![]() |
Bu kadar mi zor??? Simdi arkadaslar, Besiktasimiz bu sene gercekten nokta transferler yapiyor. Umuyorum ki bu transferler güzel bir uyum saglayacak. Ama hepimiz bir eksiklik hissediyoruz, buda bir gercek. Simdi benim aklimin ermedigi bir sey ve tek sey. Kombineler satilmamis, Kartal Yuvasi is yapmiyor, her gecen gün bizimle dalga gecilen kolpa hebrler! Bu kadar mi zor yani ortaya 3-5 Milyon $ koymak, klas, ama gercekten Ünlü ve kendini ispat etmis bir Futbolcu transfer etmek. Bu degindigim Flash Transfer ne bir Navarro ne bir Santa Cruz ne de bir Boumsong dur. Benim dedigim bir Makaay, bir Djibril Cisse, hadi olmadi Carew. Bunlarin maliyeti cok yüksek diyeceksiniz. Bence ise en büyük kazanc bunlarda. Sattigin 4 bin Kombine olur gene 20 bin. Sinek avlananan Kartal Yuvasinda Forma Avi baslar. Kötü GS kadar olamadik. Adamlar Lincolnun Formalarini birak, coraplarini bile Zeytin Ekmek satiyor. Borsadaki o Icler acisi halimiz bile birden gene tavan yapar. Ve bherseyden önemlisi; B I Z E T E K R A R H E Y E C A N V E R I R Dip Not, Bu sene Türkiye ye gittigimde mutlaka bir Kartal Yuvasina gidip alisveris yapacagim diye sartlanmistim. Nitekim TRye gittim ve Antalyadaki yüzüncü yilin altindaki Kartal Yuvasina gittim. Icimdeki heyecan vardi ama ne zaman ar zor arayip buldugum Kartal yuvasini gördüm, iste o zaman hayal kirikligina ugradim. Sanki köse Bucak saklamislar Yuvayi, icerdeki elemanlar suartsiz, onu da gecin almak istedigim dört formadan ikisi alabildim. Tabiki Formalara yazi yazdiramadim cünkü alet bozukmuz. :damnmate: |
haklısın kardeşim gs ve fb adamların parasını çıkardılar kar bile yaptılar bizimkiler de hala arayış içindeyiz diyip duruolar taraftara ayıp oluyor artık patlatın bom bayı bizimde yüzümüz gülsüm KRAL ÇARŞI |
yıldız olmadan kombine ve forma 0 çeker böyle |
yönetim pazarlama alanında sıfır abicim bekliyoruz ama boşa... |
Çok haklısın kardeşim.Ama yönetimde artık korkuyor.Bitane daha süper yıldız alıp yine aşı tutmazsa diye çok korkuyor.Zaten maddi yönden sıkıntımız var.Bide üstüne çok para harcayıp transfer yaparlarsa borcumuz iyice katlanacak.Aslında ben buna katılmıyorum ama muhalefet öyle diyecektir.Uzun zamandır konuşmayan muhalefet yine ağzını açacaktır ve birdaha susmamak üzere olabilir bu.Katılmadığım dediğim noktada biz yıldız alırsak mutlaka onun parasını çıkarırız.Hem kombine alarak hemde forma vs alarak kesin parayı çıkartırız.Ama muhalefet ve medya böyle demeyecektir tabi.Yani alsakda almasakda bir kriz olabilir gibime geliyor.İnşallah yanılırım.Hadi hayırlısı... |
hayırlısı |
Böyle muhalefet olmaz olsun. Hepsi Reyting icin Besiktasliyim diyor. Hangisinin >Kombinesi, Lojasi var!!!! Bu takim Halkin takimi. Baskasindan bize fayda yok!!! |
valla evet bu kadar zor kardeşim onun için transferin son gününe kadar beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok o futbolcuları 3 günde parayı basarak getirtemezsin bi dolu güvence sağlamak zorundasın... |
Alıntı:
bu dünyada kac kisiye nasipdir bir Besiktas Baskani olmak, kac kisi ise birak baskani yönetici olabiliyor. Madem Külübün parasi yok, cikaracaksin cebinden teminat mektubunu, basip alacaksin istedigin adami. Baskan budur. Besiktasli durusu da bu dur. Ücün besin pesinde degil, seni 30 milyon Taraftarin var dünyada!! |
demirörenin yaptığı en büyük hata abdi kolotu getirmekti ark.lar yaktı bizi hadi onu geçtim transfer işlerini ona verdi sanki başka adam yok yönetici olarak kolota yetki veriyor YÖNETİM DEĞİŞMELİ yapamıyorlar işte çok açık yazıklar olsun ya ezikleri ve gs yi tebrik etmek lazım ne kdr sevmesekte adamlar süper şeyler yapıyor özellikle geçen sene parası yok die dalga geçtiğimiz gs bu sene türkiyede onlar favori işte bu yönetim bnm gibi KARAKARTALA AŞIK insanlara bile bunu dedittirdi daha ne diyeyim ki |
fb nekdr serefsiz bi takım olsa da bu işi cok ii bilio vizyonları cok geniş bizim yonetimimiz hiçbi zmn bnları beceremedi kartal yuvasında alınacak hiçbişi yok gitmeden once hep diormm ne hosuma giderse alıcam nekdr olursa olsun takıma katkım olsun ama okdr çirkin seyler varki alamıorm.fb aklına gelen herseye armasını yapıstırıo bukdr mı zor yaa 3-5 ürün cıkartmak yıldız transferi neden yapılır?stada taraftar cekmek için forma satmak için ürün satmak için yok neymiş dengelermiş ozmn surekli yıldız getirin hep dengeli olsun ama biz napıorzz carewi satıorz onu bunu satıorz.carew dursa da yanına ailtonu da alalım demiorzz ondan snra tabiki para kazanamaz buı klub demirörende artk tahta oturdugu için yıldız transferini istemio ama kombine ve forma için alınması gerekioo ama nerde o vizyon anca boboyu satıp alırlarr snrada övünürler |
Arkadaşlar ya beşiktaşımıza aslında öyle büyük yıldız lazım değil içimizde bir çok yıldız var. Mesela DELGADO büyük yıldız bence. İlk olarak içimizdeki yıldızları ayaklandırmalıyız. Tello bence çok iş yapacak. Hatırlayın PANCU yu O sezon onun üzerine futbolcu yoktu. Genç ve gelecek vadeden topçu lazım bize yıldız değil. Taraftar olarakta artık kendimizi göstermemiz lazım. |
Alıntı:
Bize bir orta saha degil Boylu Poslu, yirtici bir Forvet (CAREW) Carew simdi olsa bu kadroyla BJK bosver Feneri Cim Bomu, Avrupayi kucaginda sallar. |
pazarlama sıfır herkes yıldız bekliyo |
bir yöneteci bu kadar beceriksiz olur ve bu kadar çok konusur celal kolot rezil ediyor bizi ya |
bu yönetime sinan engin şart oldu. ağzı laf yaptığı kadar kafası iş yapmayada çalışıyordu. o kulüpten ayrıldığından beri ne düzgün bir transfer yapılıyor nede beşiktaşın hakları savnuluyor. özlüyorum sinan engini valla. birde en çok aradığım adam hüsnü güreli. Bu kulüpte bugün yönetime gelsin geçsin ekonominin başına bu sezon düzeltir kulübün ekonomisini. parayı nasıl harcayacağını ve nasıl para kazanacağını iyi biliyor. |
SİNAN ENGİN Mİ tarihimizi lekeleyin ismimizi mafyaya karıştıran şampiyonlugu satan azizle pazarlık yapan alaaddin cakıyıcı yurt dışına kaçırp şampiyonlugu sata suanda davası olan tigana rıza lucescu ondan sikayetçi oldu hepsi mi suçlu tek haklı sinan engin mi hadi tigana lucescu yabancı rıza evladımız odamı yalan söylüyyor SİNAN ENGİN BEŞİKTAŞA ZARAR VERİYOR ALLAH ONU BİZDEN UZAK TUTSUN |
bu iş saha içinin dışında masa başı oyunlarıdır.Geçen sene yönetim ricardinho transferiyle sezonu kurtardı.Ancak bu sezon türkiye kupası,şamp.ligi,ve ligde başarı gecikse bile stad dlmaz 1.Geçen seneki kadar bile para kazanamazlar bu da 2. |
Alıntı:
|
Yaa sinan engin gibi beşiktaşlımı var bu yönetimde de laf ediyorsunuz sinan engine.101.yılda şampiyonluğu tek omu verdi acaba???Bunu sorgulamak lazım.Futbolu ve beşiktaşı öok iyi bilen bir adamdır sinan engin.Şuanda yönetimde olsa çok faydası olur.Tek o da değil.Hüsne güreli gelse maddi sıkıntılarımız hemen biter.İbrahim altınsay gelse adam gibi medyaya konuşan olur.Daha çok varda saymakla bitmez. |
geçen yıl kapalı alt 450 ye alınıyoken bu yıl 700 oldu.yani %50den fazla artış oldu.10000 kombıne satarlarsa öpüp başlarına koysunlar;)hiçkimsede kusura bakmasın.bu renklere aşık olabilirim ama ben o parayı 1 ayda zor kazanıyorum. |
Yıldız için kombine almıyoruz takım için alıyoruz..Beşiktaş sevgisi futbolcuya bağlı değildir.Yıldızlar gelip geçici Beşiktaşımız kalıcı..Formanın arkasındaki isim değil formadaki amblem önemli..Medya zihniyetine kapılmayın artık..Yıldız yoksa kombine yok çok saçma..o zaman gidin real madridi tutun.. |
ah kardeşim ahh. beşiktaşın bu kadroyla da iyi olacağına inanıyorum ama hakikaten diğer taraftarların maskarası olduk heryönden, ne konuştuğumuz laf laf, ne yaptığımız icraat icraat hele fenerlilerin oyuncağı olduk ki sorma gitsin |
Yaa nedir bu yıldız takıntısı! Yok yıldız da yıldız! Takıma yararı olmadıktan sonra isterseniz güneşi getirin farketmez. Siz şov mu istiyorsunuz? O zaman hadi bakalım hepimiz elimizi cebimize atalım. Madem bu kadar Beşiktaş aşkından söz ediyorsunuz herkes cebinden 5.000 YTL çıkarsın takıma versin. Verir misiniz ya da kaçınız verirsiniz. Verin bakam da sonra yıldız alınıyor mu görürüz. Biz anca konuşur dururuz iş eli cebe atmaya geldiğin yok kem küm... Ben yıldız olayına hiç sıcak bakmadım bakmam da. takımı içten çökertir. bana savaşçı, asker, ruhuyla oynayan futbolcular lazım (Serdar, İ. Toraman, G. Zan, Koray, İ. Üzülmez vs. gibi) bana bunlar gibi topçu lazım. Yoksa getirsinler Ronaldinho'yu, takıma faydası olmadıktan sonra ne yapayım ben Ronaldinho'yu? Görüyorum ki sizler Beşiktaş'ı sevmiyor kendinizi seviyorsunuz! Neymiş, yıldız gelecekmiş de arkadaşlar kombine alacakmış, yok forma alacakmış! İyi valla yıldız alınmadı diye Beşiktaş maçlarını da izlemeyelim! Olur mu arkadaşlar olur mu? Bırakın bu yıldız takıntısını! Biz içten yıkılıyoruz farkında mısınız? Şimdiden bölündük bile! hem de kimbilir kaç parçaya. Yok yıldızcılar, yok savaşçılar, yok yönetimseverler yok yönetim düşmanları vs. Olmaaaaaazzzzzzz olaaaaaamaaaazzzzzz... Benim takımı kimse bölemez!!! Paf takımdan 11 futbolcuyu çıkarıp sahaya sürsünler ben yine koşa koşa giderim. Çünkü ben Beşiktaş'a aşığım, futbolculara değil! Bari bizim bu tartışmalarımız diğer takımların kulağına gitmese de onların karşısında zayıf gözükmesek... herkes haddini bilecek... Bu takım Beşiktaştır... Bu takım bizim tek aşkımızdır... Yıldız olsa da olmasa biz bu takımı hep sevip destekleyeceğiz... Yıldız isteyenler kendilerini akşam balkona atsın gökyüzünü seyretsin... İLK VE TEK AŞKIM BEŞİKTAŞIM.... GERİSİ YALAN... |
Alıntı:
|
demogoji yapmanın bi manası yok... ben 12 senedir bu takımın maçlarına gidiorum,12 senede kaç şampiyonluk gördüm..elde hiçbir başarı yokken %100 zam yaparlarsa bende almam... Kimsede ne benim beşiktaş sevgimi,ne desteğimi,ne renklere verdiğim değeri tartışabilir... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Benim taktığım kısım o değil zaten..yıldızlarla bi yere varılmaz..önemli olan sistemdir,önemli olan o sistemde bi düzeneğin dişlisi gibi işini yapan görev adamlarını bulmaktır...Yıldıza kalmış olsa iş hersene şampionlar ligini chelsea alır,madrid alır...hiçbir alakası yok bunlarla...benim düşüncelerim farklı...yıldız konusu tabi ki saçma... |
Alıntı:
arkadaşım eğer sen o mabede yıldız izlemek için gideceksen hiç gitme böle beşiktaşlı olunmaz daha kötü sözlerde yazarım ama neyse |
| Türkiye`de Saat: 01:29 . |