşiktaş ile bütünleşmiş birini (helede bu sergen is) göndermek çok yanlış!!! |
İsyan http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifSüper solak Sergen Yalçın sonunda isyan etti: ‘Ey Beşiktaş camiası... Beni sadece Tigana istemiyor diye gönderiyorlar...’ PROVAKASYONA BAK BUNDAN DOĞAL NE OLABİLİR ,MALZEMECİ SÜREYYA GÖNDERECEK HALİ YOK ... |
|
O Bizim Kralimiz Amaaaa Tamam Sergen Gitmesim Ama Formanin Hakkini Verecek Duruma Da Gelsinn..ya Da Getirilsin..sergen Gibi Değer Ve Gercek Beşiktaşli Artik Siradan Futolcular Gibi Sözleşmesi Sezon Sonunda Görüşülecek Durumda Değildir...mesela Tayfur Gibi Idari Anlamda Göreve Yönlendirilip De Düzenleme Yapilir Ama Daha Erken Bence 1-2 Sene Oynar Ama Ilk 11 De Değil |
sergen benim tanıdıgım ilk beşiktaşlı futbolculardandır sergene olan sevgimi kelimelerle anlatamam ama sergen bence de gitmeli |
Alıntı:
|
Pascal Noumayi Getİren Kİmdİ KardeŞİm KonuŞuon Da İlerİ Gerİ KivanÇ Oktayin Tek Hatasi İlk Geldİİnde BoŞlukta Olan Takimi Kurtarmak İÇİn Kapimiza Gelen Her Oyuncuya İmza Attirmak Teknİk DİrektÖrÜmÜz Olsa Bu Hatada Kesİnlİkle Olmazdi |
sergen son açıklamasında dahi bjk ta kalmak istediini bas bas baırdı ama anlayana sora seneye dicez 10 numara eksiği var takımda lider oyuncu eksik demedi demeyin |
abı adam 2 sezon daha oynucam demekte bnce kalmalı ya bukdar acımasız olamayız belı proflukta duygusallıgın yerı yoktur ama BJKda bıraz saygı bıraz emege ıtımad wardır SERGENI KACIRMA EYY YONETIM 1 dogru karar al SERGENI KACIRMA! |
bu adam geçen sene para benim için önemli değil dedi,bizim bağrımıza basmamız gereken zamanda napıyoruz?gönderiyoruz,yazıkk |
Türkiye`de Saat: 16:39 . |