![]() |
Okan Buruk da ayrılıyor.. Okan Buruk da ayrılıyor... Kartal'da Okan Buruk ile de yollar ayrılıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana, Okan'ı önümüzdeki sezon takımda görmek istemediğini kendisine söyledi. Milli futbolcudan kendisine takım bulması istendi. |
Okan buruk seneye kadroya giremeyeceğini anladı herhalde.Onada Teşekkür ederim.Yolu açık olsun! |
Yazik ya... Neyse hayirlisi olsun! Umarim hersey istedigi gibi olur! |
ben üzüldüm ayrılmasına... |
bence okan çok hırslı bi adam,we takımda en çok koşanların başında geliordu,presleri bizi taşıodu,ben çok üzüldüm gitmesine,ama hayırlısı olsun,mutlaka yerine düşündükleri birileri wardır.. |
offffffff ya yolun açık olsun |
Okan'in kalmasi gerekirdi bence, yolu acik olsun. |
cok efendi bir oyuncu...yolu acik olsun |
SAKIN BUNADA AĞIT YAKMAYA KALKMAYIN,TÜRKİYENİN EN ÇOK PAS HATASI YAPAN FUTBOLCUSU , ÇOK PARA ALMIŞTIR HİÇ BİR ŞEY VERMEMİŞTİR... |
Sonbahar gibi yaprak dökümü başladı |
Gerçekten yaprak dökümü başladı...Takımda en cok çalışanlar arasındaydı.Üzüldüm gitmesine... |
HEpsini gönderin bakalım seneye kimle oynıycaz merak ediyorum doğrusu... |
Alıntı:
'' -1903 '' |
okan ın bizim takıma alınması zaten hataydı. ama yinede kendisine verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ederim. |
Yazık yine aynı şeyler |
gimesi ii oldu tigana ayağında topu cok tutan ve pas hatası cok yapan oyuncuları bir bir eliyo bakalım sırada kim var ?? okana bi çift sözüm var yolun acık başın dik olsun.. |
bu sanlı formayı gıydı ve bu forma ugruna ter doktu tsk okan burukkk |
Ayağına Sağlık Okan Güle Güle. |
Alıntı:
|
Inanilmaz efendi bir insan, hem karakter hem de oyun olarak cok Besiktasa yakisiyor. Imza attigi gun BJK bayragini opmeyip GS'li oldugunu aciklamasi muthisti. Insallah gittigi kulupte basarili olur, bence kesin kalmaliydi... |
Güle güle OkaN emeklerin için teşekkürler Beyler fazla üzülmeyin tigana çok güzel oyuncular getirecek sizde göreceksiniz bunların hepsini unutturacak bize .. |
Türkiye`de Saat: 23:11 . |