![]() |
Demirören Karan'ı reddetmiş Geçtiğimiz hafta içinde F.Bahçe ile adı geçen ve hatta G.Saray teknik direktör Kalli’nin idmandan çıkardığı Ümit Karan’ın yaklaşık 1 ay önce de Beşiktaşımızla temasa geçtiği öğrenildi. Vatan Gazetesi'nin 4 Temmuz 2007 tarihli haberine göre, Sarı-kırmızılı takımda zaman zaman yedek kalan Ümit’in kendisini çok tutan Lucescu döneminde de bir ara gelmek istediği siyah-beyazlılara, tekrar haber gönderdiği ancak bu isteği başkan Yıldırım Demirören’in geri çevirdiği belirtildi. ANINDA YANIT VERDİ GOLCÜ futbolcunun Beşiktaşlı yakın dostlarını araya sokarak başkan Demirören’e, “Galatasaray’da bazı sıkıntılarım var. Eğer siz kulübümle anlaşırsanız Beşiktaş’ta oynamak isterim” dediği, ancak Yıldırım Demirören’in, Karan’ın bu isteğine sıcak bakmadığı belirtildi. Demirören’in konuyu kendisine çok yakın bir iki yöneticiye açarak, “Ümit, Galatasaray’ın sözleşmeli oyuncusu. Eğer kendisiyle görüşür ve teklif yaparsak dostluğu bozmuş oluruz. G.Saray’la iyi ilişkilerimiz var. Bu bize yakışmaz” diyerek transferi başlamadan bitirdiği öğrenildi. SIR GİBİ SAKLANDI YAKLAŞIK 1 ay önce gelişen bu olayın şu ana kadar sır gibi saklanmasının nedeninin de G.Saray Kulübü’ne zarar vermemek olduğu belirtildi. Demirören’in sarı-kırmızılı camia içindeki dostluklarının zarar görmemesi için Ümit Karan olayını açıklamadığı ifade edildi. Ümit’in F.Bahçe’ye transferinin gündeme gelmesi camia içinde golcü oyuncuya olan tepkileri arttırmış ancak sonrasında barış sağlanmıştı. |
yakışır başkanımıza işte BEŞİKTAŞLI duruşu bu tenrik ederim başkan |
alsak ii olurdu bence..gs ile anlaşıp alınablicek bi topçu.üstelikte gerekli bi bölgeye |
boboyla iyi ikili olurdu benim nobreden ümidim yok |
Abartmaya gerek yok Karana ise hiiiç |
valla yılın hatasını yapmıs o zaman simdi burak , i.akın , nobre , g.gulec gene bizi kanser edicek |
salih abi saydıklarından hepsinin bu sene daha başrılı olucağana inanıyomm gerçi nobreden ümitli değilim ama olsunn karandan daha ii ler bence |
ne kadar fb li var toplasın işimize yarayacak adamı almasın HEY ALLAHIM akıl fikir ver şu adama ya |
iyi olurdu ama almama nedeninden dolayı başkanın tutumunu tebrik ediyorum, hemen fblileri nie aldı demeyin bneim dikkat ettiğim sözleşme konusu gsli veya fbli oluşu değil, neyse tabii ki çok faydalı bir transfer olabilirdi ama başkanın tavrını da hak veriyorum neyse bizdeki golcüler de bu sene kendilerini gösterecekdir die umuyorum... |
cok isterddim ama demiroren dorusunu yapmıss inanmadım gerci ama olsun |
ya bu adam fall baktirdi herhalde..yaw.. kim yararli olcak kim olmicak.. aynisida ertugrul saglam |
Büyük bir hata etmiş.SOnuçta adam huzursuzmuş kulübü ile anlaşıp bize gelebilirdi neyın duruşuymuş anlamadım önemli olan bi bakımdan başarı için çalışmıyomuyus.Bu sene şamp.ligine gidiyoruz g.güleçlemi takımları geçicez. Yoksa ü.karanı istemeyen ark.larmı gelip oynayacak forvette!!!!!! Avrupada büyük takımların hepsı bırbırınden oyuncu alıyorlar sonuçta kulüb şirket yane bı bakımdan futbol ticaret sektörü. |
“Ümit, Galatasaray’ın sözleşmeli oyuncusu. Eğer kendisiyle görüşür ve teklif yaparsak dostluğu bozmuş oluruz. G.Saray’la iyi ilişkilerimiz var. Bu bize yakışmaz” Allah Belanı versin... |
[quote=x_dream_boy_x;357940]“Ümit, Galatasaray’ın sözleşmeli oyuncusu. Eğer kendisiyle görüşür ve teklif yaparsak dostluğu bozmuş oluruz. G.Saray’la iyi ilişkilerimiz var. Bu bize yakışmaz” KArdeşim adam huzursuzmuş ne dostluğu neyden bahsedıosn kım kımın dostu ne dostluklarını gördük.Ben görmedım görduysen banada söyle. Rüştüyü alırken dostluğu dşunmysn ama karana geln ce mı dostluk dıosun. Sadece ümıte şöyle denilebılırdı kulübünle görüş eğer onay alırsan senı alabılırız dıe denebilirdi bunda etık olmayan bişe olucağını sanmyrm. sonuçta çok ıyı forvet,çokta yararlı olurdu ama tabı herksn fıkrı kendıne. |
“Ümit, Galatasaray’ın sözleşmeli oyuncusu. Eğer kendisiyle görüşür ve teklif yaparsak dostluğu bozmuş oluruz. G.Saray’la iyi ilişkilerimiz var. Bu bize yakışmaz” birader bunu söleyen ben değilim tüpçü :D yazıyı ii oku :D bende boşa yazmadım boşa alta eşşek kadr allh belanı versin die adam gayse ye dostumuz dio.. :9 adnanla aralarında dost ilişkisi var biliorum ama bu kadar da bariz söylenmez ki :D |
[quote=havin;357944] Alıntı:
|
Rüştü FB nin sözleşmeli oyuncusu değildi... Ayrıca Ümit Karan GS den ayrılmak istemiyor t.direktörle tartıştı sadece, onu da konuşup anlaştılar. Her haberi yalan olarak görüyorsunuz bunu da öle yapabilirsiniz sonuçta doğruluğunu gösteren bir şey yok...[/quote] RÜŞTÜ fb ile anlaşmıştı güzel kardeşim.Pekı ayrılmak istemeyen bırı eziklerle nıe haber göndersn nıe görşsn:ahhhhh: saçma değlmı snce,t.d le onun için tartşmşlar ondan ant.mana almamş.Nyse boşverelim gerkszyere tartşmayalam ama bızım gs ile dostlğmuza ben onaların çıkarları olmadıkça bıze dost olucaklarını sanmıyorum tabı bu brz.karşılıklıdır. Benım söylemek ıstediğim ü.karan başkana böyle bır teklifte bulunmuşsa kulübü ile görşüp sonra bizimle görüşebibliceğni söylmek istdm sonuçta ümit türkiyenn şuıan en ıyı 2 forvetınden bıri çok yararlı olur dıe düşündüğmden söyledm. |
valla aslına bakarsan gazetelerin hepsinde değişik yazılıyor bu ü.karan olayı çok da üstüne yorum yapmak istemiyorum ama başkan çok yanlış bir harekette bulunmamış, belki de ü.karan ı gs nin bırakmayacağını bildiğinden boşuna gündemi kalabalık etmek taraftarlara umut dağıtmak istemediğinden böyle bir açıklama yapmıştır. Neyse alınsa bence de iyi olurdu ama alınmadı die bu haberden dolayı başkan ı suçlayamam ben kusura bakmayın... Burak veya Batuhan ı forvet için hazırlarsa Ertuğrul hoca ümit karan kadar faydalı olur bence ikisi de... |
Kardeş öyle de nobre sakat 3-5 hafta yok hem tepkı açısından bızım ve ertuğrul hoca için ilk 5 hafta çok önemli bence 1 tane forvet şart allah korusun bobo da sakatlanırsa napars? BY gol batu çok genç ama süperlig tecrübesi yok güleçte kalitesi bellı zaten bakalım inş.herşey daha ıyı olucaktır. |
defans sorunu halledildikten sonra bence de forvete yöneliebilir özellikle ilhan parlak iyi olur diye düşünüyorum... |
keske gelseydin |
ben böyle başkanın ta.. ümit karan gelecek ve sen kabul etmeyeceksin haddine mi bjk de düşünsenize bobo yanında ü.karan ne müthiş olurdu basiretsiz yönetim olmaz kardeşim |
Reddetmis ne işe yaramış |
noluyo ya bu başlık hortlamış gene yeni bişe olmayına böle mi stres atıyoruz artık :D |
beşiktaşlılık duruşu bunu gösterir ve bence i.akın forwet arkası oynasa sergen gibi oynar |
bizimkilerde en az onlar kadar iyi |
bide kabul etseydi yuh yani bi onlardan oyuncu almadğımız kaldı |
yalan haberdir bu, öyle bişi olsa alırdı demirören bedava sirke baldan tatlıdır hesabı |
iyi yapmış... |
ya ben bu haberi biliyodum hatta sinan engin bu iş için %90 bitti diyodu oh ya keşke alsaydık.... |
iii yapmış |
???? |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:56 . |