![]() |
Evet arkadaşlar Beşiktaş sergenin,ibrahim üzülmezin,tümerin çiftliği değil Beşiktaşımıza apiah gibi sahada herşeyini vercek ve devamlılığı olan adamlar lazım |
kalması çok faydalı olur takımımız için son maçlardaki perfonmasını sürekli göstereceğine inanıyorum |
Kalmasina Sewindim ! Ama Gitcem Gitcem Diodu Neyse Bswerelim Demekki Sezon Ortasindan Konusmak Dogru Deilmis Dimi Tumer Bey Gitcem Gitcem Dedi Sonra Da Kalicak Kesinlesmeden Konusmamak Gerekiomus Eminim Tumer Kardesimiz Bunu Anlamistir! |
tumerın yanına bı 10 numara daha lazımmmm |
kalsın tabi yaaaa tümer gibisi varmı BÜYÜKKARTAL*** |
inanmiyorum Ya Herkes Simdi Tumerin Kalmasini Istiyor 2 Ay Once Solediginiz Sozler Nerede Arkadaslar..fenere 2 Gol Atti Diye Sozleriniz Ne Cabuk Degisti.tumere Fener Maclarinda Basarilar Zaten Fener Maclarinda Iyi Oynuyor.diger Maclarda Ya Var Ya Yok Belli Degil.. |
Alıntı:
evet zaten bütün beşiktaş fener maçında farklı bir havaya girio..bencede fener maçı ölçü deil..ama genede kalsın tümer.. |
Yok bir de bunu da gönderseydiler.Ama yine de Sergen konusunda inanıorum ki bu adam da kalacak. |
kardes valla ben tümerin gitmesini istemem tümer kalsın o cok verimli bir futbolcu .. bide cordobayı göndermek istiyorlarmıss öle bi hata yapmazlar umarım COrdoba kadar kral Kaleci daha zor buLuruz I love Cordi :D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 01:35 . |