![]() |
inanmayın ya hepsi yalan bir gece yarısı alıp gelecekler rüştü ve yozgatlı gibi |
yani yıldız dedikleri buysa orda biraz düşünmek lazım ama sorarsanız gelsin mi keşke derim... |
ya bilmiyorum ama iyi biri gibi, vede genc, iyi takımlarda oynamış,chelsea de gelecek vaadedecek diye 5 senelik mukavelesi olmu, alırlar mı bilmiyorum ama yazan yerde imzayı attı diye belirtiyor, bugün belli olur bu işin kokusu arkadaşlar |
anlamadığım nokta, fotomaç dışında hiçbir yerde rastlamadım bu habere ve adamlar kendilerinden çok emin, baksanıza gelenlere bile ismi yazılmış: Transfer dosyası GELENLER: Cisse (PSG), Tello (S. Lizbon), Hakan (Ankaraspor), Mehmet Yozgatlı, Rüştü (F.Bahçe), Carlton Cole (West Ham) bir yönetici işletti mi ne yaptı bu kerizleri yaw, anlarız yakında bakalımhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif... |
Alıntı:
|
walla adam gelcekmıs yarın ne dıyelim hayırlı olsun... |
haber sanki doğru gibi ve inşallah da doğrudur tabii, cole un istatistiklerine takılmayın çok fazla takım değiştirdiği için istikrar sağlayamadı premier lig zaten forvetler için oldukça zor bir lig adam bi takımda kalabilse formunu yükseltebilirdi. Neyse gelirse bizde coşar artık... |
ben de gelmesini isterim, tam istediğim ve bize en çok uyacak oyuncu tipi, kokuşmuş yıldız diye geçinip sorun yumağı halinde geri postalanan adamlar yerine bobo örneğindeki gibi asıl çıkışını burada sağlayacak oyunculara ihtiyacımız var... |
Kolot Berk surekli olarak hatta dun lig tv de stoper alıp transferi bitiricez dedi ama sonra buragın 3 hafta olmadıgı ortaya cıktı nobrede yok belki sampiyonlar ligi eleme maclarında sorun yasamamak için almıs olabilirler bende inanmıyorum bu habere ama haberi yapan kişinin yazdıkları http://www.fotomac.com.tr/2007/07/12/yaz1692-50180-106.html ilginc gercekten rustu transferini bir gece once yazdıklarını cok net hatırlıyorum ama buyuk ihtimal yalandır onemli olan tiraj onlar için gerisi önemli değil |
iş yapar |
Türkiye`de Saat: 05:57 . |