![]() |
cole gelirse yeni noumamız olurr bu adam ingilterenin ümit millide yılıdızıydı boru deil chealseade drogba crespodan formayı almak bizde de aynı sey olmuo mu hangi genc hmn formayı kapıo hele hele forvetlerinm işin daha zor türkiyede yıldız olurr maalesef işin gercegi bu tam bize gore bnce daha az maliyetli hemde 24 yasında |
Bence gelmesi çok iyi olur.bu sene kanatların işleyeceği düşünülürse bu adam gelene kafa atsa yeter gibi gözüküo:) |
Tabi nouma gibi rakip oyuncuya değil:) |
Bu deli tam bizlik! Aşşağıda bu deli çocuğun kısa filmini izleyebilirsiniz. Forza Beşiktaş :pcguru: |
çabuk bu adamı getirin. |
Alıntı:
|
arkadaşlar her kafadan bişey çıkıyor westham ın sitesinde böyle bir haber yok resmileştimi bu olay bilen varmı |
her yerde aynı haber |
ya ben bütün internet sitelerini gezdim böle bişi uazmıyor umarım doğrudur ama pek sanmıyorum |
Alıntı:
24 yaşında adam nouma daki gibi bir ortam oluşturursak ona moral verirsek bağrımıza basarsak yeni efsanemiz neden olmasın?3-4 sene önce ingilterenin gelecek vaadeden oyuncusun gösteriliyordu kolay birşey mi bu ingiltere futbol otoriteleri boşuna böyle birşey demez... |
Türkiye`de Saat: 11:25 . |