![]() |
Forvete tanıdık bir isim ERSEN YENİ GÖZDE Mert Nobre’nin müzmin sakatlığından dolayı endişeye kapılan Beşiktaş’ın hocası Ertuğrul Sağlam’ın yönetimden ya çok iyi bir yabancı santrfor ya da Beşiktaş’ın eski futbolcusu Trabzonsporlu Ersen Martin’i istediği öğrenildi http://www.internethaber.com/images/news/19413.jpg BrezİlyalI Nobre’nin sakatlığı Beşiktaş’ı iyi bir santrfor aramaya itiyor. Kartal’ın genç teknik patronu Ertuğrul Sağlam’ın Nobre’nin ülkesinden sakat dönmesinin ardından, Bobo’nun da olası bir sakatlığından korktuğu ve yönetimden iyi bir forvet alınmasını istediği öne sürüldü. İddialara göre Sağlam yönetime gelecek sezon 3 kulvarda birden yarışacak olan takımında genç futbolculardan Gökhan Güleç ve İbrahim Akın’ın Bobo’nun da sakatlanması durumunda bu ağır yükü taşıyacağına inanmadığını anlattı. Genç teknik adam, öncelikli olarak yabancı bir forvet istemesine rağmen, yabancı forvete soğuk bakan yönetime Trabzonsporlu Ersen Martin’in ismini verdiği öğrenildi. Sağlam’ın aslen Kayserispor’dan öğrencisi olan Gökhan Ünal’ı istediği, ancak sarı-kırmızılı kulübün bu futbolcuyu vermemekte kararlı olmasından dolayı Ersen Martin’i tercih ettiği açıklandı. Fotospor |
ne diyelim yani |
yok ya istemem ersen martini |
:mad: ersen kim ya topa kafa vurmaktan başka bişey bilmez o :mad: |
yaaaaaaaaaaawwwwwww...:D |
hasbinallah kufur edecem şimdi |
neden hep olumsuz düşünüyorsunuz bence alınırsa güçlü bir forvet hattımız oluşur |
ne zararı var arkadaşlar sanki yabancı futbolcu bence iyi transfer olur... o tipte bir oyuncumuz yok çünkü... |
yapmayın arkadaşlar, mesela ben batuhan'ın henüz direkt oynatılsın denmesine muhalifim ama iddia ediyorum ersan martin'den daha iyi şeyler yapar... |
fotosporrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
saçmalık salağın teki ersen bizden uzak Allaha yakın olsun |
Alıntı:
|
İstemez..... |
Ts ersen için enaz 1.5 milyon euro ister.Ersenede 1 milyon euro dedikmi oldu sana 2.5 milyon euro.Kısacası değmez.O parayı tut elinde üstünede 2 daha ekle adam gibi stoper al işte. |
İnanmayın yaa.. |
ADİİİ BASIN |
Bıktım artık yalan transfer haberlerinden... Aynı zamanda yalan bile olsa Ersen' in gelmesini istemem... |
ya geçiniz saçma sapan işelr yapmazlar uamrım |
BATUHAN BIZE YETER BOSVERIN BuNu |
bence veysel gelsin :D |
Alıntı:
|
türk gelecekse ersen olacak zaten mecbur.tmm batuhanda var da 15 yaşndaki çocuğa güvenipte ligemi başlıcaz |
Alıntı:
|
:argh: :mad: :argh: :mad: :argh: :mad: ARKADAŞLAR LÜTFEN KOLPA GAZETELERDE ÇALIŞAN KOLPA GAZETECİLERİN KOLPA HABERLERİNİ KOPYALAYIP KOPYALAYIP YAPIŞTIRMAYIN :mad: :argh: :mad: :argh: :mad: :argh: :mad: |
Alıntı:
Doğrudur basın gerçekten çok isim ortaya atıyor ama gel gör ki içinden bi tane de olsa tutan oluyor. Mesela şu an Bjk ne bilim Pavon la sözleşme imzaladı diye haber çıksa kolpa diyeceğiz ama adam ha diye İstanbula inerse nolcak? Bence yalan bi haber de olabilir ama fikir paylaşmak güzel |
kaynak fotospor,o yüzden bana balon gibi geliyor |
puhaaa fotospor yazmıs hala yorum yapılıyor gerek bile yok:)kolpaaaaaaaa haberrr |
ersan yalanladı zaten haberi teklif almadım dedi |
olacak işmi arkadaslar ne erseni ya parayı sokakta bulmuyoruz bunlar besıktası batırıp ole gıdecekler yazık |
ya boşverin ersenden zaten zor kurtulduk bir daha alıp ta ne yapacaz |
bence ona verılecek paraya bıraz daha eklensın başka bırıs alınsın.faydalı olacagını sanmıyorum.tek faydası her maçta olduğu gibi bize gol atmamış olması olur. |
forvet olsun da.. Sadece Nobre ve Bobo ile bu iş olmaz. Hele Gökhan Güleçle hiç olmaz. Bu adamların sürekli sakatlandığını düşünürsek bize en acilinden forvet lazım. Lucescu da İlhan gidince benim forvete ihtiyacım yok benim forvetim Serdar Topraktepedir dedi ne oldu gördük. Ertuğrul sağlam inşallah aynı hataya düşmez. Bu Ersen olur ya da bir yabancı olur. Ama bir forvet lazım bize açık bir şekilde. |
Alıntı:
|
allah korusun! |
Türkiye`de Saat: 21:15 . |