![]() |
Alıntı:
|
tüm mantık ilşkilerini bitirmişsiniz bakıyorum, önermeler süper:biggrin: ... |
Carlton Cole bence Türkiye'de çok iş yapabilecek bir adam. Ama ben Santa Cruz'u tercih ederdim.. |
cole iyidir menajerlikte de alıyodum :D |
Alıntı:
|
boşuna tartışıyorsunuz yok ble bir transfer |
sallamak bedava bu ülkede doğru dürüst haber yapan gazete kalmadı |
boşuna tartışıyorsunuz yok ble bir transfer Yaa west ham belamy almış üstünede Camarayı alacaklarmış.Eee bu halde cole oynayamıcak.Bizde parasını verirsek çok rahat alırız.Ve eminimki 2-3 sonrada çok iyi paraya satarız.Bu saatten sonra beleşe oyuncu alamayız.Yöneticiler bunu kafasına soksun artık.Parayı bastıracan alaan hem soper hemde forvet.Bu saatten sonra deneme tahtası gibi her oyuncuya gidilmez.Her oyuncu süre istioyo.Sonrada vazgeçiyolar.Böyle şey olurmu.Parayı bastırn alın işte.Bir sponsor bulmak bukadarmı zor.Bide cole yi beğenmeyenlerede şaşırıyorum.Anlamıyorum siz ne istiyorsunuz.Milan gibi bir adama 120 milyon euromu verelim.Bütçemiz belli ve o bütçeye en uygun isimlerden biride cole dur.Hala istatistiklere bakıyorsunuz.Öyle yapıyorsanız gidin shevonun,adrianonun,robinhonun istatistiklerine bakın.Kötü futbolcularmı ozaman. |
Şöyle bir geçmişe doğru uzandımda aklıma kimler geldi? McDonald, Zeyer, Francesko, Nartallo, Sheffer, Hengen, Veit, Letckov, Ohen, DelSolar, Kjaer, Sellami, Zübeyir Baya, Stavrum ve daha niceleri dünya yıldızı diye önümüze konan oyuncular... Bu sene de yönetimin almak üzere hedef belirlediği hiçbir oyuncu yok. Bu saydıklarıma bu sezon da yenileri eklenirse şaşırmayın... |
walla pek gelecek gibi görünmüyor bana zaten bizim medyamız o kadar saçma sapan haberler yapıyorlar ki; örneğin dün starda aynen şu söylendi "danimarkalı defans olmazsa ingiliz forvet cole alıncak... " yahu defansın alternatifi forvetmi olur ? saçma sapan haberler furyası... |
Türkiye`de Saat: 11:20 . |