![]() |
Defansa Beklenmedik Bir Transfer Gerçekleşti. Cemil sürprizi http://www.istanbulspor.com.tr/atakim/23.jpg BEŞİKTAŞ yönetimi, yerli oyuncu transferini bitirdiğini açıklamasına rağmen dün İstanbulspor’dan Cemil Vatansever’i renklerine bağladı. Defansta görev yapan 22 yaşındaki futbolcunun 3 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi. Cemil’in ileriye dönük bir transfer olduğunu belirten siyah-beyazlı yöneticiler, “Geleceği parlak bir oyuncu. Kendisinden uzun vadede faydalanabiliriz” diye konuştu. Takımla birlikte Avusturya kampına katılacak olan Cemil’in performansına göre kadroda tutulacağı veya kiraya verileceği bildirildi. Fotospor |
Eğer istanbulspor Beşiktaş ın pilot takımı olduysa bazı İstanbulsporlu futbolcuların bonservislerinin alınması yada bazı oyuncuların istanbulspor için transfer edilmesi doğal olacaktır.. |
hadi canım çok ilginç ya, ee bu cemil'i ben tanıyorum...:D |
Hımmm navarrodan iyi zaten bu.İşi bitiren celal kolotmu acaba merak ettim.Navarroyu alacam diye tutturmuştuda türk versiyonumu acaba bu.:) |
kaynak |
şaka mı bu ya böle birşey olmaz inş |
Walla ben istanbulsporun taraftar forumlarını gezdim. Adamı baya övüyorlar. EE zaten yedekde baki olacağına göre bu adam yedekte durur arkadaş :D |
önyargılı olmayın.zamanı gelince inşallah takıma katkı sağlar;) |
geleceğe dönük transfer demişler işte ne bekliyorsunuz hayırlı olsun diyelim... |
Alıntı:
|
Arkadaşlar ben bu adamın 5 tane formasını alıcam... Alt kısmınada GELECEĞİ PARLAK yazdırıcam... |
Geleceğe dönük transfer yapmak istiyorlarsa gitsinler u-16 maçlarını izlesinler.Ve attırsınlar imzayı.Busene oynayamadı verirsin kiraya veyada istanbulspora işte. |
İstanbulspor Pivot Takımımış Olmuşsa Yetenekli Gencleri Almamız Kadar Doğal Bişi Olamaz Alıp 11'e Koyucaz Demiyorlar Zaten Ön Yargılı Yaklaşmayın.. Herkes Yönetimi Eleştirmek İçin Bişiler Yazmasın Artık Yeter.. |
iyi olur türk olsun bizim olsun:D |
oo tamam stoper sorununu hallettik hemde yerli ile yabancı hakkımızı forvet e kullanalım.hem cemil savunmadan oyunu yönlendirebiliyomuşta baksana. |
ben vallah o cocugu tanimiyorum. Arkadaslar sorry ama ben Almanyada pek takip edemiyorum. malesef yorum yapamiyorum, peki simdi o adamla biz stoper isi halletikmi ? gecen sezon iyi oynadimi ? bakiden daha mi iyi ? Malesef size okadar sorum var.. :) simdiden sagol arkadaslar |
1)Kaynak cok sakat 2)Resmi bir acıklama yok 3)Kolotla bugun havaalanında yapılmıs röportajlar var bu transfer olsaydı kesin bunla ilgili bi şey derdi |
Gemileri yakıp, köprüleri yıkmışsınız arkadaşlar :) Durun bir, yıldız transfer bu değil ya, genç ve yetenekli biriyse gelecek için almışlardır. Bundan doğal ne oalbilir ki??? |
inşallah iyi olur bende biliyorum bu oyuncuyu istanbulda iyi işler yapıyordu inşallah iyi olur.. |
ehh tamam da simdi bu bizim aradigimiz futbolcu/ stopermi ?????? |
Halledilmedi de transfer bitmediki, gelecek için yapılmış bir yatırım bir nevi bu... |
yönetim SAÇMALAMAYA AYNEN DEVAM ETSİN stoper almazlarsa hüsran olur düşünsenize g.zan zaten bazen saçma hatalar yapıyor şampiyonlar liginde g.zan sakat yedekler baki ile cemil ALLAH'ım rezalet 2 yabancı hakkımıza forvet ve stoper lazım acilen cimrilik yapmadan su transferleri yapsınlar lütfen |
Doğru diyon cimrilik yapmasınlar.Bassınlar parayı alsınlar iki yıldızı.Sonra zaten bu paralar formalardan ve kombinelerden rahat çıkar.Ama alırsalar bile inanın medyada yine kıyamet koparırlar.Zaten Borç vardı iyice kulübü borca soktular,kulübü batırdılar diye bağırırlar.Böyle gelmiş böyle gider. |
bu transferden sonra kombine ve forma satışlarında patlama bekliyorum:) |
gökhan zan da aynen bu şekilde surpriz bi şekilde 2.ligden transfer edilmişti şimdi milli takımda.... |
Kolot'un yıldız transfer sözü bu mudur yani? |
bu kim yaa?? |
The patriot :D |
gökhan zan gibi çıkacaksa hemen as kadroya alsınlar :) |
Baki'den İyi Mi Diye Sormuş Bi Arkadaş Bakinin Yerine Ben Dursam Defansta O Kadar Sigara İçmeme Rağmen Harbi Ondan iyi Oynarım :D Cemil Bence İyi Oldu Genc Gelecegi Var Diye Alındı İyi Bir Alternatif İşte.. Pivot Takımımızdan Geldi Sonucta.. Cemil Geldi Diye'De Stoper Sorunu Ortadan Kalkmış Değil Eleştirirken Doğru Yargılar Kullanın Defansı Yönlendirecek Tecrübeli Bir Futbolcu Cemil Olamaz Heralde Dimi Mantıken Bile Bakınca Anlıyoruz Bunu. Yönetime Herşeyde İsyan Etmeyin Boşu Boşuna Doğruları Bilerek.. |
geleceğe yönelik transfer iyide 8 sene sonrasıda biraz sıkıcı olmazmı? |
istanbulspor forumunda turgay adlı üyenin Cemil hakkındaki yorumu: "Cemil gerçekten çok isabetli transfer.. Pozisyonlardaki soğukkanlı ve kendinden emin tavırları bana beşiktaş'ın eski defans oyuncusu Brezilyalı Ronaldo'yu hatırlatıyor.. Oftaş mazçında'da dikkat edilirse çok yerinde müdahaleleri var.. Ama fizik olarak biraz daha güçlenmesi gerek bence.. İşte o zaman milli takım yolu açık diye düşünüyorum.. " "Çok isabetli transfer" derken şubat ayında ara transfer döneminde İstanbulspora gelişini kastediyor... |
Forma No 23 Adı Cemil Soyadı VATANSEVER Doğum Yeri Kırcali Doğum Tarihi 16.04.1984 Mevki Stoper Önceki Takımı Gaziosmanpaşa Gol Sayısı 0 Sarı Kart 1 Kırmızı Kart 0 Milli Maç 0 |
Alıntı:
Geleceğe Yönelik Transfer Nasıl Olur Söylermisin ;) 30 Yaşında Mı Olur ? |
yedek bakiden iyidir kesin |
hadi hayırlısı bakalım bu sene forma giymez heralde gelecek için dediklerine göre |
Türkiye`de Saat: 16:04 . |