![]() |
Kartal`da karar günü Beşiktaş'ın kadrosuna katma yolunda büyük uğraş verdiği Per Kroldrup'a kararını bildirmesi için tanınan süre bugün doluyor. 17.07.2007 Beşiktaş’ın kadrosuna katma yolunda büyük uğraş verdiği Per Kroldrup’a kararını bildirmesi için tanınan süre bugün doluyor. Geçen hafta Siyah-Beyazlı ekipten aldığı teklif üzerine düşünme süresi talep eden Danimarkalı savunmacıya bu akşama kadar zaman tanınmıştı. 29 yaşındaki defans oyuncusunun kulübü Fiorentina ile bonservisi düşürmek amacıyla sıkı bir pazarlığa giren Kara Kartal’ın bu konuda da önemli adımlar attığı öğrenildi. Bu arada İngiliz basını, transferi gündemde olan forvet oyuncusu Carlton Cole’un bu hafta içinde West Ham’dan ayrılıp, Beşiktaş’a imza atacağını iddia etti. |
Bugüne kadar süre isteyenlerin hepsinden olumsuz yanıt geldi.İnşallah bundan olumlu bir haber gelir artık da hazırlıklara başlar.Yoksa işimiz var valla. |
vazgeçer gibi gelio bana çok beceriksiz bizim yöneticiler... |
gel me ye cek getiremezler bizim yönetici bozmaları |
ben ne zaman transfer haberini göreceğim uyandığımda |
yapın artık şu transferleri ya biz gazetede transfer haberi bekliyoz karşımıza yok deplasman forması turuncu olsa nasıl olur diye haber çıkıyor 1 hafta içinde transfer yapamazsak alacağımız oyuncular ön eleme maçında oynamayacak.. |
artık buda olmazsa celal kendisi çıksın oynasın bu ne be bi oyuncuyu getiremiyolar |
geleceğini pek zannetmiyorum kroldrup un |
Bu gece sanki bi transfer haberi olacakmış gibi geliyo içimden.... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:45 . |