![]() |
aNtİ--demirören arkadaşlar sergen bu takımdan gdiosa tek sorumlusu yönetimdir diorum ben.. siz ne düşünüosunuz?? |
Aynen katiliyorum. Tigana istese bile yönetim karsi cikmali bence. |
Alıntı:
|
|
Alıntı:
|
|
bo yonetimde son 2 yonetim gibi kufurle gonderilecek bence. YAZIKLAR OLSUN :( :mad: |
yönetim okadar aciz kaliyorki, okadar beceriksizlerki, Tigana'dan korkuyorlar, herif Sergeni tanimiyor bile, yeteneklerini ögrense yollamaz, yönetim film izlermis gibi izleyip duruyor. |
ya arkadaslar sizde taktiniz sergene , tamam iyi futbolcu Besiktasimiz icin ter döktü ama unutmayalimki ayni sergen 1 mac oynuyor 10 mac yatiyor yada hemen sakatlaniyor , hem bu son olaydan sonra ( cordobaya gidip bagrmalari ) artik besiktasta isleri yok tümerinde sergeninde ikisinide kovsunlar bize takim arkadasina bagrian futbolcu lazim degil eskiden eziklere gülüyordum kendi adamlarina bagriyorlar diye bizde aynen onlara döndük , |
yönetim uyuma sergeni yollama...sergeni satanı bizde satarız... |
kimö ne derse desin..sergen beşiktaşlıdr..bu takıma katkısı büyük...eğer tigana onu motive edemiosa bu hocanın suçudur,çünkü sergen bi beşiktaşlı...sergen kalmalı...tigana bunu böle bilmeli... |
bence sergen kalcak ama ayaklanmamız lazım maçta yokki şöle baarıp sesimizi duyursak |
Arkadaşlar sizin gibi beşiktaşlılardan beşiktaşa hiç fayda olmaz.Söylediğiniz sözlerde mantık yok ya bi adam 35 maçın 25 i yatıyo ya sakat ya hazır değil çıkıyo bi iki maç döktiürüyo ondan sonra sergen gitmesin falan filan.Arkadaşlar yeni ve genç bi takım kuruluyo onlara desdek olalım.sergenle ,ibrahim üzülmezle cordobayla ancak yine bi fener galibiyeti veya bi kupayla koca sezonu geçiririz lütfen mantıklı düşünün ve yeni kurulan genç takıma desdek olalım |
| Türkiye`de Saat: 00:34 . |