![]() |
Beşiktaş'a 2. Delgado geliyor http://img.sabah.com.tr/im/2007/07/1...1A27EE4C1r.jpg Beşiktaş, Cesar Delgado'nun 2.5 milyon euro olan bonservisini 1.5 milyon euroya indirmeye çalışıyor. Beşiktaş'a 2. Delgado geliyor Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, rotayı Meksika'nın Cruz Azul takımında forma giyen Arjantinli Cesar Delgado'ya çevirdi. 26 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin gelecek yıl sona erecek olması transferini kolaylaştırıyor. 1.74 boyundaki futbolcunun bonservisinmin yaklaşık 2.5 milyon euro olduğu belirtiliyor. Öte yandan Portekiz'in Record gazetesi, Beşiktaş'ın Benfica'da oynayan savunmacısı Anderson'a teklif yaptığını iddia etti. Gazete, Benfica'nın 3 milyon euro bonservis bedeli istediğini, Beşiktaş'ın 2.5 milyon verdiğini yazdı. 2000- 05 arası Corinthians'ta 115 maçta 2 gol atan Anderson, Benfica'da 40 maçta 4 gol kaydetti. Sağlam'la görüşen Demirören'in kesin olarak 2 yabancı transfer etmeye karar verdiği ve West Hamlı Cartlon Cole ve Fiorentinalı Kroldrup isimlerinin üzerinde durduğu öğrenildi. Kaynak:Sabah |
walla hoca uzun boylu bı forwet ıstıo ama bu adamıda hoca ıstemem dıyemez sanırım golculugune kımse bısı dıyemez |
kaç tane delgado varsa toplayın diye bi emir geldi herhalde:) |
bu adam çok kaliteli ama gelmez o ayrı |
İstatistiklere bakılınca bunun cole dan çok daha iyi bir forvet olduğu görülüyor aslında.Ama sonuçta biri ingilterede diğeri ise meksika liginde oynuyor.Ben cole gelmesini daha çok isterim ama cole olmazsa delgadoyada hayır demem açıkçası.Yaşıda gayet müsait.Alınılabilirse türkiyede çok iş yapar.Ama avrupa arenasında neyapar onu bilmem. |
gelmez heyecanlanmayın |
Adam seneye boşta kalacak niye kulübü vermesinki.Hatta çok ucuz bir ücrete bile gelebilir.Tabi becerikli olabilirlerse.Delgado zaten dünden razıdır bize gelmeye.Tamam kötü bir ligimiz var ama meksika ligindende değil herhal. |
fm de harika bu adam |
Alınacağını zannetmiorum ama alınırsa çok iyi bir iş yapmış olur yönetim.keşke gelse.Tam aradığımız forvet |
sıradakiiiii. |
gelsin bakalım... |
adam tek kaş ama istatistiği bayağı ii:) |
Cesar Fbian Delgado transferı gundemımıze gelen ve ımkansız dedıgımız bı cok transferden daha zor bır transfer arkadaslar. Kendisi dunya kupasında arjatın mıllı takımında bıle yer almıs ve cok buyuk ozellıklerı olan bır futbolcu bıcogunuzun bıldıgı gıbı. gazetede belırtılen bonservıs bedelının cok dusuk olduguna ınanıyorum ve hayal etmesı bıle guzel bu transfer haberı ıcın kımse umutlanmasın dıyorum. Bu bızım delgadonun dunyada meshur olanı arkadaslar..:) |
Geçen yıl Mathias Delgado'nun bize geleceği haberi ilk çıktığı günlerde Delgado ile ilgili bir araştırma yaptım ve bu adama da rastladım. Aradan bir yıl geçti, detayları hatırlamıyorum ancak bu adamın gerçekten çok üst düzey bir oyuncu olduğunu hatırlıyorum. |
Katılıyorum ama seneye sözleşmesi bitiyormuş.Meksika ligindede daha oynamak istemez herhal.Aklını çelerlerse bizimkiler gelebilir.Kulübüde zaten para kazanmak için satabilir uygun bir fiyata.Sonuçta seneye kalırsa beleşe gidecek.3 de olsa 4 de olsa alalım bunu. |
onune gelenı sallıyorlar |
matias a büyük delgado deriz artık,bunada küçük delgado,bi delgado daha bulurlarsa delgado üç olur onunda adı:) |
varya bu adam gelse süper olur vallahi çok iyi bit oyuncu süper bir ileri uç oyuncusu |
Tipide benziyor bızım delgadoya, ama bu bıraz kro tipli :P kaşlarda mc donalds a sponsor olur hani :) |
keşke gelse |
2-3 gün içinde kesin sonuç belli olur.büyük ihtimal cole ve delgado ağır basıyor.şahsi fikrim delgadonun alınması.ortalıkta bide inzagi lafı dönüyor ne kadar doğru hala teyid ettiremedik.bakalım.uykusuz geceler başlıyo gibi |
buda öbürü gibi çıkmasında.. |
Cole de muhtemelen iş imzaya kaldı... Bu durumda Delgado işi yatar... |
eğer sanmıyorum ama yönetim cesar delgadoyu alırsa yılın transfer bombasını patlatmış olur.türkiye liglerinin göreceği en iyi forvetlerden birisi.bobonun boşalttığı alanlara o süratiyle girdiğini düşünüyorumda aman aman!!şaşırt bizi çıldırt bizi yönetim,kırk yılda bi icraat görelimm:) |
YouTube - Chelito Delgado Vs C.Ronaldo bence bu adamı almalı cole gol atmayı unutmuş 17 maçta 2 gol atan forvetten bişey olmaz.gökhan zan ondan çok gol atıyor be illa cole alınacaksa stopere alınsın :) |
bu adamın alınması için her şeyi yapmak gerek ismi bizde parlasın 2. bobomuz olur yeminle :) |
delgadonun kardeşi heralde ne kadar çok benziyor... ONE YA RAKİPLE RESMEN DALGA GEÇİYOR BU ADAM :D Hadi yönetim bas şuna ne varsa al stoper istemiyoruz.. |
Alıntı:
Aynen kardeş çok ıyı, hemde çok teknık hem rıco hem delgado ıle çok ıyı anlaşır.Cole uzun pivot carew tarzında ama bakalım ertuğrul hoca karar vericek artık.Bence vassel de çok ıyı. Ayrıca STOPER şart öle deme bnce bakı bey mı oynayacak zanın yerıne.ınş.en kısa zamanda alırlarda bızde bu sıkıntıdan kurtuluruz. |
gelmez bu adam ya msj sayısı çok azhttp://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon10.gifhttp://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon10.gif |
bızde aynısından bi tane varken 2.yi almaya ne gerek var hemde ismi de aynı:D |
valla levent erdoğan iki forvet alacaz demişti bi ihtimal ikisi de alınabilir ama stoper de gene çok canımız sıkılır bu sezon böyle olursa... |
bu adammı bize gelecek hadi canım ordan yaw ronaldo adamın yedeği baksanıza yönetim sen bunu alll ben ne diyem |
walla yakında bana da teklif ederlerse şaşırmam...Bu ne beaa bollee???Onune gelen transfer oluo takıma maşaallah... |
adı geçen en iyi forvet bence |
Türkiye`de Saat: 01:59 . |